1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • March 23, 2021 at 7:36 AM

da li je čovjek investitor ili špekulant ako kupi dionice stabilne firme tipa atln ili slrs i ovi ga iz čistog mira povuku sa burze? po meni sve je tu ruski rulet bez ikakvih normalnih pravila. to je kao da staviš porez na sretan prolazak kroz minsko polje.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • March 23, 2021 at 1:06 AM

malo pogledaš u top 10 i vidiš da se u podravci fondovi bahate sa tuđim novcem dok je na igh privatni kapital koji je manji i oprezniji. ako mogu držati jednu optimu pod stalnom presijom onda valjda nije problem i igh koji je van fokusa.

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • March 22, 2021 at 4:35 PM
    Quote from Kivi

još uvijek je nejasno dali su stvarno dionice prodane po 6,7 ili su samo preknjižene (što mislim da je vjerojatnije).. ako su stvarno prodane za tu cijenu onda teško da će cijena biti jako visoka..

ma kome bi bilo prodano bez ikakve objave. čak je i na pripajanju H1 kniženo preko 7kn ako me sjećanje ne vara.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• verdi
    • March 22, 2021 at 3:30 PM

reče mi neki lik iz amerike koji kao navodno ima neke info da bi ovaj dogecoin mogao porasti. kad vidim da trenutno u mjenjačnici možeš unovčiti 95 vrsta coina onda mi to malo liči na vračanje. pa ako prođe onda jesam ti rekao. no nek ostane upisano da je na današnji dan 0,37kn.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • March 22, 2021 at 11:55 AM

što se mene tiče da je porez na dividendu 0 na isto mi dođe. zadnja mi je bila ako se dobro sjećam na atln.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • March 18, 2021 at 10:29 AM

ni sekunde ne sumnjam da su u UG vrhunski stručnjaci za lobiranja, medijske manipulacije i podvale svih vrsta. vode rat na više frontova i pobjeđuju. bosna je šaptom pala, u srbiji dogovoreni rat, bugarska, grčka i td. pogledaj samo argumente: kupljeni penzioner je za n1, arena je srbska, telekomi germanski, zakon o telekomunikacijama je maltene komunistički i td. ovo je tek početak kampanje dok u eu plenkija ne uhvate za uho i prevagne u njihovu korist. imao sam priliku pričati sa ljudima koji su ratovali protiv njih u regionu. sve najgore o njima pričaju.

• verdi
    • March 18, 2021 at 9:33 AM
    Quote from igi

krivim sebe jer sam trebao predvidjeti da HT nece pustit do zadnjeg ... sto je i logicno... tako da sam trebao prodati cca u 6 mjesecu prosle godine pa poslije kupiti opet... sretno svima... nadam se najboljem... ja prizeljkujem 8,5... ne bi imao protiv i vise 🙂

meni je to isto palo na pamet. posebno što na optimi ostaje N1. čak se previše zamaramo sa ht-om je je on za 3mj. sa svojih 17% jednako bitan kao i ja sa 0,000x. A1 mi u opće nije opcija zato što bi se onda učvrstio duopol a to nije ono što hakom želi.

• verdi
    • March 17, 2021 at 3:18 PM

interesantno kako je ministrica upotrijebila tri pojma koje prosječni stanovnik ove države nikako ne razumije. must offer,must carry i poslovni nastan. :S

• verdi
    • March 17, 2021 at 10:48 AM

ma jasno je meni sve to ali ta zaduženost je sad prešla u ruke banke. na osnov toga su dobili dionice i brdo kamata. ht je na osnov isporučenih usluga dobio dionice i još nešto valjda. ne mogu se sad sjetiti koliko je novog novca upumpano u dokapitalizaciji? tu je ključ priče. ako je samo stari novac prešao u ruke banke zna se da su gubitnici martić i prvi dioničari i poslije ono koji su dobili dionice u dokapu i prodavali u žurbi. po toj logici stvari vrijednost je samo promjenila vlasnika. primjer agrokor banke. šta su rusi tamo izgubili? ništa.

• verdi
    • March 17, 2021 at 10:32 AM

mene zanima kakva procjena je bila u nastanku firme kad je izlistana za nekih cca 200kn ? da li je moguće da su onda svjesno ili ne svjesno mogli toliko promašiti? ajde i da krenemo od 10 kn ipak je to tek 5% od ondašnje cijene. da je ne znam koliko onda bilo prenapuhano ipak je taj novac u nešto utrošen što je ostalo kao trajna vrijednost. mislim da su debelo griješili onda sa 200 i isto tako sad griješe. kupac i prodavač imaju puno bolje načine da odrede realnu cijenu i da će se ipak naći tu negdje.

• verdi
    • March 16, 2021 at 7:53 PM

zahuktavanje je ozbiljno no nije mi nikako jasno da je ovako slab interes kupaca. stvar je očigledna i nije ovo neki ogroman rizik da nebi postojao interes za zaradom. osjećam se ko da sam vidovit u ovoj investicijskoj močvari od države. nas pola promila idemo drumom, a ostatak nacije šumom.

• verdi
    • March 16, 2021 at 10:42 AM
    Quote from ejovrh
    Quote from verdi

nije nije. to je samo privid. pratim razne likove koji ipak objektivnije pričaju.

Prati malo bolje... U Srbiji se sve čini da se UG/SBB potaraca, jedina televizija koja ne hvali Vučića i ekipu je N1 i to im je trn u oku... Kad mu postavljaju pitanje na konferencijama jedva ih pusti da završe i uvijek su nekulturni/bezobrazni ili im uopće ne dozvoli da postave pitanje

to je plošno shvaćanje realnosti dok je dublje nešto sasvim drugo. obična predstava za javnost da se prikaže ne postojeća konkurencij. isto ko što bakir, dodik i čavić iznapadaju jedan drugog i kad se kamere ugase odu zajedno na ručak da smisle nove laži. vučić ima performanse na razini predškolskog uzrasta i radit će za amere dok se to njima bude dopadalo. treba još nešto da potpiše za kosovo i može se odma objesiti ili odseliti.

• verdi
    • March 15, 2021 at 11:23 PM

90min se ne mogu usredotočiti ni na miss proljeća kamo li na messija.

• verdi
    • March 15, 2021 at 8:47 PM

ja nemam tv zadnjih 15 godina jer me opasno davi, no da bi zaradio neke novce na opte pratio sam ponašanje ostatka "normalnog" stanovništva i shvatio da je ovo zapravo neka renesansa televizije.

• verdi
    • March 15, 2021 at 4:59 PM

nije nije. to je samo privid. pratim razne likove koji ipak objektivnije pričaju.

• verdi
    • March 15, 2021 at 4:54 PM

ima post par stranica nazad gdje se kaže da onda zaba prodaje i ht-ov udjel. a teka ako to ne uspije onda su svak na svome. bila bi krajnja ludost da si to ht dopusti. prije će biti da će pokušati stvoriti duopol sa ug. nešto slično se je desilo u srbiji premda bi po natpisima u novinama čovjek lako mogao zaključiti da su mtel i ug u nekoj svađi. moš misliti svađe...

• verdi
    • March 15, 2021 at 2:39 PM

buy signal velik ko kuća, a investitora u zicer nigdje.

• verdi
    • March 15, 2021 at 1:54 PM

UG je udružen sa Sorošom pa ćemo vidjeti ko se bolje udružio.

• verdi
    • March 14, 2021 at 4:47 PM

ma kakav crni chart kad se objavi zadnja cijena nastat će gap koja se nikad neće popuniti.

• verdi
    • March 12, 2021 at 11:44 AM

vidim da velika većina polazi od pretpostavke da ona količina prodana. ja još uvijek mislim da otpuštanje ne znači automatski i prodaju.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt