1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • May 20, 2021 at 4:36 PM

ako između 3 potencionalna kupca uspiju uštimati da ide po prosjeku i razliku isplate ispod stola onda su stvarno majstori. u ovoj državi je moguće svašta ali izložiti se tolikom riziku za neku njima siću....

• verdi
    • May 20, 2021 at 3:16 PM

ja sam već pomislio da su plaćeni jer nije moguće toliko neznanje.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • May 20, 2021 at 2:20 PM

moli se bogu da stoji. kad ti HGK posjeti firmu to je sell signal.

• verdi
    • May 20, 2021 at 2:11 PM

po stoti puta tromjesečni prosjek, pa tromjesečni prosjek, onda opet tromjesečni prosjek. da li se ovdje radi o istiskivanju ili preuzimanju? da li se radi o elementarnom nepoznavanju materije ili o svjesnom puštanju magle? šta je da je ali veze sa mozgom nema.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• verdi
    • May 19, 2021 at 11:34 PM
    Quote from goldfinger

Kako nema kada iza dolara stoji US gospodarstvo.

baš to je i sumnjivo.

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • May 19, 2021 at 11:19 PM
    Quote from renchi
    Quote from MickeyM

Ajde molim lijepo, čemu panika... nije ovo Agrokor, Staklenici, VDKT, Badel, Kaba, Pevec, Hidra,LRH ček onih starijih se nit ne sjećam više... budemo ovdje dobro prošli na kraju!!! :thumbup:

ja sam dobro prosla na LRH. Kupila na 1700 ;) i cekala, cekala, cekala...poludila od cekanja

isto kupio na 1700 i brzo izašao na 2400. tu nisam nešto puno ni očekivao, a bilo mi dosadilo. ali prerana prodaja korfa je oportunitetna greška od 1,5Mkn koja se ne zaboravlja lako. zato prije sudčevog zvižduka više ne izlazim.

• verdi
    • May 19, 2021 at 3:40 PM

zavisi šta smatrate pod proceduru. ne znam koliko će se to usuglašavati na vladi i dali je u opće počelo. što se tiče sabora to se uvrsti pod hitan postupak dignu se ručice i ćao.

• Birtija

• verdi
    • May 19, 2021 at 11:35 AM
    Quote from renchi
    Quote from verdi

objasnio je to jednom. preveliki jednokratni trošak uz mali povrat uloženog.

A kakav uopće povrat očekuješ od vlastitog stana ? Krov nad glavom MORAŠ imati ili ćeš spavati ispod mosta, jer to je besplatno.

Ako plaćaš najam stana 15 godina, takav si već mogao na kredu kupiti.

Jedino ako ti netko drugi plaća najam, onda je zasita kupovina stana ( skloništa za glavu i obitelj ) trošak.

sve mi je jasno. razne su teorije. može ovako ali i onako. meni je npr. kuća još jeftinija od stana. nemaš pojma šta sazidam za 50 000€.

• Birtija

• verdi
    • May 19, 2021 at 10:59 AM

objasnio je to jednom. preveliki jednokratni trošak uz mali povrat uloženog.

• verdi
    • May 19, 2021 at 10:48 AM

50 dana pred finale me ne može prestrašiti više nitko. rajf sa 6. pozicije pritišće prema dole ali je naša sreća što tu nema cerpa. samo da vidite šta ti rade. znači lepoglava direkt bez suđenja.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • May 19, 2021 at 10:43 AM

na podravci će zaraditi novce ni krivi ni dužni tko je htio i nije htio tko je znao i nije znao. kad politika naredi fond kesu odriješi. ovo je gore i od milke planinc.

• INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)

• verdi
    • May 19, 2021 at 10:27 AM

lipa d.o.o je prodala. šta sad to znači? imam ovo stalno na radaru kao možda povoljnu dionicu ali nisam baš ekspert za internu situaciju.

• Birtija

• verdi
    • May 19, 2021 at 10:10 AM
    Quote from renchi
    Quote from Laudator

Nema nervoze kolega. Nisam prodao ništa u ovoj godini samo nadokupio još cca 50tak tisuća. Mislim da ako nas maZe vrebaju radi treniranja strogoće onda im barem moramo dati do znanja da nismo ofce. Zašto bi se ljude strašilo i izbijalo im se novce sad u 5 do 12 ako mogu nešto zaraditi. Pa kako će ova burza naprijed ako iz opte izađe 90% nezadovoljnih???

Imovinu treba polako iseliti iz Rvacke. Eno čujem kako je naš mladi bračni par kupio u Belgiji kuću za 400 000 eura i napravio 4 studio apratmana ghdje svaki iznajmljuje za 1000 eura mjesečno. Sada neka mi netko odgovori zašto uopće iko normalan kupuje ikakvu nekretninu u Hrvatskoj ?. Ili pogledajte strane burze, na kojima pravila postoje. Zašto uopće iko normalan ulaže išta u Hrvatsku ?

koja slučajnost ali znam našeg čovjeka koji je studirao ekonomiju u holandiji i pogubio milione na burzi. sad ima 20 studija u groningemu (sveučilišni centar sa ogromnom potražnjom) i iznajmljuje ih studentima po 700€ :)

• verdi
    • May 18, 2021 at 2:17 PM
    Quote from maga
    Quote from verdi

meni je puno draže da cijena prije raspleta pada pod nerazumnim pritiskom nego da raste kao npr. na atpl bez ikakvog konkretnog povoda. malih investitora nema da to pokupuju dok su institucionalni zabavljeni nabijanjem cijene na podravci. takmičiti se sa algoritmom nema nikakvog smisla. samo strpljenje.

zanimljivo mi je ovo a cijena se krece sukladno ponasaju nekih ovdje, koji bez osnove, kao slonovi u staklarni tumace situaciju, ali ono sto me zanima vise je vase spominjanje algoritma, imate li nekako sistematiziran uvid u knjige koji pokriva ovu tezu...

ne znam ali sam pričao sa ljudima vani koji znaju da brokeri koriste skupe programe i algoritme koji automatski reagiraju. nešto tipa umjetna inteligencija. im nekih koji očitavaju naloge i informacije prije nego što je došlo do transakcija. SEC je to čak htio i zabraniti. ja sam inače matematika vječna dvojka pa nisam baš pravi sugovornik za tu temu. za naše brkere znam već dugo jer sam primjetio kako te preskaču kad to upale. automatski nalozi. ti ukucaš on preskoči i tako do limita koji odrede.

• verdi
    • May 18, 2021 at 12:31 PM

meni je puno draže da cijena prije raspleta pada pod nerazumnim pritiskom nego da raste kao npr. na atpl bez ikakvog konkretnog povoda. malih investitora nema da to pokupuju dok su institucionalni zabavljeni nabijanjem cijene na podravci. takmičiti se sa algoritmom nema nikakvog smisla. samo strpljenje.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• verdi
    • May 18, 2021 at 12:20 PM

osnovni i glavni problem je tu hr država. posla ima za sve luke na jadranu jer je to bogom dana pozicija koja se naslanja na pruge koje je marija terezija napravila i tad je vrijeme stalo.

• verdi
    • May 17, 2021 at 11:26 PM

majko sveta šta se tu sve piše. od hep-a do adrisa i td. ova privredna grana ako se ne okrupni u roku keks za 3 godine neće ni postojati. mogu razumjeti one betere u saboru kojima novci padaju s neba ali da netko svoju imovinu ulaže sa razmišljanjem iz kraja 20.st. ipak malo teže.

• verdi
    • May 17, 2021 at 9:54 AM

čisto sumnjam. onaj koji takve stvari radi uspješno zna da mu se ne može lako isplatiti minus od 7% na opte u atpl koja je isto u stagnaciji. bila bi to čista kocka. brutalnost iskrcaja ukazuje na to da se je veći igrač otresao po sebi prijateljskoj kupnji u nadi da još neko upadne u mrežu.

• verdi
    • May 17, 2021 at 9:44 AM

KUPNJE (66.112) - OPTE kažeš nema bida? netko žrtvuje pijuna da pojede topa i pokušava još malo ušićariti prije neminovnog.

• verdi
    • May 12, 2021 at 1:03 PM

razne firme razni običaji. i pelješki most su započinjali bar dva puta dok nisu došli pravi majstori.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt