1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • March 11, 2022 at 9:19 AM
    Quote from Miron
    Quote from verdi

čitaj sa razumijevanjem ali slovkati ću ti. prodaš stan i kupiš imanje u nikaragvi i uzgajaš avokado. jel" sad malo jasnije?

Pa što to ne napraviš?

čekao sam da se ukinu propusnice jer ni po kojim uvjetima neću da se cijepim i da prodam optimu. ovo ti ozbiljno kažem.

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• verdi
    • March 11, 2022 at 8:42 AM

ako se dobro sjećam ona je u 11. mj. bila u moskvi i od tad počinje ovaj cirkus. ako nije ona znam da je bila neka važna baba cijina operativka.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • March 11, 2022 at 8:30 AM

i ja sam razmatrao da li netko već ima 5% da ga nemože skvizati i da li može skupiti čak 25%. nisam pametan. ne treba žuriti vrijeme će reći svoje. ovi što sad prodaju i ulijeću u druge jeftine možda su u pravu a možda i griješe. nesigurna su vremena. jedno je sigurno pare na računu je najgori izbor.

• verdi
    • March 11, 2022 at 8:16 AM

ako je dron šta će mu padobrani. treba početi od predpostavke da sve što se objavi je klasična laž. igra se velika predstava u 3 čina i vidimo samo glumce na pozornici, a pojma nemamo šta se iza nje dešava. korona i ukraina to bi praktički mogli biti na kraju prvog čina.

• verdi
    • March 11, 2022 at 7:55 AM

čitaj sa razumijevanjem ali slovkati ću ti. prodaš stan i kupiš imanje u nikaragvi i uzgajaš avokado. jel" sad malo jasnije?

• verdi
    • March 11, 2022 at 7:04 AM

evo padaju i nad zagrebom nekakve letjelice. vežite se polijećemo u novi vrli svijet.

• verdi
    • March 11, 2022 at 7:02 AM
    Quote from lebowski

Venezuela ima puno nafte i sankcije. Je li propala? Jok, ti si.

idešššš. to je tvoje osobno mišljenje ili ti ga je neko prodao pa ga sad ti meni hoćeš uvaliti? ja se svako malo čujem sa frendom u kostariki pa malo bolje znam te stvari. otkrit ću ti koja zemlja je sad odlična za život ali nemoj nikome reći. nikaragva i danijel ortega. prodaš stan ako ga imaš i tamo si car hajlije selasije. https://www.vice.com/sr/article/gvg…a-samo-100-evra

• verdi
    • March 10, 2022 at 11:02 PM

ajmo malo razmisliti o tim sankcijama. naravno da sankcije danas nisu ono što su bile prije 40 godina. rusija ima oko 5000 vrsta sankcija. na drugom mjestu je iran sa 3000. ako iran nije propao ovi sa nuksima će još manje. sve ovo kao da ide po redu vožnje tj, dogovor gazda svijeta tko god da je. amerikanci i rusi su se dogovorili dok su kinezi podizvođači radova. mi već živimo u svijetu preusmjerenih energenata,hrane i ostalih resursa. svega tog će biti ali ne više na slobodnom tržištu, po kojoj cijeni i čime će se plaćati? to povlači monetarnu reformu gdje dolar više neće biti ono što si mi mislimo da je. zapravo većina papirnatog novca. poslije toga nikada nećemo saznati koliko je papira bilo naštampano. postoji jedna teorija nazvana "energetski vampiri". to su zemlje koje troše puno više energije nego što je proizvode. e oni su već sad bivši. svi ruski potezi se vrte oko energenata, sirija, kazahstan, ukraina tu već ide hrana i ugljen. kako je krenulo nuklearke sad više nisu loše, bome i ugljen će zlata vrijediti. pogledajte tko se je s kim sastajao i šta je dogovarao. kina sa saudijcima i iranom.razmjena u robi. neki dan pakistanac u moskvi. mi slušamo prazne priče o sankcijama a bit će obratno. ne dam ti naftu pa si ti misli. treba dobro promisliti koji sektori u evropi i svijetu će propasti i tamo ne ulagati.

• verdi
    • March 10, 2022 at 10:32 PM

imaš svoje oči. pogledaš više puta pa razmisliš. neće sergej misliti za tebe.

• verdi
    • March 10, 2022 at 9:36 PM

mislim da svi. da je dizanje jeste. to institucionalni peglaju index.

• verdi
    • March 10, 2022 at 7:00 PM

evo vratio se kući britanski lav pun dojmova i utisaka. mislim da je ovo vjerodostojno. 8)

I’m one of the first Brits to join Ukraine – they fight like lions
    ONE of the first British fighters in Ukraine told yesterday of his ferocious battle with Russian troops at the Battle of Antonov. Ex-Army medic Jason Haigh,…
    www.thesun.co.uk

• verdi
    • March 10, 2022 at 4:51 PM

pogledaj te ovaj snimak pa probajte sami zaključiti da li je to stvarno ili namješteno. za mene koji sam vidio kako su ljudi kod nas izgledali uznevjereni i izuđeni ovo ne da je b produkcija nego žnj. slaba gluma, kostimografija nula bodova, krater besmislen, očajna šminka i td. neda mi se sad tražiti (da me još i ne baniraju) ruski primjer. objekt je škola i kao tu su ukrainci spavali i pucali iz nje. istina. ali šta je tu čudno. djece nema u školi, najveća zgrada u selu, neće se po kućama razmiještati. i mi kad smo bili na maršu u bivšoj jna spavali smo po školama, kinima i sličnim objektima jer nakon tri dana u šatoru po ovakvom vremenu crkavaš. htio sam reći da nije isto kad istinu malo izokreneš u svoju stranu ili kad proizvodiš totalno lažne vijesti. da je roknulo onako bio bi u kontuziji bar jedan dan. a ono neki mali curak krvi na glavi. jedna trudnica i njih pet ubiše se noseći i ko za k. kamera se tu nađe slučajno. praviš budalu od auditorija i sad bi da te mi žalimo.

• verdi
    • March 10, 2022 at 3:46 PM

Yieldchaser što se tiče prelaska na suprotnu stranu npr. zamjenik zapovjednika krima ga je predao rusima. on je sad zamjenik zapovjednika negdje na pacifiku. problem ukraine je taj što ona nema državnost u osnovi i šta će biti sa galicijom pratit će mo. rusima to sigurno ne treba. oni nisu gladni teritorija ali ne mogu dopustiti da se tamo muvaju nekakvi englezi. gde god oni dođu ufuraju si da su sila ko nekad pa spletkare. zadnji put su se na pregovore u jalti prošvercali na staroj slavi. na sledećim pregovorima ih neće biti. možda eventualno da leže uz nogu američkog im gospodara. jedan jako značajan primjer za nas. misija eufora u bosni je zapravo misija eu. legitimna. englezi su bregzitirali. po kojoj pravnoj osnovi oni imaju nekakvog umirovljenog generala za svog predstavnika u bosni. šta on radi tamo i koga on predstavlja? engleze i amerikance treba jednom za uvijek izbaciti sa evropskog kopna i mi ćemo biti raj na zemlji.

• verdi
    • March 10, 2022 at 12:42 PM

od pregovora nitko ništa nije ni očekivao. ukrainska vojska kao organizaciona cjelina više ne postoji. lokalni zapovjednici rade po svom nahođenju. jedni se predaju, drugi prelaze na rusku stranu (bit će veća plaća) treći bježe jer znaju šta ih čeka u sibiru. zato su ostavljeni ovi koridori da i ekstremi pokušaju pobjeći i smanje civilne žrtve. rusi su već pred krivim rogom u pozadini dnjepropetrovska koji je najvažniji industrijski grad u cijeloj ovoj priči i koji nikada više neće biti ukrainski. kad se ovo malo raščisti i kad krenu na zapad tamo neće više imati toliko milosti. rusi ne smatraju galicijane svojima. interesantno da su oni bili najglasniji i sad na jednom masovni bijeg u poljsku. samo što ih ni poljaci ne vole pa će oni produžiti dalje. poljaci su svojima već podjelili državljanstva kao i mađari svojima. sve u svemu sa vojničkog stanovišta ratovati više nema smisla. regularna vojska ipak ima i neka prava po konvencijama dok ovi drugi ne.

• verdi
    • March 10, 2022 at 1:49 AM

tada je bio opravdan strah je je bila stvarna financ. kriza. korona i ukraina su samo neki paravani iz kojih bi stvarno mogla doći nekakva istinska financ. kriza. uvjeta za to ima koliko god hoćeš. po meni glavni razlog je pretjerana tržišna kapitalizacija na valu mase dolara bez realnog pokrića. meni nikako nije normalno da jedan Tesla vrijedi toliko. juče slušam da je VW najzaduženija firma na svijetu. o derivatima neću ni da razmišljam.

da li se netko sjeća 2008. onog dana prozvanog fat finger kad su zatvorili burzu?

• verdi
    • March 9, 2022 at 11:35 PM

dobili su oni kamare para ali su sve pokrali. od kraja sssr-a samo od rusije su u raznim oblicima dobili 250 milijardi. kad pričaš sa prosječnim ukrajincom on će ti reći da korupcija počinje na granici u užgorodu i onda joj je samo nebo granica.

• verdi
    • March 9, 2022 at 10:36 PM

ja nikad neću zaboraviti 2008. bilo je tamo za naučiti puno obrazaca ponašanja burzovnih aktera. treba uvažavati kako koji mj. u godini. kraj godine frke oko poreza, prvi mj. opet nešto za pad do onog prodaj u maju i bježi. osmi i deveti mj. mi je najsumnjiviji. ovo sad bi mogao okarakterizirati kao aktiviranje S/L i T/P naloga. tu možeš biti sat vremena u poziciji i bježi.

• verdi
    • March 9, 2022 at 9:02 PM

ne bi se ja još uvijek radovao. po prvi put sam nekako pesimističan. balončina je ogromna, prave krize obično dolaze pred jesen kad se ameri vrate sa godišnjih. ovo sa rusima je možda nepredviđena uvertira.

• verdi
    • March 9, 2022 at 8:56 PM

novi modni dodatak

Files

275474258_2129887927149634_3134961696013263404_n.jpg 44.28 kB – 0 Downloads

• verdi
    • March 9, 2022 at 4:29 PM

da li ste vi pogledali našeg admirala šta on priča? posebno onaj dio o ispranim mozgovima. čuj rusi bez tehnologije.... znate li vi koliko tamo ima instituta? sputnjik v je moja pokojna baba napravila, hipersoniku suseda bara. nano tehnologiju su im doslovce ukrali dok je bio onaj pijandura jeljcin sa tih istih instituta ali nisu mogli i znanstvenike ukrasti pa su stali na onome što su vidjeli. v. britanija već 15 godina nije proizvela ni jedan ekran jer su mislili da im to trenutno ne treba. amerika živi od uvoza pameti preko stranih studenata, do kad vidjet ćemo. molim vas nemoj te ulaziti u neke tema a da bar malo ne razmislite jer rusi vas promatraju iz svemira i sve si misle da ste pojedini gori od ukrainaca. sreća i bog da je predsjednika milanovića netko na vrijeme prosvijetlio pa je zauzeo pametan stav.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt