1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• verdi
    • March 14, 2022 at 5:31 PM

neeee. kalibar nije nuklearan a švicarci su lopovi. sa lopovima se razgovara sa pozicije sile. imali ste neutalnost. sami ste od toga odustali. samo prijetnja napada na njih odnosi milijarde. nađi onog vojskoviđu da bolje razumiješ. nemoj da ti ja sve guglam. nije to ludilo moje pare daj ili nestani sa planete.

• verdi
    • March 14, 2022 at 5:21 PM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Hrx84

Market je zabludio. :/

Market je i 39. valjda mislio da rata neće biti

Piše Kostolany da je s početka rata market rastao :/

Ljudi su, kaže, mislili da je bolje posjedovati bilo što umjesto novaca

No, gledajući unazad gospodin B. Gates je učinio dobar posao. Prodavao je svoje dionice Microsofta, i kupio između ostalog i poljoprivredna zemljišta. Postao je najveći privatni vlasnik poljoprivrednog zemljišta u USA.

https://finance.yahoo.com/news/bill-gate…-150000215.html

Pa se čini da će fokus biti na proizvodnji hrane. Svatko u svom dvorištu.

Display More

a kakva mu je korist od zemljišta, ako drugi budu gladni, mislite da će samo on jesti, aha, mogao bi i on ratovati da u tom slučaju to sačuva

evo i svježega primjera kako se to radi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…eglice-15169903

Display More

to nije nikakav znak pobjede već znak očaja. privatno vlasništvo je nedodirljivo po zakone te iste države. i švicarska je napravila jedan ogroman gaf kad se je upustila u osporavanje deponiranih sredstava na njenom teritoriji. kad se riješi ovo dole na istoku onda će biti ovakav razgovor: da li je lova nuklearne sile kod vas? niste neutralni? dobro. u svaku centralu vaše banke su nanišanjena po dva kalibra. imate 24h da to prebacite u dubai. prije toga proučite kako se zove jedini strani vojskovođa koji ima spomenik u švicarskoj. i tih par kvadrate je ex teritorijalno. duboko vjerujem da će švicarci naći neki modus da se izvuku iz ovoga ili će im se desiti neki presedan.

• verdi
    • March 14, 2022 at 1:16 PM

mislim da burze u ovom vremenu ne moraju biti relevantne. rast može biti na valu ogromne količine novca koji je u opticaju. nisam baš siguran u njegovu budućnost i kvalitetu. poremećaj u opskrbnim lancima će se vidjeti u roku od 45 do 120 dana. ne treba slušati šta se na zapadu priča već se treba gledati šta radi saudijska arabije i ostale zemlje koje posjeduju viškove nafte. brazil, indonezija, malezija su već u terminalnoj fazi samodostatnosti vlastite nafte. 100 milja barela treba svaki dan izvaditi. 60% se potroši tamo gdje se i vadi. nafte će sigurno biti. tko će je imati, pošto i čime će se plaćati to ćemo tek vidjeti. da li će to biti neki barter ili razmjena ne znam. derivati, izvedenice, fjučersi to bi moglo postati nebitno.

• verdi
    • March 14, 2022 at 9:56 AM

ja kad sam tu osporio članak 5. neki su skočili da tumače narativ koji im se servira dok u realnosti vidimo da to ne fercera. amerika je jasno rekla da neće ratovati. čak je bio neki sastanak u rigi ili ne znam gdje su visoki vojni dužnosnici dogovorili šta se može a šta se ne može. svaki političar koji izađe iz tog okvira bit će smijenjen. što se tiče ruske strane njih neće smetati da li npr. estonija ima SVOJIH 100, 300 ili 500 tenkova i drugih vojnih čudesa ali strane baze na njihovom teritoriju neće tolerirati. stvari su jednostavne samo ih pravilno treba sagledati.

• verdi
    • March 14, 2022 at 9:00 AM
    Quote from renchi

Zanimljivo bi bilo da nam hdz koji je u dobrim odnosima, ponekad i vazalnim prema madjarskoj i madjarima objasni kako je letjelica koju su uocili letila 40 minuta prema glavnom gradu Hrvatske. Mislim da bi to trebalo pitati prvenstveno Plenkovića.

puno je lakše da mađari kažu da su oni to sve pratili nego da izlete sa teorijom da su njihovi radari bili nekim čudnim tehničkim sredstvima zapravo zaslijepljeni i onemogućeni u djelovanju.

U rušenju vojnog drona na Zagreb vjerojatnost slučajnog pada zbog kvara je minimalna - Autoportal.hr
    Sve upućuje na namjerno usmjeravanje bespilotne letjelice i rušenje na Zagreb, bez eksplozivnog tereta (kao upozorenje), tehnologijom pasivnog upravljanja, s…
    autoportal.hr

• verdi
    • March 13, 2022 at 10:19 PM

ovo će biti posljedice hebenog rata.

Files

275542006_1488348134900175_2536275340197078226_n.jpg 157.92 kB – 0 Downloads
  • OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • March 13, 2022 at 9:32 PM

ja se ne osvrćem na takve stvari. nedavno mi je i par lajkova dala. ne znam šta joj bi. ipak znamo se mi već skoro pa deceniju.

• verdi
    • March 13, 2022 at 8:35 PM

mediji su bili zadnje efikasno oružje u rukama zabludjele elite. kad su i tu počeli gubiti nastala je panika i blokirali su sve što su mogli. i sad se mora tražiti sve moguće i nemoguće nezavisne izvore. za jarun ja bi povukao paralelu sa onim nesretnim varogascima na kornatima. kako izgleda krater od bombe možete vidjeti kad padne zamisli na neki centar za održavanje mira i stabilnosti kraj lvova. mir, mir i samo mir

RUSI ISPUNILI OBEĆANJE Ovako je napadnut najveći NATO centar za obuku ukrajinske vojske JAVORSKI, kod granice sa Poljskom! VIDEO! - Rekla kazala
    Ruska vojska u nedelju rano ujutro oko šest sati po srednjoevropskom vremenu napala je Javorski poligon u Lavovoskoj oblasti
    reklakazala.rs

• verdi
    • March 13, 2022 at 8:10 PM

renchi to su ti stare informacije. dugin se je ko fol čak i razišao sa putinom jer je radikalniji pa je ovakve akcije davno prije zahtijevao. on nema nikakvu odgovornost dok predsjednik ipak mora sve kockice posložiti i krenuti da ne izgubi. poraz nije alternativa.

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • March 13, 2022 at 7:06 PM
    Quote from Joskocro

Ja sam pokušao prodati manji dio preko burze i odbilo mi je nalog. Poruka je bila da se ne može prodati manji dio. Znači možeš prodati sve ili ništa, preko burze.

????

• verdi
    • March 13, 2022 at 1:28 PM

ne kaže se badava lažeš ko index. ajd malo prst na čelo i uključi mozak. čuj pretpostavlja se??!! nema se tu šta pretpostavljati. ili je bomba ili nije. to se na milon načina empirijski dokazuje. kila, količina težina vrsta eksploziva pentrirajući brizantni vaki naki..... ja ne mogu vjerovati da to ljudi čitaju.

• verdi
    • March 13, 2022 at 12:54 PM

ma znam. sram ih bilo već stoljećima pljačkaju pola svijeta. ne pola nego cijeli.

• verdi
    • March 13, 2022 at 12:50 PM

ok vidim super vam je. a kinezi i rusi ne žive u kapitalizmu? oni onako ono ni tamo ni vamo.

• verdi
    • March 13, 2022 at 12:39 PM

na čemu će biti baziran to ćemo tek vidjeti. molim te nemoj mi uspoređivati indijsku produktivnost (12h radim, malo jedem i kratko spavam) sa američkim socijalnim programom (imam 150 kila pojedem ko omanje indijsko seli i boli me ona stvar za planetom) malo se pogledaj u ogledalo i reci da li si ti pripadnik bogate elite ili živiš od svog rada. da li tebi paše ovakav sustav?

inače sve ide po planu. nafte em nema, em onaj koji ju ima ne da i još se po potrebi napada logistika.

VIDEO Eksplodirao tanker pun nafte! Jedan član posade poginuo, više ozlijeđenih | | Morski HR
    Teška nesreća dogodila se jučer ujutro u blizini Bangkoka. Na pristaništu je eksplodirao tanker pri čemu je jedan član posade poginuo, drugi je teže, a njih…
    morski.hr

• verdi
    • March 13, 2022 at 11:42 AM
    Quote from plavi05

Kriva adresa u programu Jaryn i Jarun?

takve stvari se ne dešavaju slučajno. upravo gledamo propast starog monetarnog sustava zasnovanog na petrodolaru. onaj koji ima resurse i živi od realnog rada će profitirati a oni koji žive na budžetu i od printanja papira će se svesti u realne okvire. zašto su šatro bogate države najzaduženije? ako si bogat valjda nisi dužan... ili... rad jednog indijca mora vrijediti isto kao i rad jednog amerikanca. ruku na srce ali nije pošteno da ovaj godinu dana rinta za ono što drugi zaradi u jednom danu. ja u tome ništa loše ne vidim.

• verdi
    • March 11, 2022 at 10:03 PM

u vezi ovih dronova ja sumnjam u dvije opcije. ili ga je netko namjerno poslao na zg ili je preuzeta kontrola nad njim i vođen je. dalo bi se matematički izračunati kolika je šansa da baš tu dođe. što se tiče zapadnih političara nikada gora ekipa nije postojala. onu švabicu u bosni i srbiji nitko ne doživljava. samo što ju još nisu ko kafansku pevačicu štipali. kome je ona tamo išla pamet prosipati. nisu ti to bauštelci u berlinu. pospani joe, to je priča za sebe. svjesni ste da on ne odlučuje ni o čemu. sjedne gdje mu kažu, čita šta mu napišu i jede šta mu serviraju. e tu sad ima jedna caka. zašto nam za predsjednika treba živi čovjek. ajmo napraviti hologram kad je i ovaj već poluživi hologram. pravi nikad neće zaspati, padati ili se unerediti. samo još da i narod uvjerimo da im je to nasušna potreba.

• verdi
    • March 11, 2022 at 5:34 PM

pao još jedan na krimu. izgleda da nisu pijani rusi već pijanu ukrainci.

Prvi od njih srušio se blizu grada Krasnoperekopsk, na Krimu, a drugi u Zagrebu, u Hrvatskoj, koji je letio 700 kilometara", precizirao je izvor.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • March 11, 2022 at 5:05 PM

havi a bitka zbog rakije? to mi je totalni vrh.

Japance pojeli krokodili, Amerikance morski psi, a Hrvati zbog rakije upropastili rat
    Bolesti su oduvijek bile pratioci svih vojski, tako da su od njih vojnici više stradavali nego u okršajima s neprijateljem. Kuga, kolera, tifus, dijareja,…
    croativ.net

• verdi
    • March 11, 2022 at 10:01 AM

ja mislim da je sve ovo pod kontrolom i da se nebi trebali pretjerano sikirati. ako budemo pametni mogli bi nešto i profitirati. nadrealisti su to već davno predvidjeli. ni ovi nisu daleko. samo opušteno.

• verdi
    • March 11, 2022 at 9:31 AM

who je rekao da će on u slijedećoj pandemiji donositi vrhovne zakone što se tiče zdravlja na svjetskom nivou. onaj bolesnik gates vidovito je predvidio 10x goru pandemiju. sad ćemo da vidimo da li se pita njih ili neke druge gospodare. kupovinom silne zemlje vidimo da je upućen u razvoj događaja. samo mogu primjetiti da će tu biti i potrošenih igrača.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt