1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • February 28, 2023 at 1:07 PM

nije to na prvoj kotaciji. koliko ja znam to je na onima iz druge kotacije koje idu između 12-13h. i onda isto tako zadnjih 5min trgovine.

• AGROKOR

• verdi
    • February 27, 2023 at 8:48 PM

ako vještači netko tko nije vještak to je proceduralna greška i predmet automatski pada. a o nepoznavanju jezika da ne govorim.

• Birtija

• verdi
    • February 26, 2023 at 9:26 PM

kad je prvi put uvedena televizija u politički duel dvojice američkih kandidata za predsjednika negdje 60tih g. između niksona i kenedija bili su različiti rezultati anketa. naime oni koji su to pratili na radiju bili su za niksona dok oni koji su gledali istu stvar na tv bili su za kenedija. od kad imam komp ja u opće nemam tv i moja su razmišljanja u mnogim stvarima suprotna od velike većine populacije. pripisujem to različiti izvorima informacija. i naravno daljnjem procesuiranju istih informacija. prosječan čovjek dođe kući umoran s posla, padne u trosjed, odgleda dnevnu dozu pranja mozga sa tv i ode spavati. nema on vremena da to provjeri na drugim mjestima.

• Birtija

• verdi
    • February 25, 2023 at 9:22 PM

suverena država? na koju ste mislili? irak, libija, sirija ili samo na gruziju ili ukrajinu? onako bezočno opljačkati libiju i kao da se ništa nije desilo. dan danas krasti sirijsku naftu, i td i td.

• Birtija

• verdi
    • February 25, 2023 at 8:53 PM

nije rat radi rata već zbog ekonomskih problema. to je dobar paravan da se oni ubrzano krenu riješavati. kako bi drugačije pristupio određenom dijelu stanovništva i rekao, ovo što ste do sad živjeli je bila laž i više ovako ne ide dalje. vaš standard je zasnovan na tuđim energentima, resursima, robovskom radu, pljački, financijskim prevarama i beskonačnom tiskanju novca bez pokrića. kad bi to netko izjavio sutra bi odletio sa vlasti od tog istog naroda. eee ovako sve je kriv drug vladimir, a moskva je daleko. pa se žali njima. kad se lokalno stanovništvo i migranti krenu hvatati za vratove više nitko neće ni pitati kako je to počeli i zašto.

• Birtija

• verdi
    • February 25, 2023 at 6:46 PM

evo još bolja. kad ovo odgleda bot mora zaplakati.

Admiral Lošo: Ukrajinci ginu, a Europa financira rat SAD-a i Rusije!
    Admiral Lošo: Ukrajinci ginu, a Europa financira rat SAD-a i Rusije!Gost: admiral Davor Domazet-Lošo
    www.youtube.com
  • Ulaganje u obveznice

• verdi
    • February 25, 2023 at 2:53 PM

profesor je završio ekonomiju u socijalizmu. to znanje je sad beskorisno.

• World politics

• verdi
    • February 25, 2023 at 12:37 PM

kad je odlazio iz poljske opet su ga shebale ¨podmukle¨ avionske stepenice. nema to u zapadnim medijima. bila je vrhunska padaona na nos. ovo je već po malo neukusno. iskorištavati bolesnog čovjeka za mutne političke ciljeve.

• Birtija

• verdi
    • February 23, 2023 at 4:39 PM

zapadno rimsko carstvo je prije propasti imalo epidemije, prepun rim izbjeglica od svukud, blud i razvrat do neba i plaćeničku vojsku sastavljenu od vizigota koji su ga rasturili kad nisu htjeli povisiti plaće za tu vojsku. da li smo imali plandemiju, migrante, lgtb gendere i plaćenu američku vojsku da nas čuva ? ni jednom riječju nisam spomenuo istok i umoran sam od tih zamjena teza i nakaradne argumentacije. ako ništa drugo oni bar imaju svoju vojsku, a stara izreka kaže : tko ne hrani svoju vojsku hranit će tuđu.

• Birtija

• verdi
    • February 23, 2023 at 12:18 PM

postojeća zapadna civilizacija ima sve simptome koje je imalo zapadno rimsko carstvo uoči propasti. sve mi se čini da ćemo uskoro vidjeti redefiniciju šta je lijevo, šta je desno i tko je donji.

• Birtija

• verdi
    • February 23, 2023 at 11:49 AM

evo kud se srlja. pogledaj samo dodjelu ovog smeća od nagrade. imam neki povišeni prag tolerancije, kontam da je to i neka šatro umjetnost ali šta je previše previše je.

Sam Smith & Kim Petras’ RACY ‘Unholy’ Performance At 2023 Grammys
    Kim Petras and Sam Smith had an epic night at the 2023 Grammys! The pair won Best Pop Duo / Group Performance for their hit song, “Unholy.” They also sizzled...
    www.youtube.com
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• verdi
    • February 23, 2023 at 9:25 AM

tko ih vodi dobro im i ide. zadnja analeninina provala je da drug vladimir mora promjeniti svoju politiku za 360 stupnjeva.

Söder warnt vor Baerbock: Außenministerin redet sich in „Kriegsrausch“
    Beim politischen Aschermittwoch attackieren Politiker traditionell die Konkurrenz. In Passau knöpfte sich Söder die Bundesregierung vor – vor allem die Grünen.
    www.berliner-zeitung.de
  • Ulaganje u obveznice

• verdi
    • February 21, 2023 at 9:51 AM

na državnoj sisi je i HNB koja je ulaskom u € zonu izgubila funkciju. sad nam novac izdaje ECB do ga ovi navodno samo distribuiraju. besmisleno dupliranje kapaciteta u preplaćenom sektoru. zbog takvih i sličnih stvari je postojeći model kapitalizma potrošen i slijedi njegovo urušavanje.

• Inflacija

• verdi
    • February 21, 2023 at 9:41 AM

čitao sam da su negdje gledali na inflaciju čak u periodu od 24 mj. pa su smanjili na 12mj, jer se lakše proguta. da ne kažem da su sve statistike u najmanju ruku obmanjujuće.

• Ulaganje u obveznice

• verdi
    • February 19, 2023 at 11:20 PM

sumnjam ja da će to nešto pretjerano preko gledalice ići. to je takav tip ulagača da će pješke do banke ili pošte. sigurno je sigurno :S

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • February 17, 2023 at 10:36 AM

PILAPILA bar ti si ozbiljan čovjek da bi popušio te fore. dok jedni maštaju drugi već naveliko rade. ne znam u kojem je taboru naš gazda pa da se i mi štogod ogrebemo. ovi što maštaju uskoro će biti zaduženi samo za čišćenje snijega u sibiru ili eventualno u vancuveru. ovakvih realnih snimaka ima bezbroj.

Mariupol reconstruction progress Drone tour
    #mariupol #russia Subscribe to Watch Time channel for exciting world updates Documentaries , Drone footage and other exciting shows.
    www.youtube.com
  • Ulaganje u obveznice

• verdi
    • February 16, 2023 at 6:17 PM

obveznice su dobre za neuke ulagače na dužu stazu. da su ih ponudili kad je kuna ušla u opticaj super. znamo kakva je kta bila i hladno su mogli ponuditi narodu da financira državu sa minus 1-2% od onoga što su se vani zaduživali. smanjili bi sebi ktu i zaradili bi naši državljani. u ovom trenutku kad o nama ne ovisi ništa pristati na 4% u € po meni je ludost. ovo nije trenutak za zarađivanje nego za spašavanje postojeće imovine.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • February 16, 2023 at 5:20 PM

ta bajka će biti ali na ruskom jeziku. maša i medo.

• Ulaganje u obveznice

• verdi
    • February 16, 2023 at 5:17 PM

po čemu je ovo bolje od zlata? da si ne znam koliko retardiran znaš šta je gram zlata. ulaganje u bilo šta vezano uz euro je rizik. prije par godina stari henry kissinger je rekao : ako $ misli opstati € mora propasti.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• verdi
    • February 15, 2023 at 3:51 PM
    Quote from etoimene

Hedge je samo odgađanje. :( I dalje ti je jedna pozicija pušing.
    Doduše, otvara se mogućnost da ode na jednu stranu pa da se nakon toga malo vrati pa da se izvučeš ... nije mi baš uspijevalo ...
    Dodatno na to, kod FX instrumenata ide swap na obje strane pa ti vidi ...

naravno da košta swap ali to zavisi isto od brokera do brokera.ja sam to radio na nafti, zlatu i valutama. na dionicama nikad. ako imaš neku dugoročnu viziju šta bi se moglo desiti a oni te na kratkoročno odrade postoji mogućnost da se spasiš. ne smiješ ostati kratak. ako krene u nekom smjeru pojačaš se drugim i trećim nalogom i odmah se zaštitiš. suma sumarum izađeš živ.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt