Tko je rekao da nema prometa na CROS-u, evo blok transakcije od preko 14 milijuna kuna, ide li napokon prodaja manjinskog udjela RH pa se ekipa priprema ili o čemu se radi? 🤔
Posts by Philidor
-
-
Transakcije u 15:50 imaju njegov potpis, da je bilo još nešto po mojem mišljenju bi još prodao jer je od tog istog naloga za kupnju ostalo još 60k kuna po 9,60. Znat ćemo za kojih tjedan dana, zasad samo možemo nagađati...
-
Gledat ćemo ove niske cijene dok god se ne zauzme dividendna politika na koju se investitor može osloniti npr. X posto od neto dobiti. Bez toga, a imajući u vidu suspektnu vlasničku strukturu, teško da će se pojaviti neki široki interes. Super dođe i ovo, ali da bi se ostvario dramatičniji pomak cijene - jedna dividenda ne čini proljeće
-
Ne znam čemu sad premišljanje oko prodaje, ako je prije nekoliko dana i 9,00 bilo dobro zašto mu sad 9,60 smrdi? Završimo ovu priču i ajmo dalje...
-
"Lenac" se sprema za bogati rujan, na dokove u Martinšćici na remont stiže čak deset brodova - Novi listRIJEKA - Nakon srpanjske »rupe« i praznih dokova te polovičnog kolovoza, kapaciteti »Viktora Lenca« ponovo su se počeli popunjavati. Prema navodima članice uprawww.novilist.hr
Izgleda da je sezona praznih navoza završila
-
Mogu ja biti loša u logičkom zaključivanju, al' me pogled na monitor ne demantira.
Cijenovno bez pomaka
To što se cijena ne miče, a rezultati bi morali biti dobri je nepovoljno za ulaz u poziciju?
-
Meni je osobno vrhunac priče da Ministarstvo financija ne zna na koga bi proknjižilo potraživanje pa mijenja subjekte kao dužnike kako im se svidi, čas obrt, čas firma, čas on kao fizička osoba 😂 da nas nema trebalo bi nas izmisliti
-
Svaka čast na hrabrosti kolega, da ja uložim te novce u novogradnju i onda je predam partijanerima na uporabu tako sve novouređeno, živci bi me pojeli da mi se investicija ne bi isplatila neovisno o prinosu...
-
Kolega pa više Hrvata ima raseljenih po svijetu nego na teritoriju RH, uglavnom zbog ratova i političkih promjena, zar ne možemo imati neki minimum razumijevanja kad treba vratiti nazad? Ako ćemo gledati pragmatično, barem će poraditi na demografiji i nedostatku jeftine radne snage.
Meni je zanimljivo kako ponavljate(od slova do slova) ono što čitamo po medijima već godinama, te kako vas mediji uvjere da je njihovo mišljenje ,zapravo vaše.
Znači ako je mišljenje suprotno vašem onda su ga zasigurno nametnuli mediji? Nemoguće je da bilo tko zapravo vjeruje da država iz koje se raselilo gotovo 5 milijuna ljudi može primiti nekoliko stotina ljudi? Ti isti ljudi ako dođu kao turisti su okej, ali ako bi se naselili ne valjaju?
Zar je tako teško povjerovati da nas ima i koji nismo ksenofobi?
-
Evo najavili su još izbjeglica, blago se nama...ajde da više Amerika siđe sa trona i oslobodi nas nametanja woke ideologije.
Kolega pa više Hrvata ima raseljenih po svijetu nego na teritoriju RH, uglavnom zbog ratova i političkih promjena, zar ne možemo imati neki minimum razumijevanja kad treba vratiti nazad? Ako ćemo gledati pragmatično, barem će poraditi na demografiji i nedostatku jeftine radne snage.
-
Uopće mi nije jasno kakve to ima veze s prethodnom diskusijom, ali slažem se da je državna imovina vrlo slabo održavana. Poanta je bila da se ovaj medijski pokušaj nabrijavanja ljudi na udomljavanje 19 ljudi od kojih 10 djece u socijalne stanove stavi u kontekst i da se malo razmisli kako taj smještaj može izgledati...
-
Jeste vidjeli kako izgledaju stanovi koje drzava daje na koristenje? Lipa nije uložena u najveći dio njih od promjene režima, da vam ih ponude na korištenje dok bi zbrojili što bi se sve trebalo napraviti za iole komforan život biste pobjegli glavom bez obzira...
-
Moguće, malo mi je stran taj mentalitet, kako ne lovim padajuće noževe tako niti ne iskačem iz raketa...
-
Čeka li se signal iz premarketa preko bare za nastavak kupovine ili gdje je zapelo?
-
evo, ja predviđam novi bull market na turistima
Malo je simplicistički podvući trenutno stanje u cijelom tom marketu pod dug od prošle godine, recimo ILRA se tržila i po 150 kuna, a imala je vrlo korektnu 2020. godinu - otprilike break even
-
Čak više od rasta cijene veseli me vidjeti onu pravu potražnju na našoj burzi, bit će to i pola milijuna kuna prometa na jednoj dionici u pola sata što se barem kod nas nažalost rijetko viđa...
-
kako je otvorila ATPL ne radi mi vidjelica.
Udarnički
-
Osim NNM svi preko bare u zelenom....
Bome prešlo je iz zelene u jarkozelenu 😁
-
Osobno sam izašao iz TPNG jer je hrvatska burza toliko spora da vjerujem kako će i u slučaju okreta trenda biti dovoljno vremena za ponovni ulaz po pristupačnoj cijeni. Točno je što kolega Neo kaže tko želi čuvati novac može ga mirne duše čuvati ovdje, nema gdje puno padati cijena, ali tko želi nešto i zaraditi u kraćem roku logično gleda brodare koji nisu na dnu ciklusa...
-
Meni je 8,70 fer cijena, u to je već uračunat i eventualno loš Q3, ne treba čovjeka oderati kad je već u nevolji 🤝