primjedba je uvažene, promet je porastao 400%
ako mi ovaj naš Crobexić ne " napucamo" barem do 3000 u slijedećih par mjeseci, lupati ćemo glavom u virtualne zidove stanova u koje nismo uložili, umjesto ovdje, na kraju će betondžije ispasti najbolji ulagači i to uz poticaj države
u dvi godine ulaganje uz hrpu početničkih grešaka i ulaganja u isključivo profitabilne firme imam bolji rezulat od CROBEXA za nekih 450%, kako sam čitao jako je teško pobjedit trzište to mogu samo genijalci tipa buffet i večina fond mangera ima rezulat manji od trzišta, uspjevate li vi redoviti biti bolji od Crobexa?
Pred dvije godine je Crobex također bio na 2000, zar ne? Osobno uopće ne gledam taj indeks niti me zanima previše, ali smatram da se u posljednje dvije godine svakako dalo zaraditi dvadesetak posto godišnjeg prinosa bez većih problema. Osim toga ne može se uspoređivati izazov pobjeđivanja indeksa (i to ozbiljnog tipa S&P 500 a ne Crobex) s fondom od milijardi dolara ili s malim portfeljom od par desetaka tisuća eura, takva usporedba je neprikladna...