Ništa od toga, lijepo su napisali da im je i tih 5.36 previše... Ugl, čini mi se da će se cijela stvar finalizirati uskoro.
Posts by rambo_5
-
-
30 lipa na 50.000 komada je nečija dobra plaća, ali za ovo se ne mora previše znojiti...
-
Netko prodaje OPTE sa gubitkom recimo 5% da bi možda zaradio na brodarima 10%. Sretno mu. A vi lijepo posegnite dublje u čarapicu pa kupite što se nudi jeftino, nitko vam ne brani...
-
#covidiot ...ne bi bilo loše ovo uvesti... najbolja mjera do sad.
Ovi Anglosasi su ili totalno pukli ili su na nečijoj meti za odstranjivanje u skoroj budućnosti...
-
Kolega, neće on to slušati, razlikuje se od ortodoksije koju propagiraju Guardian, Index, MSNBC i slični. A njima je diktira CIA i slični. A sve što se razikuje od ortodoksije (koja se mijenja kako vjetar puše btw) je fašizam, kršćanski fanatizam i bjelački supermatizam. Bez obzira bio možda nositelj stavova koji kontriraju ortodoksiji klasični liberal, musliman i crnac
-
Maska smanjuje količinu virusa koju zaraženi popljuje okolo, ali ne štiti od udisanja virusa. Znači kad bi SVI nosili maske STALNO u ZATVORENOM prostoru, smanjila bi se emisija virusa u zraku. E sad, jel jednokratna radi svoj posao i nakon nekoliko nošenja, nemam pojma...
Maske na otvorenom su notorna glupost, u zatvorenom imaju kakvog - takvog smisla, ali daleko su od magičnog rješenja...
-
Skuplja se već od 4.80 i diže se ljestvica pomalo, a kupi se sve što je ponuđeno u određenom cjenovnom rasponu. Možda netko nešto zna, možda kupuje za nekoga ili možda samo igra na sigurno? Svejedno, osjećam se sigurno ovdje kao koka dok sjedi na jajima u toplome
-
Ne prodaje samo fond...od iskrcanih cca 1800 dionica nedavno fond prodao ccaanje od 100kom. Dakle imamo vise prodavaca. I dalje vjerujem u pad do 21kn minimalno.
Čak i ako padne do 10 Kn, jel uopće znate što kupujete ovdje? Kakvi su vlasnički odnosi? Mogu li vam blokirati trgovanje u jednom trenutku i nakon 20 dana reći "sorry stari, imaš 0% ili 1% svog ulaganja jer smo ... UNESI RAZLOG OVDJE..., sve po zakonu..."
Znam da samo trejdate, ali ovo je trejd sa cijanidom...
-
Mene su prije 10 godina indirektno oštetili za 7000 Kn. Bio sam mladi podstanar i koristio sam mobilni internet Tele2. Internet sam otkazao kad sam kupio stan i prešao u novu adresu, međutim nisam tražio pismenu potvrdu o otkazu ugovora, bio sam mlad i neiskusan. Naravno, netko je tamo "zaboravio" to provesti kroz sustav i nastavili su mi slati račune 2 mjeseca na staru adresu koje mi bivša gazdarica nije proslijedila nego valjda bacila u smeće.
Nakon godinu dana mi se javljaju iz faktoring firme da im dugujem 400 Kn koje im je prodao Tele2. Ja ih tražim dokaz o dugu, nemaju. Zovem Tele2, oni ne žele ništa dati, nije njihov problem, prodali su faktoring kući. Divota. Dogovorim se sa faktoring firmom da im platim 200kn i to je to, računam gotova priča.
Nakon 5 godina me zovu sa suda da imam presudu kojom sam dužan platiti 7000 Kn na ime duga koji je faktoring kuća prodala javnom bilježniku na što je ovaj nakalemio svoje "troškove". Presuda je provedena ovrhom na plaću, nisam se ni stigao žaliti jer sam dobio rješenje doma na dan presude.
Malo nakon toga u Areni gledam neke mobitele u Tele 2 dućanu i pitam da mi naprave ponudu, ženska mi kaže da sam im na crnoj listi zbog starog duga...
Nisam sirotinja, mogu sebi priuštiti svašta hvala Bogu, ali NIKAD više u Tele 2 i pobrinuo sam se da ovo ispričam svima koje znam i napravim priličan pritisak na prijatelje, roditelje i rodbinu da ih odj... za sve usluge. Isto ću nastaviti i dalje, što se mene tiče, oni su mi ovim ponašanjem postali neprijatelji iako toga možda nisu svjesni. Ovako se sigurno prema klijentima ne bi ponašali u Švedskoj, ali u koloniji je sve dopušteno...
-
UG može obeštetiti A1 na bilo kojem području poslovanja o kojemu mi pojma nemamo. čak i u nekoj petoj državi. tako da praviti planove za budućnost može biti veliki promašaj. uzeti ponuđeni maksimum i zbogom.
Svi će oni uzeti kolega, samo sad malo pokazuju mišiće na forumu, ništa ih ne košta
-
Svi junaci mukom umukoše...
-
što se ovdje dešava? na ovu cijenu imamo mogućnost zarade od 12% ako cijena bude 5,36... ako još padne postati će vrlo primamljivo.
Mislim da neki unovcuju duplu zaradu i ne zele vise cekati, pa sto god da se dogodilo.
Hvala im. Meni je 12% u par mjeseci skroz OK...
-
D vitamin je najvažnija karika u obrani od Korone i ostalih infekcija. Problem sa njim je što se generira prirodnim putem u koži nakon izlaganja UV zračenju, s dobi i količinom melanina sve manje (bijelci i do 20x više od crnaca npr.). Isto tako on se topi u masti tako da pretile osobe imaju daleko manje koncentracije istoga u krvi unatoč izlaganju suncu, dobi i ostalom.
Svi koji iz nekog razloga nemaju dovoljne količine D vitamina u krvi, morali bi uzimati suplemente, koji su prilično jeftini btw, u 1000-2000 jedinica dnevno.
Od ostalog, početkom jeseni bi trebalo uzimati po 1000-2000 miligrama C vitamina dnevno te cink.
Nema na čemu.
-
Tko većinskima ovdje išta više vjeruje nek kupuje. VIRO nije više 1/1 firma nego neki čudan holding, ovo je ko da držiš ručnu bombu bez osigurača...
Podsjeća me na Dalekovod, Ledo i ostale "holdinge"...
Hvala lijepa...
-
Nije ljude strah Corone, ljude je strah psihopaata koji koriste Coronu da uvedu totalitarnu kontrolu i pri tom nam svima sj... živote. Ne znaš što će im sljedeće pasti na pamet i kad
-
A ja sa sve manje casha kako dan protiče
-
Kolega se nada da će na kraju u javnoj ponudi prodati dionice skuplje nego sad vrijede na burzi.
-
Netko žestoko lupa po bidu danas, neka vijest ili samo pofalilo casha?
-
Dijete svoje roditelje košta brdo novca, vremena, truda i živaca. Naravno, vrati to na druge načine, ali poanta je da nema nikakvog smisla da netko drugi tko nije prstom maknuo u izgradnju tog djeteta sutra uživa u plodovima njegovog rada. Posebno u 21. stoljeću kad je odgoj/razvoj djeteta DALEKO sofisticiraniji nego u doba čobana iz 19. stoljeća kad je sustav međugeneracijske solidarnosti osmišljen. Ako želite da vam moje dijete uplaćuje u mirovinski i zdravstveni sustav, molim uplatite i vi meni sad jedno 1000 Kn mjesečno i pričuvajte mi ga koji vikend da mogu odvesti ženu u kazalište prvi put nakon 7 godina. Inače prste sebi, nemate ništa sa nama, nemate ništa ni tražiti od nas.
-
Da, potencijalno lijepa priča, ko na Dalekovodu...