1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. diokidina

Posts by diokidina

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• diokidina
    • September 1, 2020 at 10:56 PM
    Quote from Marielena

Meni se cini da su Anna Marus i Akcionar, koji su povezana drustva, stvorili sami sebi idealne uvjete da podignu cijenu dok izlaze van. Anna je prvo prodavala po 90-100 a ocito da je vecinu kupilo nekoliko povezanih skrbnickih racuna, a kasnije je prodavao Akcionar po visim cijenama. Cijenu su digli i trejderi koji su onda ulazili jer su osjetili moving. Price da je Anna rasprodavala dionice jer je kupovala kucu, a iste je za 2 mjeseca mogla prodavati po znatno vecim cijenama, su za malu djecu.

Cinjenica je da su vlakici igra tko zadnji magarac.

Sto se tice dugorocnih investitora koji su, a valjda su proucili izvjesca revizora prije, zakljucili da ce ovo postati jednom normalna firma, pa ce onda doista i vrijediti znatno vise iznad sadasnje cijene, to je potpuno druga prica. Koliko su u pravu, vrijeme ce pokazati.

Ja ne zelim tvrditi nista jer me igga i zanimala kao kratkorocni trejd pa o firmi niti ne znam puno pa necu niti pametovati.

Jaka ti je zadnja recenica"Ja ne zelim tvrditi nista... ".

Cijeli post tvrdis.😊

• diokidina
    • September 1, 2020 at 1:22 PM
    Quote from Backdraft
    Quote from diokidina

Ovdje sad vec svima jasno da ne kupuju trejderi. Ovo kupuje jedan ili vise ozbiljnijih kupaca. Skuplja se stalozeno. Smjer je up, ali do koliko vidjet cemo.

dok se ne zaviri u knjigu ovo je samo nagadanje

Dok se ne zaviri u knjigu, cijena ode u nebo.

• diokidina
    • September 1, 2020 at 12:53 PM

Ovdje sad vec svima jasno da ne kupuju trejderi. Ovo kupuje jedan ili vise ozbiljnijih kupaca. Skuplja se stalozeno. Smjer je up, ali do koliko vidjet cemo.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• diokidina
    • September 1, 2020 at 11:45 AM

https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…79-posto/240015

I seebiz govori kupuj IGH-a.

• diokidina
    • August 31, 2020 at 9:09 PM

Po meni ce ova dionica up, moze jedino stagnirat koji dan radi trejder koji jos nisu prodali. Zadnjih mjeseci, a pogotovo u zadnjih par dana je protrgovanih poprilican broj dionica.

Ova dionica se kupuje radi buducnosti(imaju preko 500ugovora ovu god) , a ne radi danasnjeg izvjesca, koje po meni cak i nije lose. Zato Ingra i Dlkv rastu, zasto građevinari indeksi rastu, zato jer ce biti najmanje pogođeni u ovoj krizi. U svakoj krizi građevinski sektor profitira.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • August 31, 2020 at 8:50 PM

Dok god drzava ovo financira nece u stecaj.

• Što smo danas tržili

• diokidina
    • August 31, 2020 at 6:09 PM

Da ne bi bilo hvala sto si mi prodao po 170. Vrijeme ce pokazati.

• diokidina
    • August 31, 2020 at 5:20 PM

Po meni za daljnji rast je najbitnije da izađu trejder, a kako vidim po forumu da ih je vecina izasla.

• diokidina
    • August 31, 2020 at 2:13 PM

Kratkoročne i dugoročne obveze su poprilicno smanjene.

• diokidina
    • August 31, 2020 at 10:25 AM
    Quote from SIMKE

uh nema večih naloga na prodaji do 190 kn..samo sića

I ovaj veci na 190kn,ce se maknuti kad dođe do njega.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • August 30, 2020 at 8:20 PM

40tis$ njih devetorica. :/

• diokidina
    • August 30, 2020 at 10:31 AM

I ja sam prije par godina kupovao po 130kn,pa prodao po 200kn. A isla cako do 330. Sad znam da necu ponovit takvu gresku, ne prodajem ispod 300kn. Zadnji put je bio skok bez nekog posebnog razloga, zato se i vratila nazad. Sada su druge cinjenice, i tvrtka se stabilizirala.

Ova dionica ce napraviti skok do 200kn,i to vrlo brzo,ali racunajte kad dođe do neke vise razine, da nema povratka nazad, jedino ako ne dođe opet do neke krize.

Moj savjet ne prodajite jos , i ako ste trejderi. Ja sam sa ovom dionicom dva puta zatrejdao, ali su se stvari promijenile i ostavljam je. Samo pogledajte trgovanje zadnjih 2 sata prije kraja, kako se nalog poklopi po budu, stavljaju se drugi.

• OPTE prodaja - kladionica

• diokidina
    • August 29, 2020 at 8:43 AM

Samo cu komentirati trgovanje, znaci kad stane prodaja kupnja krece. Jucer pred kraj trgovanja nalog na asku 16xxx na 4,98,bilo je pitanje kad ce ga skinuti. Scenarij je takav da cemo doci uskoro na 5,50-6,samo pitanje vremena.

• diokidina
    • August 28, 2020 at 12:58 PM

https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…a-u-2019/239781

Znatno bolje poslovanje u 2019., a za 2020. ocekujem bum.

• diokidina
    • August 28, 2020 at 10:56 AM

Sa dobrim polugodisnjim izvjescem ide do min 200kn,bez ikakvoga problema.

Mozda u forumu se neki sjecaju, ne nedugo, prije 3god je IGH u kratko vremena sa 120-130 dosao na 330-340kn,sa dosta manje Ugovorenih poslova.

• diokidina
    • August 28, 2020 at 10:00 AM

Koliko je iscrpan izvjestaj, dobro da su ga i do sada napravili.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• diokidina
    • August 27, 2020 at 1:07 PM

Taman kad je krenulo put gore, ZSE u poteskocama. Ovo je namjerno. 😊

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• diokidina
    • August 26, 2020 at 8:18 PM

U zadnjih deset minuta protrgovano cca 400tis kn, a zadnjih 45min cca 900tis kn.

Netko ima insajdersku info. Mogli su pricekati sutra, pa cijeli dan kupovat do 5kn, ali se izgleda nema vremena. Ovo ide do uskoro na 5,70- 5,80, pa hlađenje na 5,40-5,50.

• Što smo danas tržili

• diokidina
    • August 26, 2020 at 8:09 PM

IGH ce biti up, jer nije jedini odradio.

Ingra i Dlkv su debelo odradili.

• diokidina
    • August 26, 2020 at 5:29 PM
    Quote from Marielena
    Quote from amerikanec

Ja sam prodao danas 500kom po 125-126kn a kupljeno po 100kn. Ne sviđaju mi se izvjesca u 12.05h.....

Bilo je jasno da ce izvjesca biti losija. Danasnji poslovi ce se vidjeti u iducim kvartalima.

P.S. ja sam prodala jucer po 127

Ugovorenih poslovi od početaka do kraja 2019g 215mil.kn,a drugi poslovi sa rokom zavrsetka u prvoj polovici 2020g, a Peljeski most. Ne pisi krive navode da ce izvjesce biti losije.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt