Vani burze padaju zbog mutacije korona virusa u Velikoj Britaniji.
Kod nas nije niti bio veliki pad. Sa dna tesko da mozes i puno pasti. Vidjeti cemo kuda to ide.
Nije danas bio velik pad.
Mi se uvijek kasno ukljucujemo.
Vani burze padaju zbog mutacije korona virusa u Velikoj Britaniji.
Kod nas nije niti bio veliki pad. Sa dna tesko da mozes i puno pasti. Vidjeti cemo kuda to ide.
Nije danas bio velik pad.
Mi se uvijek kasno ukljucujemo.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35065
Ova nova uprava ima sluha.
-rivp ... po 28.20 ... sretno novim vlasnicima
Pametno.
Display MoreJe, popucao je šalung, ali ja se osobno i dalje ne bih usudio sada kupovati, veće su šanse za izgubiti novce nego nešto ozbiljnije zaraditi. Tehnički mi ovaj rast nije uvjerljiv. Moguće je da je ovo samo hvatanje zaleta za neki još veći rast (target za bullish varijantu je 31,50-32,00 kn), ali ja ću ipak ovo promatrati sa strane.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. RIVP apdejt
Tko bi rekao, eto nama RIVP ponovo unutar rising wedge-a, a ovaj odbijanac jučer se dogodio točno na donjem rubu. Onaj breakout je ipak bio fakeout. Rising wedge je u pravilu bearish formacija. Target ovoga je 25,50 kn.
U udžbenicima postoji i bullish varijanta rising wedge-a. To se rijetko formira i obično u situacijama kada imamo jaki uptrend i kupci su nestrpljivi čekati korekciju cijene pa onda samo lagano podižu bid, pa cijena posljedično ovako lagano raste i formira taj wedge koji mnoge zavara.
Treba biti oprezan, ja bih rekao da je ovo klasični bearish rising wedge - RSI i MFI su u bearish divergenciji, volumen opada, MACD i Stoch su u downtrendu i ne ukazuju na skori preokret, i svi skupa imaju još dosta prostora za pad.
Rekao bih da je zona 28,20 kn ključna - ako cijena padne ispod, downtrend će se nastaviti.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Upravo kako si prognoziram.
Vanka teska korekcija.
Mi cemo sad u zeleno. 🙂
Nalog vise nije vidljiv. Mozda ga spustaju nize.
Ocekujem korekciju kako na na vanjskim burzama tako i nasim. Samo sto ce na nasim bit malo jaca.
Volio bih da nisam u pravu, trenutno nesigurnost vlada u svijetu, jer jos se ne nadzire krizi kraj. Slijedeca turistcka sezona također se dovodi u pitanje. Tek za par mjeseci cemo (tada bi trebala poceti predsezona) znati kakva ce biti i sto mozemo ocekivati.
Da nije Atlantic grupa danas potegla, bio bi ponovno minus.
Ocekujem letargiju sa slabijim prometima do iza tri kralja, a iza cemo vidjet kako ce se trzista ponasa.
https://www.seebiz.eu/drustvo/francu…eni-2021/247783
Ako ovako bude kod nas gotovi smo.
Upravo se Crobi misli hoce li gore ili dole.
A kako se vrijeme odmice ipak ce doli. 😁
https://m.investing.com/indices/indices-futures
Vanka teski minus, sad ce nasi i te kako to po pratit.
Meni jedna stvar nije jasna. Koliko ste vremena na burzi i ne vidite po trgovanju da se izlazi. I da se skoro ne vidi kraj.
Zalostan sam, to je sve sto mogu reci.
Trenutno nista do daljnjega.
Ako dođe do 5kn, smatram dobrom kupnjom. Ali preko noci se moze okrenuti i da 7kn bude dobra kupnja.
Trenutno prva solucija je realnija.
Ne zurite sa kupnjom.
Bez ljutnje svima, ali mislim da su pojedinci usli prerano u ovu dionicu.
Dok se ne rascisti situacija necemo znati sta ce se zbiva,ili kome se sprema.
Adris2 sam izasao na 385,cin osjetio da nema potpore. Mislim da ce ic jos dole, te odbijanac 370.
Za rivp da nema fonda isao bi i te kako dole, i kod njega ocekujem korekciju jos(max do 10%).
Po svim saznanjima izgleda da ce i slijedeca sezona bit upitna, vjerojatno nesto malo bolja od ove.
Valamar je vrlo interesantna dionica, ali ne na ovim razinama.
+dlkv
+igh
-opte mali ostatak
naporan tjedan, treba vikend iskoristiti za regeneraciju
Moras smanjit ulaz.
U slučaju da netko kupi tvrtku Konsolidator, po bilo kojoj cijeni, on bi morao dati javnu ponudu, a preuzimanje Dalekovoda po ponderiranom prosjeku cijene po kojom se trgovalo dionicama u posljednja tri mjeseca trgovanja na Zagrebačkoj burzi. Ona se, prema prvim izračunima, kreće oko sedam kuna. Ako se to uzme u kalkulaciju, proizlazi da bi novi potencijalni vlasnik morao platiti oko 70 milijuna kuna za preuzimanje vlasništva nad Dalekovodom, a to je, tvrde naši sugovornici, iznimno nerealna visoka cijena.
Dražba uravnoteženja od 1555-1600.
Mislim da nisi upravu. Da su u pitanju veci ulagac. Fond,...
Pitat cu briketa sutra