Posts by diokidina
-
-
Predpostavljam da je ovaj pad na 31kn posljedica dogovorenog iskrcaja.
-
Evo i ja setao psa(imam Bostonca, a ti? ) pa citam tvoj post.
Ja imam 3500kom. Ulaz od 135-155.
Kad ti se jave ostali investitori koji prate Atol, njih 20 kako kazes, zbroji koliko imamo zajedno.
Napomena nisam trejder.
Ja mjesanca udomljenog. Pa onda ti manipuliraš cijenom, jer si neki dan napisao da si krenuo kupovati. Dionica je bila 180kn, ako se ne varam. Mozemo potraziti
Jos nisam stao kupovat, jer sam misljenja da do 200 je vise nego dobra kupovina.
-
Evo i ja setao psa(imam Bostonca, a ti? ) pa citam tvoj post.
Ja imam 3500kom. Ulaz od 135-155.
Kad ti se jave ostali investitori koji prate Atol, njih 20 kako kazes, zbroji koliko imamo zajedno.
Napomena nisam trejder.
-
https://www.google.com/url?sa=t&sourc…MWeG_CxAEJ2Osw2
Na vase pitanje cime se bave, moj odgovor je mozgaju.
-
Da ne pisena na forumu Ingre, vjerojatno ce admin izbrisat, odgovar cu dati ovdje.
Tpng mi nije jos daleko u fokusu.
Zna se u kojem smjeru ide kad netko prodaje iz top-10(Igh sada i prije, atpl prije,...).
Jos ja kupim podosta dionica i prodam, dok ne izađu ovdje SVI ili vecina,tek tada razmisljat o ulazu. U tri dana prosli tjedan je protrgovano toliki broj dionica, sto nije u cijelu proslu godinu.
Jos jedna stvar je ovdje opasna povlačenje sa burze.
-
Razlika od nekih nama poznatih dionica, ovdje se ne izlazi iz top-10.
Naprotiv ulazi se,i to od rukovodecih.
-
Zato jer su se prvi sjetili i dali prijedlog.
A prije toga su pregovarali, te ih sada podržava i Hrvatska udruga poslodavaca koja je mailom obavijestila članice iz građevinskog sektora da su njihovi članovi, proizvođači građevinskog materijala zainteresirani za suradnju s Ingrom.
-
Krajnje je vrijeme da pocmes pratiti.
Zaposlenih ima 70 sa 3.kvartalom.
-
Zadnjih dana je Atpl vruca tema. Nadam se da ce i na burzi.
Mozemo se danima prepirati i oko vozarina, isplativosti, dugovima, kreditima..
Sto na na nasoj burzi pa i vanka dionice rastu zadnjih mjesec-dva. Valamar je narastao cca 20%,Adris 20%,jer se vjeruje da ce ovo ljeto biti turista, građevinari također su rasli, jer iza svake krize prvi izlaze a i nadaju se obnovi Zg, a brodari skoro pa nista. Zasto brodari ne rastu na krilima da ce ova godina ipak biti dobra za njih. Na burzi se trenutno na svim dionicama kupuje buducnost.
-
2020g nikad jeftinija nafta.
Cca 8000 racunvodstveno rade na nuli.
Mislim da je prosla godina zbog dosta povoljnije nafte dosta niza od navedene vrijednosti.
-
https://www.poslovni.hr/domace/rjesava…-centru-4264880
Malo se prisjetiti, i razmislite preko vikenda, nece jos dugo biti na danasnjim razinama.
Kako je vec par puta probila granicu 9,zna se koja je slijedeca ljestvica.
-
Svaki tvoj post ovdje krece ovako mislim da ih ima 6 brodova.
Sto kaze kolega migra svi su zaduzeni, a ne samo atpl. Realna cijena ove dionice je jos 20tak% veca.
p.s. Ingra nece obnovljati Zagreb, jer nema ljude i mehanizacije, ali ima dugogodišnje iskustvo da to sve iskoordinira sa izvođačima i tvrtkama sa građevinskim materijalom.
-
Diokidina
Napisao sam da ingr i dlkv kao ni igh nisu sudjelovali u poslijeratnoj obnovi s tehnika je. Dakle njima plus a Tehnici minus.
Procitao sam tekst na brzinu, kasnije sam shvatio da je rijec bilo o poslijeratnoj obnovi. Ja sam razumio o obnovi poslije potresa. Moja isprika.
Ovo sto sam napisao u svezi Ingre, uskoro ce se obistiniti.
-
the best buy ATPL
dry bulk jedan od rijetkih sektora koji nije još doživio oporavak puno se toga godinama odgađa raznim crnim labudovima,ispucani su i sad je prilika da se posebice u startu zaradi "brza i laka" lova,ne postoji takva ali fig. of sp. jer
peer grupa je već odmakla >50%.
nakon nekoliko godina opet sam izrazito bull na dry bulk,neka ostane zabilježena današnja zadnja 167 jer očekujem atpl u top5 dionica po prinosu u 2021 sa značajnim izgledima da će se i u 2022 nastaviti trend ili nedaj bože u najgorem slučaju nadoknaditi 2021.
nemudrim držim neparticipiranje makar sa najminimalnije mogućim udjelom portfelja jer može bitno unaprijediti avg.
sretno vam i sa vašim boljim prilikama,trebalo bi ih biti za sve u sljedeće 2-3g.
neka nam slatke muke bude usporedba čije su bile bolje.
rezime sljedi
p.s.
ima rizika da nema nebi bilo tako jeftino i tako potencijalno profitabilno,opširno na temi atpl
držim da idu vremena kada treba biti pohlepniji nego inače
možda griješim,nebi bilo....
Cijena je vec dotakla duplo dno. Prije korona je bila 300+, a sada 170, dok se veliki broj drugih dionica vratio. Jako podcijenjena dionica. Smatram da do 200 je extra kupnja.
-
Do 180kn na prodaj ima cca 20 naloga, sve ukupno 500kom.🤔
-
Nema ni ingra ni dlkv. Samo tehnika
Ingra nije ni bila u igri kao izvođač. Oni su sebe zamislili kao neku svojevrsnu krovnu snagu koja će okupiti niz raznorodnih stručnjaka, dobavljača i izvođača angažiranih na tom kompleksnom poslu.
Navodno da su pojedini domaći dobavljači i proizvođači građevinskih materijala već izrazili svoju podršku i želju da sudjeluju u projektu. P
Hoce li im ovo proci vidjet cemo.
-
@alias
Pa sto ako i danas padne???
Ne bi me i cudilo nakon ovoliko rasta, sto ne znaci da ce i danas dobro potegnuti gore.
-
Nema snage ni za down. Da ce vozarine rasti, rasti ce.
Kako kazes Ingra ce najvjerojatnije prije gore.
-
Misljenja sam da je vec krajnje vrijeme za uci u vlakic.
Ja sam u 30%casha. Definitivno je vrijeme za kupovinu.