https://www.seebiz.eu/tvrtke/sezonsk…ci-rada/251576/
Pripreme za sezonu su u tijeku.
https://www.seebiz.eu/tvrtke/sezonsk…ci-rada/251576/
Pripreme za sezonu su u tijeku.
panamax + 4,2% na 16160$$$$
supramax + 1,7% na 13384$$$$
Panamax prosao 16tis👏👏👏
Mozemo ocekivati slijedeci par tjedan rast.
Kineska NG.
Kupovina 1000kom po asku u komadu.
Nestao bid na Ingri, do 11kn na kupnji 500tis kn.
Kad vec kazes da jabuka ne pada daleko sa stabla, kad uhvatis slobodnog vremena pronađi u povijesti koje su sve funkcije obavljali sadašnji predsjednik i clanovi uprave.
Dajte najte, da sam stavio 2006. u banku 500.000 kn sada bi imao najmanje milion kn a pošto sam stavio u dionice imam 20.000 kn. Sve sektore sam bio pokrio u dionicama.
Danas će nestati bida na Ingri.
Do prije 10 dana si moga uci ispod 10kn,sad ne zali. Nema plakanja.
Na burzi odlučnost je vrlina.
Ovaj rast je po meni realan jer Deban i Debanica su u poslu s obnovom Zagreba, ingra nema ljude već godinama ali će pokrivati na natječajima male građevinske firme koje se same ne bi ni mogle javiti na natječaje. Znači Bandičev projekt obnove ruka ruku mije svi smo lije. E sad, naravno postoji ALI u našoj jadnoj kaljuži. Izbori su za par mjeseci, kad / ako ih izgubi pobježe milanče u svoje dvore u pogano selo a Debanica će lagano krenut s objašnjavanjem uskoku o svemu što je potpisala i ode ingra nazad na 2-3 kune. Rizik je nekih pola pola.
Samo mi reci tko je po tebi protukandidat Bandica?! 😁
Rizik je uvijek bio ulaganje u dionice, a jos veci rizik je staviti na stednju u banku.
Ovdje je izgledniji scenarij, da ce dionica odradit rast, jer ste zaboravili da je financijsko izvjesce za dva tjedna,znmao kakvo je bilo u 3 kvartalu.
Misle da će ugovoriti, dati podizvođačima i sebi uzeti dio.
Ovdje nisu fondovi u igri, bar za sada. Cijena ce oscilirati malo gore, malo dolje, ali ja jos ne vidim kraja ovoj dionici.
Da kupuje se buducnost, ali vrlo perspektivna buducnost.
Ja smatram da ce u ovoj polovici godine sa par dobrih poslova opravdati cijenu dionice.
Panamax presao razinu od 15tis👏👏👏
Ja vam savjetujem da nastavite gledati, kao sto ste i prije gledali.
Prodaju se brodari a kupuju građevinari.
Da uskoro nebi suprotno.
Sad kad je 12,i dalje raste.Kupnja sve jaca. Nastavite gledati.
Ova dionica kad je bila 2,3,4,.... i danas 8 i nesto govori se da nema buducnosti. Ona i dalje raste. Ja toplo preporucam da se i dalje nastavi gledat.
Ovo sam pisao 22.01.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/domac…odavaca-4272043
Ponajvise turistickih djelatnika.
Koju to kolicinu broj 9 prodaje??????
04.02 prodao 200kom,a 05.02. 600kom.
Nastavili sa ovim tempom taman ce izaci 2023g.
Vecina je prebrzo usla.
Bid je nesto sasvim oslabio, a ask se pojacao. 🤔
Kolega ne trebate se ljutit, samo iznosima cinjenice.
Stecajusa pod br. 1 je presla prag od 10kn.
Sa zadrškom😁.
Krenut ce i Atpl jace,jos malo strpljenja.
Malo PTKM po 66,80kn, te nešto sitno VIS po 7,90kn.
Sve nelikvidne dionice.
Prva napravila rast u par mjeseci sa 20 na 60kn,bez ikakvog pojasnjenja. Osobno uzimao po 30 i prodavao na 50. Po meni vec odradila rast ako i bude li pozitivnih izvjesca kalkulirano je u cijeni.
A za drugu jedino mogu reci da ce ici poprilicno nize, jer svi znamo tko izlazi.