1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. diokidina

Posts by diokidina

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • March 10, 2021 at 10:21 AM
    Quote from Krokodil

Nema ti to veze prijatelju. Bit će kako veliki odluče. Možda i povratak na 4 kn. Zbog hvatanja padajućih noževa ostao sam bez hlača i gaća.

Da nisi pogriješio pa nisi umetnuo 1 ispred 4.

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • March 9, 2021 at 6:14 PM
    Quote from Krokodil

Nema postova. Izgleda nadrukali i prodali.

Dokupio na 11,60 danas.

Inace ulaz mi je dvostruko nize.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• diokidina
    • March 9, 2021 at 12:32 PM

Sto starije vise posla za Đuricu. Nisu bas povoljni remont tih tipova vozila. A i drzava ako je dobila donaciju treba i ulozit. Kao donacija od amera Bradley sigurno nisu u bajnom stanju.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• diokidina
    • March 9, 2021 at 11:33 AM

Posao za "Đaković"

U tom kontekstu posebno je važan nedavni sastanak predstavnika MORH-a i Glavnog stožera s predstavnicima američkog veleposlanstva u Zagrebu, a na kojem su dogovoreni detalji nabave te je pronađeno rješenje zatvaranja financijske konstrukcije projekta. Sva 62 vozila remontirala bi se u tvrtki "Đuro Đaković" u Slavonskom Brodu, što bi prema grubim procjenama trebalo trajati oko tri godine.

Ovo je posao koji ce Đuricu dignuti iz mrtvih.

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • March 7, 2021 at 9:30 PM

Nitko ne spominje da je na racunu Laništa nekih 40tak milijuna kuna pologa. Sto je sa time? Imali netko info?

• Best buy

• diokidina
    • March 5, 2021 at 6:04 PM

Ti isti kockari vec tjednima slusaju kako ce dionica pasti 7,6,5,4kn,...

Daj da i to vidimo.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• diokidina
    • March 4, 2021 at 10:01 PM

Šteta da sad izlaze iz top-10. Ovo ce sigurno stopirat rast na duze vrijeme. Samo da broj 10 izađe treba skoro 4 mil kn prometa. Ali bit cemo strpljivi. Nema predaje.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• diokidina
    • March 4, 2021 at 7:30 PM

Ivana7

Ja posjedujem Ingru,za koja smatram da je nestabilnija od Vlena.

Ali se ovakva rasprodaja na Ingri nije desila od kada je posjedujem.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• diokidina
    • March 4, 2021 at 5:39 PM
    Quote from Ivana7

VLEN.

- danas dosta zanimljiv dan na burzi za ovu dionicu.

- raste likvidnost, danas smo 4. po prometu.

- top10 kupuje.

- prodaje gospon Kvart99 i maleni trejderi.

Ali netko i prodaje,vec danima. Poprilicno brzopleto i neuravnoteženo.

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • March 4, 2021 at 8:44 AM

Kad sad uđu u novcani tok, to o cemu pricate bit ce slatke brige.

Ingri je velika prekretnica od danas pa do 6,7 mjeseca. Strpimo se jos malo.

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • March 3, 2021 at 4:31 PM

Kako poklopi nalog na 13,10(100tis kn) u zadnjim sekundama.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• diokidina
    • March 3, 2021 at 12:20 PM

Da li ko zna da li veci dio uplate od Peljeskog stize na racun IGH u prvoj polovici godine ili u prvom kvartalu?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• diokidina
    • March 3, 2021 at 11:31 AM

Atpl bi vec bila visoko,da nije prodavaca iz top-10. Treba pricekati na kojim ce se razinama iskipati. I kupci i prodavaci sad kalkuliraju, samo da se ne otegne.

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • March 2, 2021 at 9:00 PM
    Quote from mitkko
    Quote from forumas

Vi biste Ingru sa sigurnom snažnom dobiti sljedećih 15 godina bez da išta radi uspoređivali s Virom u trenutku kad je cijena šećera uništila hrpu šećerana u Eu??

Ali ni tamo nije još riješeno da cijena dionice neće otići i nekoliko puta gore, jer Psn je već u punom zamahu.

I kažete da vaše pisanje nije druk??

Znači vi ste prodavali Ingr po 3 kn, i sad bi vaše drukanje netko trebao shvatiti ozbiljno??

Ajojj...

Ma dečki moji, nemam INGRU, ne zanima me i prvi put valjda uopće pišem nešto na ovoj temi. Nije sve drukanje, pa dajte pokušajte stvari objektivno sagledati. Ne uspoređujem INGRU sa VIROM, ne u tom kontekstu da će u stečaj, već uspoređujem euforiju koja je vladala forumom u trenutku kada su u VIRU radili ona pretakanja imovine i iskazali nekakvu suludu knjigovodstvenu dobit (valjda 100 milijuna ili tako nešto, pišem po sjećanju), a neki su vam dobro pisali da to nema veze sa stvarnim poslovanjem.

Toliko od mene.

Display More

Kako ne uspoređujes sa Virom????

Pises da smo slicnu stvar imali na Viru.

Cijena šecera je trenutno 340-350€, a isplativosti je od 405€ pa najvise.

Ingra sa novim rukovodstvom je firma u usponu, i u rekonstruriranju je, te nemaju neke poslove, ali rade koliko rade i najvažnije poprilicno smanjuju dugove.

Bore se na trzista, i cvrsto se nadam da su na dobrom putu. A i sto se tice burze ulagaci ih prate i nepodcjenjuju.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • March 2, 2021 at 8:47 PM

mitkko

Mitkko moj, ja sam poduze u ovoj dionici.

Nisi niti malo realan. Da nije drzave ova firma ne bi vise postojala. Sad je drzava stopirala ikakvo financiranje.Sad cemo vidjet kako ce se snaci sami. Vec desetke godina cekaju vece vozarine. Kao sto govoris da ce ova godina biti izuzetna, tako citam na forumu sa drugih profila vec istu stvar godinama.

Ne poznajes stanje u samoj firmi mislim na upravi i komercijalu u uredima, a da ne govorim o stanju na brodovima.

Da bi bili na nuli u poslovanju treba im da vozarine budu min 15tis USD/day.

Veca su i im dugovanja u odnosu na vrijednost brodova, i te jedne nekretnine koja i ne vrijedi nesto puno, iako joj je lokacija u blizini samog centra grada, zato jer je i bloku sa HZZOi jos nekog firmi. Ta nekretnina se moze prodati, ako svi budu spremni za prodaju.

A ti sad budi uvjeren da ce ova godina biti rekordna.

• diokidina
    • March 2, 2021 at 8:40 AM
    Quote from Neo

To je ZSE berzan..kad krenu iskrcaji to su prave prilike..jer je trziste nelikvidno.

Po meni IGH vrijedi 130-140 kn po dionici trenutno s projekcijom 2g. Moguce da ako nastave pametno da za 5g budu vrijedili i 500kn. Al u situaciji kad krenu medonje spustate se sto nize. Opte ce usisavati podosta love i tu se radjaju prilike. Nece nitko gurati sad gore. Neki dan sam pisao kako slijedi jaci pad. 1600 je Crobexu otpor. Vjerujem da ce vrijeme pokazati.

Ovdje si govorio drugacije. Neces sad reci da je ovo bilo prije 6mj i da su bila druga vremena. 🤔

• diokidina
    • February 26, 2021 at 4:53 PM

Flight

Nije bitno ovo izvjesce, ali ti konstantno pises lose o Ingri.

Kod Ingre nije sve idealno priznajem, ali nije toliko i lose koliko ti pises.

Mora biti neki razlog.

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • February 26, 2021 at 4:24 PM

Brutalno izvjesce. Vise od ocekivanoga.

Od ponedjeljka u nove pobjede.

• INGR (INGRA d.d.)

• diokidina
    • February 26, 2021 at 3:19 PM

https://www.poslovni.hr/hrvatska/prati…i-krecu-4275098

Jesu li komentari predsjednika uprave Ingre i direktora Strabaga govore o tome tko ce biti glavni pokretac u obnovi?!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• diokidina
    • February 25, 2021 at 10:55 PM

Bilo je izvjesce lose za sve kvartale prosle godine, pa se cijena nije spustla.

Zna se kakvo ce otprilike bit F1. Tako da nema iznenađenja.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt