Klizi i dalje. Jeli se zna do koliko ce?!
Posts by diokidina
-
-
Dokupio VLEN po 10,60 kn....prodao malo HTPK po 48,80kn, te ga čekam na niže...i to je to od mene danas.
Ja nisam uspio Vlen danas dokupiti. ☹️
-
Znači u Lencu se trenutno nalaze:
-Danavik cement carrier:
-USNS YUMA
-HERSHEL WOODY WILLIAMS general cargo:
-SATOSHI passenger ship:
-KORČULA Ro-Ro/Passenger Ship
-DN46 work wessel;
Jos si zaboravio da je Arethusa tu, te da prekosutra dolazi tanker Dante A.
-
Mislim da ce ovdje dokapitalizacija ici po vecoj cijeni nego sto se mi nadamo, narocito ako uđe jaci ulagac u drugom ili trecem krugu ako bude.
Ma zna se da ulazi TNPL...pa oni su sabotirali prosli dokap (preko ministra i politickih veza) jer su htjeli izvrsit dokap imovinom (unosam brodova), a ne novcem...
Kladim se da ce u ovom dokapu isto i provest, uvalit ce JDPL-u precijenjene brodove...pa zato je i deda postavljen za PU...
Moze bit da ce cijena u dokapitalizaciji bit i veca nego li trenutno na burzi, a tad postojeci dionicari ne upisu ili upisu vrlo mali broj dionica,te se ide u drugi krug za nama poznatog ulagaca.
-
Mislim da ce ovdje dokapitalizacija ici po vecoj cijeni nego sto se mi nadamo, narocito ako uđe jaci ulagac u drugom ili trecem krugu ako bude.
-
Pred kraj trgovanja postavljen je bio nalog 10tis kom na 11kn.
-
Nije teaser ovo s kemikalcima deda je ozbiljno zagrizao
Tankeri su 2015 i 2016g. Oba imaju ugrađen BWTS i prosli su suhi dok.
Deda sa ovom kupnjom bih ojacao flotu uz postojece bulkove, jer ce u dogledno vrijeme i tankeri ostvarivati vece prihode.
-
BDRY je vec neko vrijeme u padu, i ne vjerujem na jos veci dodatni pad.
Znamo da tome najvise pridonosi zastoj u lukama kontejnerskih brodova, iako su se smanjila cekanja ali jos uvijek postoje.
Ocekujem jos mjesec dana da ce bit na trenutnim razinama, i nakon završetka olimpijskih igara streloviti rast.
Misljenja sam da u narednom period treba sakupljati nase brodare.
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/PODR/COI-PODR-a7af8c2dd34434b621ffd4d320b1e488.pdf
U zimskom prijelaznom roku stizu pojacanja.
-
Američki ratni brod uplovio u Crnu Goru: dok hrvatsko brodogradilište već godinama zarađuje na plovilima ratne mornarice SAD-a, Amerikanci nikad ranije nisu računali i na ovu lukuBrzi transportni brod američke Ratne mornarice USNS 'Carson City' (T-EPF-7) uplovio je jutros su luku Bar u Crnoj Gori, gdje će se zadržati narednih…slobodnadalmacija.hr
Bilo mi je cudno da dolaze, jer nemaju gdje stati.
-
koliko očekuješ u slučaju preuzimanja ?
Slijedeci target je 700kn.
Do preuzimanja ce jos proci vremena. Ovo dizanje su preradnje za preuzimanje.
-
Kapaciteti su full. Za koji dan ocekuje se dolazak USS Carson City. Ne znam gdje ce ga smjestiti.
Mogla bi ova godina bit rekordna. Prva 2 kvartala ce bit extra.
-
Izgleda i jedini. Da nema njega nebi ni bilo trgovanja.
Nije Josip jedini. Pricekajmo neki vrijeme da uđe u top-10.
-
Rezultati su odlicno, i po ocekivanjima ovu godinu ce bit jos bolji. Ocekujem uskoro razine od 700-720kn,i nakon toga hlađenje neko vrijeme. Do kraja godine moja su ocekivanja da ce narasti jos 20tak%.
-
Jos da izađe prodavac, tada mozemo govoriti o rastu.
-
Ne bi se iznenadio da ne postojeci dionicari krenu u kupnju,ili postojeci podebljaju svoj portfelj, ako cijena u dokapitalizaciji bude povoljna.
-
Sutra nam stize Yumica, a u srijedu jos jedan trgovacki brodic.
Ne pamtim kad su navozi ovoliko bili puni. Morat ce Palumbo u potragu za radnicima.
-
Deda je iskusni direktor. Ovo sa Brodotrogirom je vrlo izgledno, a sa elektricnim brodovima je po meni u samom zacetku.
Za postojece dionicare je win-win situacija, i ako bude pogodna cijena ili ako ne bude.
-
Kako su se zaletili danasnji prodavaci 🙆♂️🤦♂️.
-
Koja je ovo lisica ovaj Vujnovac, nije se sjetio maknuti sa burze kad je bila 70kn.