zar još ništa nisi naučio? prokušani modus operandi u nebrojenom broju slučajeva na masu dionica. ovdje danas izgleda nije bilo naivaca.
Posts by tollway
-
-
zar ništa nisi naučio!!?? biti će itekako naivnih zainteresiranih! pa za kavu možeš dobiti 3-4 dionice!
-
zločesta
nisi valjda zaboravila da su čekali i dočekali, ali su se i načekali i oni na LRH! i dobili puno manje od očekivanog. sama si spominjala nedavno taj poučak. da nam ne bi tako bilo i ovdje. plaši me previše optimizma, a i činjenica da je većina rijetko kada u pravu! ne samo na burzi!
-
ove USA futurese više nema nikakvog smisla pratiti. jučer -2-2,5%, a trgovina završi 0,6-1,2% u plusu, a europa u laganom minusu.
-
ma nije moguće! onda si vjerovatno u karinu donjem!
Odmah kupiti nekretninu koja je debelo pala, takva u zaleđa sadašnjem svijetu smrtonosnih epidemija i zombija koje privlači miris germe, brašna i WC papira postati će skupocijeni izolirani resorti do kojih će voziti direktne izolirane linije vlakova iz Češke!
ironija, sarkazam... možda nisi niti svjestan koliko si blizu istine. neki već to i rade, i na zombijima će zarađivati, dok će drugi još dugi niz godina plakati i zbrajati gubitke na zse.
-
kakve su bile posljednje transakcije? zna li netko?
-
izgleda da ameri nastavljaju po starom nakon jučerašnjeg predaha! svi debelo u zelenom!
-
ne sekiraj se, nisu samo oni problematični. svi hoteli će biti poluprazni. a od ovih 110 000 ulazaka u rh mora da je barem 15% završilo na viru! rođo veli da je pun 100%!
-
pa kaj nam se desilo omiljenoj sapunjari???!!! umjesto min predviđanih 30 milja plusa, oni nalupaju toliki minus!!?? a svi nasapunani forumaši mukom zamukoše i nestadoše! bez ikakvog komentara skoro mjesec dana. vrlo vrlo zanimljivo.
-
ma nije moguće! onda si vjerovatno u karinu donjem!
-
Abc1 je falši drukerski profil.
meni djeluje da bi on svoje prodao, ne smije ni do Osijeka otići, a da ih drži u portfelju, toliko je sigurna za držati
ili se drži one da je većina na burzi najčešće u krivu
-
znaci firma nauče 40 milja gubitka u q1 , sa tendencijom jos goreg rezultata u q2 , i po vama ide to prvo na 240 pa onda 400 i jače?
Ko vam nabavlja brlju, i ja bi malo ?
to su sigurno izet i điđimilović sajakom maksuzijom! budi oprezan!
-
nažalost, tih 0% izgleda odlično u situaciji dok gotovo svi očekuju/očekujemo pad dioničkih tržišta. samo je pitanje kada i da li će se to i dogoditi uskoro.
-
vidi da nitko ne spominje admiral markets. kakva su iskustva? moj pajdo je nešto čeprkao na forexu i nafti, veli da su ok. vidim da u ponudi imaju i masu dionica ETF i CDF. moram ga priupitati.
-
-
ima i masu regionalnih manjih slabo poznatih tipa metts, sloga, kitro, lonja.... i unutar ntl i unutar ultra grupe. zašto oni ne bi bili interesantni?
-
-
meni izgleda da orban šalje svoje poklisare u osvajanje svugdje gdje ima barem nekoliko mađara!
-
vjerovatno bi se previše umorili od silnog posla, a i dvaput je dvaput! bravo za uhljebistan!
-
budfox
ne brini ti za mene, u dvadeset godina upoznao sam močvaru jako dobro, čak bolje i od zagora te-neja i pripitomio zloćeste krokodile pa su postali jako spori! zato je naša močvara najbolja burza i u ovih 10 g koje spominješ itekako se dalo lijepo zaraditi jer ne možeš niti uraniti niti zakasniti. uvijek imaš barem nekoliko dana lufta!