1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 96
  • Birtija

• tollway
    • July 30, 2020 at 3:12 PM

foxiću

pa nije u ovo doba ništa loše popušiti pokoju! najnovija znanstvena istraživanja govore da se virus puno teže hvata na pluča koja su "zaštićena" katranom.

p.s. ja već 22 g popušim tu i tamo poneku, nekoliko puta i ozbiljne novce, ali se gleda konačni rezultat. tako da ... no sikiriki

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • July 29, 2020 at 9:23 PM
    Quote from rambo_5

LJudi jeste li vi svjesni da vam je kapital negativan ovdje, dug veći od godišnjeg prihoda, gubitci se gomilaju iz kvartala u kvartal - zvuči poznato?

Kakav vražiji bull, jeste li vi pri sebi?!

možda smo samo zamijenili izvješće sa tankerskom! ionako ... sramota! firmica stara 5-6 g koja se još stvara ima veće prihode od 65 g stare perjanice hr brodarstva. a o dobiti da i ne govorima!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • July 29, 2020 at 3:38 PM

ma neeee, oni nam daju vremena da mirno prožvačemo fi i ujutro reagiramo! ne veli se džaba da je jutro pametnije od večeri!

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • July 29, 2020 at 3:35 PM

kolega, niste mi rekli ništa što ne znam, a bojim se da niste shvatili pitanje. ništa nisu gradili 15 g., vjerovatno nemaju stručnjake za tako zahtjevne obnove niti reference za adaptaciju i sanaciju par sto g starih građevina,.... pa stoga mislim da ne mogu biti nosioc poslova. ako se ne varam, njima je niskogradnja bila core busines.

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • July 29, 2020 at 3:19 PM

neprestano se priča o obnovi zg i okolice od potresa kao o zlatnoj koki i poslovima za desetak godina.

ne znam, pa pitam. da li ingra ima uopče stručnjake za sanaciju tih starina i kojekakvih starudija nadograđivanih po željama vlasnika najčešće bez ikakve stručne dokumentacije. za te starine bojim se da glavnu riječ ima konzervatorski odjel i njemu srodne službe.

jasno mi je za velike objekte (katedrala, crkve, bolničke zgrade na šalati....), ali privat stanovi i kuće? možda IGH?

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • July 29, 2020 at 2:03 PM

veliko je pitanje TKO drži taj štap?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • July 29, 2020 at 2:00 PM

ako sam dobro shvatio uz isključenje prava prvenstva postoječih dioničara u dokapu! vrlo zgodno!

• CORONA virus

• tollway
    • July 29, 2020 at 1:57 PM

zapadna razvijena civilizacija je na pravome putu u propast u bilo kojem aspektu! moralno, vjerski, kulturološki, politički, ......... nastavite niz! a ekonomski bolje da i ne zamišljamo. nadam se da ipak to nećemo doživjeti tako skoro.

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• tollway
    • July 29, 2020 at 9:48 AM

kamo sreće da se sve što je ministar gos pričao ostvari! makar samo i 70-80% od svega! da, ali on je sada bivši min gos.

• KABA (Karlovačka Banka)

• tollway
    • July 28, 2020 at 1:42 PM

ako gledamo malo brojke i usporedimo ih sa drugim bankama, bojim se da tu neće biti ničeg dobrog u eventualnoj ponudi.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • July 28, 2020 at 1:25 PM

zakaj svi lomite koplja i kujete zavjere oko ht-a, kad je zaba ovdje glavni igrač sa duplo više postotaka od ht!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 28, 2020 at 12:21 PM

sa prvih 6 točaka više manje se slažem, ali 7 je gotovo pa nemoguće. dosadašnji pad je oko 50%, pa bi onda drugo polugodište trebalo biti barem isto po prodaji kao i lani za ukupni pad od nekih 20% što mi nikako nije izgledno.

• LRH (Liburnija Rivijera Hoteli d.d.)

• tollway
    • July 25, 2020 at 12:45 PM

u podnevnom dnevniku info da je u opatiji oko 5000 stranih gostiju. gdje oni borave?

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• tollway
    • July 25, 2020 at 12:41 PM

ili nisu još konkretno ništa dovoljno dobro razvili! pa malim dioničarima uzimaju pare!

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• tollway
    • July 25, 2020 at 9:18 AM

sharelord

imaš na FINA-i besplatan servis za građane gdje možeš temeljem oib-a ili točnog naziva poduzeća vidjeti financijska izvješća svih pravnih osoba uključujući obrte, jdoo, doo... registriraš se, dobiješ povratan link ili pin i to je to. ako te zanima....

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • July 24, 2020 at 2:34 PM

PODRAVKA d.d. - Rezultati poslovanja Grupe PODRAVKA za 1-6.2020. godine - priopćenje

bogami, ovo je vrlo iznenađujuće!

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• tollway
    • July 24, 2020 at 1:59 PM

sam si sve točno napisao u prvoj rečenici.

• Što smo danas tržili

• tollway
    • July 24, 2020 at 1:56 PM
    Quote from zlocesti

Dokupila sam Opte :S

bravo kolegice, već smo se svi pitali šta se čeka? još nisi u top 10?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • July 23, 2020 at 4:14 PM

brajo

vi kao moderator bi barem morali biti nepristrani. ili ljudima probajte objasniti kako su pad prihoda, pad broja korisnika, gubitak u poslovanju i sl stvari dobre i korisne za bilancu, RDG i novčani tok. možda svi nešto naučimo.

samo mi nemojte reći da to već nema nikakve veze jer je kompanija u fazi preuzimanja.

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • July 23, 2020 at 3:41 PM
    Quote from Moller
    Quote from autor

pricekajmo Q2 izvjesca ostalih kompanija pa usporedimo :D

neki će ih ipak izgleda sačekati s lovom iz Opte u slučaju da budu bolja, nije ni to loša taktika:)

misliš slijedeće godine? ili 2022?

• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 96
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt