1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • August 7, 2020 at 3:19 PM
    Quote from Kivi

evo ja sam prije koji dan govorio da bi se moglo desiti da proces preuzme investicijska banka.. pa me kolega opovrgavao bez ikakvih adekvatnih argumenata. Kao da nismo citali istu dokumentaciju.. ocito HT ovo zeli razgulit sto duze moze. 6mj je izgubljeno ali ujedno i samo to po mom misljenju.. prodaja ce se desiti jer Optima sigurno ima svoju vrijednost..

istina kolega, i hvala ti na tome. kada sam vidio priopčenje AZTN da u jednoj rečenici dvaput spominju investicijsku banku, sve je bilo jasno.

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • August 7, 2020 at 2:58 PM

bojim se da će u ponedjeljak biti tek pravi tobogan. masa ljudi ne prati burzu 10-ak puta dnevno.

• tollway
    • August 7, 2020 at 2:54 PM

nije mi drago ovo što događa sa opte, iako sam svoju preostalu siču prodao u ponedjeljak. nismo naučili na krašu, nismo naučili na lrh... s druge strane mi je drago zbog svih oni pametnjalovića koji su tu pisali basne o velikom interesu, sigurnoj stvari, cijeni 10,12,15..... sve gotovo do jeseni sa parama u džepu i sl. valjda su sada naučili na gorak način. pri nas se veli da škola peneze košta.

ne velim da prodaje neće biti, možda se opet vratim. i da neće biti i dobra cijena. ali na burzi ništa nije sigurno dok ne prodaš!

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • August 6, 2020 at 8:09 PM

pa to su stvari stare desetak godina.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • August 5, 2020 at 3:56 PM

ako je zlato probilo psihplošku granicu od 2000 $, kaj budu ljudi sad više ili manje kupovali!!??

• Birtija

• tollway
    • August 4, 2020 at 9:18 AM
    Quote from zlocesti

Opte, draga Opte... Opte je u konsolidaciji, a kuda će, ne zna se :)

Bollinger je sve uži, ide promjena

Indikatori su za up, al' tko će ga znati

Chaikin kaže da je popustio pritisak na prodaju, novac ulazi...

Al' ne zna se

8o

• Birtija

• tollway
    • August 1, 2020 at 4:27 PM

nemreš beljivet!! oni su uvjereni da bu jadroplov živ još 10 godina!!??

• Birtija

• tollway
    • August 1, 2020 at 4:11 PM

još nekoliko kvartala i budemo bolji od atlantske!!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • August 1, 2020 at 12:34 PM

slažem se kolega

nakon svih onih mračnih prognoza i mogućih katastrofalnih scenarija, ovi rezultati su puno bolji od očekivanja. naravno, ako izuzmemo turiste i najveće banke zabu i pbz (rezervacije najvećim dijelom). jedino što me neugodno iznenadilo su ht i ernt. reakcija burze nikakva. niti na dobre niti na loše rezultate.

eh sad, pitanje za milju kn: da li je moguće da su gotovo svi rezultati (bilo dobri bilo loši) već uključeni u trenutne cijene? upali mi u oko ogromni gubici mais, plag, arnt, rivp (adrs ajmo reći očekivano zbog mais i potresa) pa i atpl, a cijene nepromijenjene! zar imamo takve stručnjake u fondovima da su u milju pogodili minus i uključili u postojeću cijenu!!?? gotovo nevjervatno.

npr, tpng izbaci najbolje rezultate u povijesti, a cijena pada!!?? ima veće prihode (!!!???) i dobit od miljenice atpl koja lupa gubitke kvartal za kvartalom, a njoj cijena poraste!!?? opet već uljučeno?

dobro, i sam sam nekom svojom metodom predvidio točan minus na valamaru, ali ovi ostali..... ili će slijedeći tjedan početi bura kad se prožvaču svi fi za H1? ili nikoga nije briga i ne zanima ih jer su svi okrenuti zvijezdama našeg tržišta opte, dlkv, ingr, igh, ddjh....

kakva su vaša razmišljanja?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • July 31, 2020 at 2:43 PM

vjerovatno dogovoreno. no svejedno!

• Što smo danas tržili

• tollway
    • July 31, 2020 at 2:01 PM

i onda budeš nekog datuma napisao da si taj dan zaradio 25 ili 30 kila kuna?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • July 31, 2020 at 1:57 PM

ako je suditi po arnt i plag..... ne bu sigurno dobro. prognoza -300 do 330 milja.

• Što smo danas tržili

• tollway
    • July 31, 2020 at 1:33 PM
    Quote from kvart99

Ja vas ne kuzim u čemu je problem.

Ja uvijek vrlo rado napravim veliki promet, čak i ako mi je tu zarada mizerna, a meni danasnjih cca 1000+kuna od jutra za sav trud uopce nije mizeran iznos.
    Kad bi bar svaki dan bio takav......

Osim toga, ne znam o kojim iznosima za brokersku proviziju vi kalkulirate.

Ja imam 0,3% kod Agrama (bez minimalne) i mislim da tesko mogu dobiti bolje.

A kad smo kod veliki prometa, nekad sam sam (u vrijeme prethodne krize) dnevno bez problema znao raditi promet od par stotina tisuća kuna......a vjerujem da je bilo itekako jos takvih malih ulagača poput mene.......danas je to (sa dobrim rezultatima) u velikoj većini slučajeva nemoguca misija

kak ti to računaš? ako si koku imao od prije, to nije današnji trejd. točnije, još si u minusu! a veliš kad bi bar svaki dan bio takav!!??

• tollway
    • July 31, 2020 at 11:59 AM

Društvo OT-OPTIMA TELEKOM d.d. na upit Zagrebačke burze a vezano za promjenu cijene, dostavilo je sljedeći odgovor: OT-Optima telekom d.d. je 31.7.2020. zaprimila upit Zagrebačke burze, jesu li nam kao izdavatelju poznate neke nove okolnosti ili činjenice, a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta uvrštenog na uređeno tržište, a koje ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi, budući da je došlo do promjene cijene dionica oznake OPTE, što je uzrokovalo pokretanje Dražbe uravnoteženja. Optima ističe da joj kao izdavatelju nisu poznate nove okolnosti ili činjenice koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu dionica, a da ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi.

Quote from Headhunter
    Quote from tollway

kaj je ovo danas? nekakvo pripremanje terena za iskrcaj? vidjeli smo dosad kojekakvih akrobacija, ali ovo danas.....

Kolega slobodno se iskrcajte sad Vam je prilika..

a zakaj misliš da bi se baš sada iskrcavao? po modusu operandi izgleda mi da se ekipica sa ingre i/ili dalekovoda preselila ovamo.

• tollway
    • July 31, 2020 at 11:50 AM

kaj je ovo danas? nekakvo pripremanje terena za iskrcaj? vidjeli smo dosad kojekakvih akrobacija, ali ovo danas.....

• Što smo danas tržili

• tollway
    • July 31, 2020 at 11:47 AM

najsretniji od svih vjerovatno tvoj broker.

• tollway
    • July 31, 2020 at 11:11 AM

lazanje još nisu dovoljno pečene!

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • July 30, 2020 at 7:52 PM

zar nije bilo prije mjesec-dva riječi o oslobađanju nekakve rezervacije? dobiveni spor ili tako nešto?

• Post-trgovanje

• tollway
    • July 30, 2020 at 7:49 PM

u slučaju prevelike razlike bid/ask uravnoteženje traje 15 min. tako nekako, da ne idem tražiti.

• Post-trgovanje

• tollway
    • July 30, 2020 at 5:04 PM

posttrgovanje. imaš sve opisano u uvjetima trgovanja

1. Privacy Policy
  2. Kontakt