1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• tollway
    • February 7, 2021 at 5:42 PM

ahaaaa, nisam čitao sa razumijevanjem! to je tek sinteza za prvih pet stranica!!?? jaj meni jaj! kaj buš tek onda ispala na kraju?? kak se ono engljeski velji za .... kvočku? ?( :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • February 7, 2021 at 5:38 PM

flight

daj se malo skuliraj i spusti i smiri strasti! znamo da si veliki znalac i može se mnogo naučiti od tebe (iako ti vjerovatno mogu biti otac), ali taj tvoj iritantni, bahat i potcjenjivački i vrlo kritički ton prisutan je u gotovo svakom postu, u svakom komentaru, a o debatama da ne govorimo. malo staloženije i konstruktivnije i forum će se ponositi takvim članom.

evo, npr kako si danas na ovoj temi napao mittka!! zašto? kolega je po meni vrlo dobronamjeran forumaš koji uvijek želi pomoći i udovoljiti svakome. ako se ne slažeš sa njegovom interpretacijam grafova, stavi svoju verziju i komentar, pa se onda lakše kompariraju razlike u tumačenjima. a ne odmah grubo tim tvojim tonom i šaka f ćelo!

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• tollway
    • February 7, 2021 at 5:20 PM

a gdje je ono... zloćka chicken!!??

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • February 7, 2021 at 3:07 PM

vijest je procurila iz nekoliko izvora, a nagađanja traju od kolovoza lani. treba te sve detalje dogovoriti, sastaviti ugovore i odraditi sve ostale druge potrebne radnje. pitanje za milijun eura je cijena transakcije, odnosno cijena peer share. to bi nam dalo nekakav novi pogled na valuaciju turističkog sektora u vrijeme korone. nakon pomalo neočekivano niske ponude za lrh.

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • February 7, 2021 at 9:21 AM

svaka čast kolega na strpljivosti i hladnokrvnosti. runda zabilježena!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • February 7, 2021 at 9:16 AM

hvala mittko, velikodušno ti prepuštam brojku 1000! ja ću samo pamtititi 1001 noć sa slikom carice!

osobno očekujem odličan FI, rast prema 530-535kn i onda zbogom dame, zbogom prijatelji... ja baš moram da odem, da vas napustim

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • February 6, 2021 at 6:56 PM
    Quote from zlocesti

Jutros razmišljam kako prilično dugo mogu izdržati bol zbog propuštene zarade.

Kažu da svi otprilike jednako podnosimo bol, pa zbog toga imamo vrhove i dna.

Uglavnom,.. kada više ne budem mogla gledati kako burza raste, a ja u cashu, slom vam je vrlo blizu

To mi se BTW desilo u ožujku.

Kupila sam 500 komada dionica HT, tržište se urušilo četiri dana poslije.

Pa pažljivo čitajte topic - Što smo danas tržili.............. kada prijavim kupnju, spašavajte se :S

Display More

pa kaj onda nisi kasnije dokupila još!!?? često puta si citirala kostolanya...

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • February 6, 2021 at 6:52 PM
    Quote from Optimistcro
    Quote from nemo

a ovi koji su ušli na 2,00?😅

A mističnih 2.00 ili 1.6.. O njima se priča kao da su tajna loža novog svjetskog poretka.. Imali su priliku 100 puta izaći na razinama +6 kn tiho na prstima neprimjetno

baš bi bilo zanimljivo vidjeti/znati koliko ima optimaša koji su ulazili po 1,60-2,00 a da do danas nisu ni prodavali ni dokupljivali! svakog bi počastio pićem tko je bio toliko hladan da nije reagirao u svim ovim turbulencijama, već strpljivo čeka javnu ponudu!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • February 6, 2021 at 6:22 PM

u tom grmu leži zec!!?? prošlu subotu je morao raditi, a sada se već sprema uhvatiti boju za predsezonu!!

svugdje po štampi i po forumima drvljem i kamenjem po podravci. pa molim te, ako može jedna crtalica, ali bez glave omiljene nam nove predsjednice.

i neka ostane graf zabilježen za povijest, pa da vidimo kaj bu i kak bu s novom caricom!

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • February 6, 2021 at 6:14 PM

delboy

u velikom dijelu se slažem s tobom jer nas je život kojekaj nafčil! a kaj bumo ve? možemo se samo prilagođavati novim situacijama i koliko je to moguće koristiti ih. srednjih smo godina, životnog iskustva imamo, vjerovatno familije, djecu kuće ili stanove, prijatelje, posao... i sve one stvari koje čine život lijepim i zanimljivim. da sam dvadesetak g mlađi, vjerovatno niti trena ne bih razmišljao nego preko grane u bijeli svijet. ali, nije ni to rješenje. niti tamo ne cvatu ružice za maloga čovjeka. nigdje!

osobno sam i sam nekoliko puta stradao glede kojekakvih delistinga, stečaja i koječega drugoga na burzi. knjižio gubitak, nešto naučio, dignuo glavu i krenuo dalje.

ne zagovaram niti državu niti političare niti dalićku, niti...... probam izbjegavati takve teme koliko god je to moguće i gledati svoga posla. iako je to sve dalje sve teže jer iskaču fakat na svakom koraku kao svojedobno jaca iz paštete. i stalno te hrane kojekakvim pizdarijama.

• tollway
    • February 6, 2021 at 1:06 PM

delboy

pun si čemera na sve oko sebe, ništa ne valja! ni država, ni burza, ni društvo općenito. jedino što vrijedi su oni papiri koje ti posjeduješ!? kaj ti se dogodilo!

od nekad priznatog i cijenjenog forumaša, pretvorio si se u.... a znam da nisi nekakav neiskusan mladac.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • February 5, 2021 at 8:04 PM

ljudi, meni ste već stvarno presmiješni sa ovim komentarima o izboru dalićke!! pa kaj ste tak kratkog pamčenja!!!??? odvrtite film unatrag i sjetite se ili malo proguglajte kaj se sve nije pisalo kad je postavljen mršić. malo nježnija situacija kod postavljanja pokojnog pucara iz suparničkog tabora. (o referencama i jednog i drugog istražite sami). a vidi vraga, podravka nikad zdravije bilance i nikad veće dobiti. i cijena nakon 14 g dostigla 500 kn. meni skoro pa svejedno tko je predsjednik uprave mare đuro, pero štef ili franc. neka firma samo nastavi uzlaznom putanjom.

nije da je i meni prvi izbor, da mi je draga i simpatična, ali toliko negative....

• Ulaganje u zlato

• tollway
    • February 5, 2021 at 7:48 PM

run zloćka, run! samo pripazi da ne budeš maratonac koji trči počasni krug! naletio sam već na nekoliko članaka u kojima se govori da zlato gubi utrku sa cryptom koji je postao utočište gotovo svima, pa čak i bankama! evo, i hrvatska pošta kupuje i prodaje crypto!

• CORONA virus

• tollway
    • February 5, 2021 at 7:32 PM

eto, tek sada dolazi do izražaja važnost imunološkog zavoda. ako je petrokemija tvrtka od strateškog interesa..... sada bi bili u golemoj prednosti i imali svoje cjepivo. najlakše sve uništiti i obezvrijediti.

• tollway
    • February 5, 2021 at 7:09 PM

heureka!! konačno je netko došao do odgovora!! pa zato se tvrtka i zove SUNCE!! :) :*

• Što smo danas tržili

• tollway
    • February 5, 2021 at 2:35 PM
    Quote from prdekalo

++Opte 5.82

popravljaš ili kvariš prosjek?

• tollway
    • February 5, 2021 at 2:30 PM
    Quote from Moller
    Quote from trial

Moj prijedlog je da oni koji žele dionice trebaju platiti što više, a ne se povlačiti s bida.

Čisto zato što će se za trezorske skupiti više para, a to ide na račun ige, jer meni kao dioničaru je bitna dodatna kapitaliziranost firme.

Te dionice u trezoru su ionako pasivizirani i neiskorišteni kapital koji je bolje pokrenuti.

tako razmišlja pravi dioničar, treba gledati dugoročno, ima li išta bolje nego kada se igra otvorenih karata, nude vam dionice po niskoj cijeni, a vi znate da to vrijedi puno više, ja bih to grabio i šakom i kapom da moji tako prodaju

tako je kolega! dignuti hipoteku i sve uložiti u voljenu dionicu! to je pravi put!

• tollway
    • February 5, 2021 at 10:23 AM

stvorila se brana od 1637 kom na asku. baš me zanima što slijedi!

• tollway
    • February 5, 2021 at 10:20 AM

nitko nije vidio obavijest da je i samo društvo prodavalo 1200 kom!!??

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • February 5, 2021 at 10:00 AM

nitko ne komentira ovo rastepanje po bidu!!??

1. Privacy Policy
  2. Kontakt