1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tollway
    • March 7, 2024 at 8:03 PM

da su prešli 25% onda bi morali dati ponudu samostalno, a za to mislim da nemaju snage. cijena? da je poznata, cijena sigurno ne bi bila tu gdje jest. da su varge prodale po toj cijeni svoje životno djelo!!??? nema šanse! žalosno je to da ne moraju objaviti kupoprodajnu cijenu! koju vrlo vrlo vjerovatno nećemo nikada saznati.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • March 5, 2024 at 5:33 PM
    Quote from DiAbLeRo

Trenutne vozarine su izvanredne za ovaj period u godini, siječanj i veljača su bili odlični prosjeci, sve neknjižene stavke iz Q4 će biti vidljive u idućem tromjesečnom izvješću, i samo je pitanje dana koliko će se još sve ovo moći ignorirati i umjetno držati dionicu ovako nisko.

preneseno iz svaštare... ako ste tako u to uvjereni, zašto sugerirate nekome drugome? onda postupajte u skladu sa time. doduše, nakon završetka ponude protrgovano samo cca 6000 komada, ali je cijena ipak oko -15%. to i nije baš malo.

a sa tvrdnjom da je samo pitanje dana o cijeni ovako nisko... tu bih vam skoro i dao za pravo uslijed za ovo doba godine odličnih vozarina, ali ipak mislim da neće tako skoro. jer ne vidim nikoga tko bi dizao i održavao cijenu

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • March 5, 2024 at 5:18 PM
    Quote from Moller

čitao sam ja i Pivci su procijenjeni kao loš kupci, čak pomalo i nagrđeni, jer su se veli obogatili na uvoznom mesu loše kvalitete i nemaju nikakav svoj brand,

to je poznato barem desetak godina. nego, sječa li se itko lijanovića? nešto mi to vrlo vrlo slično. jaka mesna industrija iz krševite zagore odnosno hercegovine! a di su i sa čime hrane svinje!!??

• tollway
    • March 3, 2024 at 7:46 PM

pozz kolege!

nešto nam zamrla tema nakon preuzimanja. nitko niti ne komentira rezultate...

nego, imam jednu zamolbu, i nadam se da ne tražim previše. naime, molio bih, ako je netko voljan, tko ima stariju knjigu dioničara od 11 ili 12-tog mjeseca, da je podijeli na pm.

unaprijed zahvaljujem.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• tollway
    • March 3, 2024 at 4:10 PM

bez obzira na odlične fundamente, buduće izvrsne projekcije i povoljan trend... oprez nikad nije na odmet. rast od 250% u godinu dana mene poziva na max oprez!

• DRY BULK

• tollway
    • March 1, 2024 at 7:08 PM

ehhhh sada kolega.... sami ste izabrali!

• Porez na nekretnine

• tollway
    • February 29, 2024 at 7:05 PM

samo mi najte reći da ste mislili da budu padale!!!??? i sa njim i bez njega cijene mogu samo gore uz poneki manji zastoj. a porez? platit će najmoprimci ili kupci!

• MDKA (Medika d.d.)

• tollway
    • February 28, 2024 at 8:06 PM

nikoga ne zabrinjava kontinuirani rast duga? koef dug/kapital je već 3,55!! a nmp samo 2,5%!!!???

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • February 28, 2024 at 7:13 PM

ako bude po najavama, po tom pitanju smo mirni do jeseni.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• tollway
    • February 28, 2024 at 5:06 PM

izgleda da se na jdpl već prelijeva, a na ulpl će trebati sačekati još dva kvartala.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tollway
    • February 28, 2024 at 4:58 PM

mora da ste pomiješali nešto kolega. ckml su već uvršteni na službeno tržište. ima 7-8 mjeseci

• tollway
    • February 27, 2024 at 6:08 PM
    Quote from Marielena

Zbog čega rasprodaja danas?

možda procurilo izvješće... ako je suditi po atpl...

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • February 25, 2024 at 10:55 AM

naše dionice analizirati 5 minutnim grafom nema apsolutno nikakvog smisla niti rezona.

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

• tollway
    • February 25, 2024 at 9:50 AM

temeljem 2-3 parametra tvrditi da je dionica teški no brainer.... i to još za bankarsku čija su izvješća najteža i najkompliciranija za prošitati....

vrlo hrabra tvrdnja, kolega. može li malo opširnije?

• tollway
    • February 25, 2024 at 9:29 AM

malo neobično, ali ima masa izlistanih firmi koje imaju +75% i sa dioničarima nemaju nikakvih problema. vjerovatno jer im tada više ništa niti ne mogu.

a ovaj zadnji pasus računovođe je je bit slučaja i ovdje.

• tollway
    • February 23, 2024 at 11:19 AM

a gdje bi trebali biti ako su prodali? brojiju dobivene novčeke i razmišljaju kaj budu kupili. mislite da se vrate u atpl. moguće, ali vrlo mali broj. ako dovoljno padne i sam sam spreman na ulazak.

• tollway
    • February 22, 2024 at 3:50 PM

nažalost, i meni ispalo da će nedostajati nekoliko trgovinskih dana za ostanak.

• tollway
    • February 22, 2024 at 10:50 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from tollway

čemu sad to lakše se diše!!?? pa niste valjda očekivali loše izvješće?

Naravno da nisam ocekivao lose izvjesce dapace, ali kad je izlozenost preko 30% i kad su svima ocekivanja velika i interes veliki, lako je ne ispuniti ulagacka ocekivanja i izazvati negativniji sentiment samo ako nesto malo podbaci pa onda naravno da s time i izazov ocekivanja kod otvaranja izvjesca nikad ne znas kad se neke jednokratne stavke mogu pojaviti to je zapravo najveca nepoznanica.

da, sa time se slažem. a takve stvari se najčešće pojavljuju u q4. pogotovo kod banaka. u takvim papirima me izloženost niti od 50-60% ne bi smetala.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • February 22, 2024 at 10:43 AM

obvezni su, ali ne ako si u redovitom trgovanju. nego u službenom ili vodećem (prva kotacija). dobra volja jer neki i iz te lige objavljuju kalendare.

• tollway
    • February 22, 2024 at 10:35 AM
    Quote from Philidor

A majke ti mile, zašto sam ženi rekao da sam kupio KODT, sad će htjeti preko oceana za godišnji...

Šalu na stranu, izvješće je brutalno i nadmašilo je valjda sva očekivanja analitičara u praktički svim kategorijama, pozdrav kolegama s drugog foruma koji upozoravaju na "balončinu" na KODT, nastavite i dalje pratiti P/B omjer dok keš mašina radi brrrrrrrrr

ne shvačate valjda lojtreka za ozbiljno!!?? njemu su svi papiri koji rastu, a on ih nema, balončina, a oni koje on ima samo kaj nisu krenuli! i tako godinama... još dok krkne kojega zagorskoga delanca...

šalu na stranu.... izvještaj je iznad svih očekivanja!! ne sjećam se kad me posljednji put neki fi toliko iznenadio.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt