1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • March 8, 2021 at 8:58 PM
    Quote from dionicar

jer bilo ujutro strašilo ? ja ga nisam vidio...

je, ali ovaj put na bidu. i poklopilo ga onih 24 000 kom. ali mislim da su bila dva naloga.

• PVCM (Pevex)

• tollway
    • March 8, 2021 at 8:55 PM

a zakaj mislite da im je u interesu vratiti se na zse? baš se njim fučka za cijenu na njuškalu ili otc! troškovi, obveze, transparentnost... da, baš su po tome poznati! ako se nađe ozbiljan kandidat bez brige i nepotrebnog dopisivanja mogu većinski prodati bez ikakve obveze!

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • March 8, 2021 at 8:37 PM
    Quote from Neo

Iako lako moguce da od 2022-2025g. vozarine ce biti jako profitabilne.

nemoj se šaliti kolega!!?? samo 3-4 godine!!?? ništa posebno! 8o :/ ekipa na drugoj temi vrišti 10-15godina neviđenih vozarina!! ili su bolji proroci od tebe?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • March 8, 2021 at 7:55 PM

tako je kolega, nema nikakvog pravila. od kuda da znamo tko je pametniji, kupac ili prodavač? ili koji su motivi prodaje?

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • March 8, 2021 at 7:28 PM

najte se šaljiti!! kakve veze imaju ekonomski pokazatelji sa burzom u hrvata!!??

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • March 8, 2021 at 7:24 PM
    Quote from zlocesti

Oh Jesus Christ on a Motorbike !!!!!!!

a zakaj si ve prozvala jezušeka na becikljinu? pa pusti čoveka nek gušta! založio valjda imovinu celu!

aha, ve sem skužil!! ništo nesme prodavati ispod 50!!??

• Ulaganje u zlato

• tollway
    • March 7, 2021 at 7:26 PM
    Quote from zlocesti

Ajde svi pametni, tko je u stvari ima ?

A? :S

Jako su lijepe te unce.

američki preppersi masovno ih kupuju i zakopavaju u zemlju! kamo ih hrvati spremaju? na tavan? ili podrum?

• Ulaganje u zlato

• tollway
    • March 7, 2021 at 11:03 AM

da budemo potpuno precizni... 31,1034768 grama

• MDKA (Medika d.d.)

• tollway
    • March 4, 2021 at 7:42 PM
    Quote from Ivana7

19.800,oo !!!!!!!!!!:thumbup: :) ;) 8) :love: :saint: <3

probaj prodati 30 kom ako možeš!

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • March 3, 2021 at 8:24 PM

mislim da u prvom kvartalu u prvoj polovici godine!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • March 3, 2021 at 8:03 PM

a strašne li cifre!!!

nitko ne komentira prosipnje po bidu!!??

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • March 3, 2021 at 8:00 PM

5-6 kila ili 15 kila je jako velika razlika! tko je u pravu?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • March 2, 2021 at 9:35 PM

propuh, deca moja, propuh!!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • March 2, 2021 at 9:32 PM
    Quote from zlocesti

U prijevodu, čekam te u podnožju :)

jaj meni.... ja sem prečital v međunožju!!!

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• tollway
    • March 2, 2021 at 7:45 PM

bravo kolega, bravo!! samo nastavite tako, pružititi podršku nestrpljivima.... nepocjenjivo! na pravom ste putu!

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • March 1, 2021 at 8:13 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from zlocesti

Kao građanin želim dolazak trećeg operatera. TV svima, koliko nas ima

Zlocka, nije tema, kad nam vec stalno spominjes te TV programe koje ne gledas no strasno zudis za njima. Lijepo mi se javi pa ces dobiti (dokle god imas Internet bilo kojeg ISPa) tisucu TV programa sa svih strana svijeta. Za koje god novce zelis ili ne zelis platiti. Nebitno.

Samo za tebe. :)

vrlo velikodušno kolega! i tata bi sine! 8o

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • February 28, 2021 at 7:07 PM
    Quote from nascar
    Quote from tollway

vrlo jednostavno kolega! projekte će trebati izraditi vrlo brzo (ukoliko već i nisu u početnim fazama) kako bi se povuklo što više novaca iz EU fondova. ne mislite valjda da će sve druge kuće koje imaju projekte u tijeku prekinuti rad na istima i sve svoje kapacitete usmjeriti na projekte obnove zagreba i okolice, te banovinu.

nadam se da znate koliko samo proračuna, nacrta i ostalog treba za jednu obiteljsku kuću. ako se radi o složenijim i višenamjenskim objektima... da ne govorimo. a znate li koliko će objekata trebati obnovu ili ponovnu izgradnju? mislim da se barata sa brojkom od preko 20 000 jedinica!!! (nemojte me držati 100% za riječ). probajte samo pomisliti koliko je to papira!!

tko bi te složene projekte trebao raditi u ingri? koliko ingra ima zaposlenih ovlaštenih projekatanata? koje reference u projektiranju i nadzoru ima?

kolega

posjetite stranice ingre, pročitajte kaj tam piše. ima svega... i svačega. a za dodatna pitanja imate i kontakt!

iskreno, mene vam to uopće ne zanima! ja vidim da je firma u svojevrsnom novom startu i da je atmosfera vrlo povoljna. a vidim i da je dionica u lijepom zaletu (sutra očekujem lijep rast).... kada procijenim da je vrijeme... push the button i game over. do slijedeće prilike.

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • February 28, 2021 at 6:40 PM

vrlo jednostavno kolega! projekte će trebati izraditi vrlo brzo (ukoliko već i nisu u početnim fazama) kako bi se povuklo što više novaca iz EU fondova. ne mislite valjda da će sve druge kuće koje imaju projekte u tijeku prekinuti rad na istima i sve svoje kapacitete usmjeriti na projekte obnove zagreba i okolice, te banovinu.

nadam se da znate koliko samo proračuna, nacrta i ostalog treba za jednu obiteljsku kuću. ako se radi o složenijim i višenamjenskim objektima... da ne govorimo. a znate li koliko će objekata trebati obnovu ili ponovnu izgradnju? mislim da se barata sa brojkom od preko 20 000 jedinica!!! (nemojte me držati 100% za riječ). probajte samo pomisliti koliko je to papira!!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • February 28, 2021 at 3:09 PM
    Quote from ZSEZSE

Nekad se ljudi zaj.... s faktorom na koji oni nemogu utjecati međutim to što nije njihov utjecaj ne znači da nije zaj__.

možemo gledati i ovako...imaš novi auto i neki te vozač počekičera po cijeloj bočnoj strani! ti nisi kriv, osiguranje ti plati popravak. nisi imao nikakav utjecaj na to! to znači da si ti zaje...?

onda su po tome, sve aviokompanije, turističari i agencije... da ne nabrajam dalje, a drastično su stradali u koroni u cijelom svijetu.... svi su zaje....? kao i valamar?

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • February 28, 2021 at 2:48 PM
    Quote from nascar
    Quote from st-brajo

čak me ne bi začudilo da Ingra od svega ovoga još i više profitira, jer će svi pristati da jedna ovakva firma bude vođa obnove ZG, koja će kontrolirati ove sitne kokošarske firme koje zakidaju i varaju na svemu i svačemu.

ne znam tko bi trebali biti ti svi, ali da imam građevinsku firmu i da hoću ugovoriti obnovu nekih objekata od potresa u Zagrebu najmanje što bi mi trebalo je da mi posrednik bude firma kao što je ingra. kako je Mate d.o.o. radio do sada tako isto može i dalje. što se tiče kokošarenja u građevini zakidaju i veliki i mali. koliko je samo njih zakinuto kod izgradnje Arene.

vjerovatno će se ići na nekakav nadzor, koordinaciju, izradu dokumentacije i sl. kako god obrtnik velik bio (ili manje firme kojih ima jako puno), vjerujem da na prste jedne ruke možemo nabrojiti one koje imaju zaposlene tim inžinjera. obično imaju jednoga ili dvojicu koji vode nekoliko gradilišta, a kontroling i projekte ionako rade drugi. nism već neko vrijeme u građevini, ali koliko čujem, ništa se po tome nije promijenilo.

tako da sviđala se nama ingra ili kamgrad ili pionir....ili ne sviđali. biti će posla za sve i previše. ja se bojim da neće biti dovoljno krajnjih izvođača.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt