ako bude tak spasila dalekovod kak je agrokor...
Posts by tollway
-
-
-
druga kolega, tek druga! treća slijedi oko 27.-og!
U Zadru su bile tri 🤷🏻♂️🤷🏻♂️. Doduše slabe ka ask i bid na TPNG.
onda nisu bile sa velebita, već sa debelog brda! i nešto slabo zaljuljale tpng.
-
druga kolega, tek druga! treća slijedi oko 27.-og!
-
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
Ovi su u zabludi

treba obavijestiti migru da ih prosvijetli!
-
brajo
pa od kuda ga to izvuče!!?? stogodišnji graf!!??
-
logikom stvari, trebao bi biti bolji od lanjskoga. ako ni zbog čega drugoga, ono zbog lock-downa koji se desio lani sredinom ožujka. koliko....?
-
kolega
nažalost mi ništa niti ne možemo znati, a niti znamo! saznamo kad već vlak prođe ili više nije važno. kupujemo i prodajemo na vijest koja nikada nije jednoznačna ili po intuiciji. i tako u krug posljednje dvije-tri godine.
jedino zloćka stalno negdje nabavlja nove velike čarapice! i stalno dokupljuje! da mi je samo znati gdje ih pronalazi!!?? moja je već sva ofucana i poderana od silnog prevrtanja nije li što slučajno ostalo unutra!
-
vrlo racionalno razmišljanje, ali tu je i najvažniji problem. velika većina investitora razmišlja iracionalno, pa stoga očekujem sasvim suprotno od onoga što vi pišete. a dotičnu (koja si ni meni ne sviđa) su postavili oni koji i diktiraju cijenu! tako da... nažalost.
505 s crtom to je max za Podravku. Otkud optimizam. Imate naznake da su izuzetno bolje poslovali u zadnjem kvartalu? Najava je dividende?
iznenađenjeeee!!?? kako za koga!!
-
a kaj ako je kupac platio premiju na količinu?
koliko bi mu trebalo da skupi toliko i koliko bi trebalo podići letvicu?

-
kolege
uživajte u rastu i ne zaboravite prodati.... na vrijeme!
-
ma sve se zna, priča je gotova, završena! samo se čeka datum objave i cijena!!

a ne zna se kada će objava i koja je cijena!!

-
onda ćemo btc kupovati opet po tisuću-dvije dolara.
-
brajo
pogledaj grafove nasdaqa i btc posljednjih desetak dana
-
moguće je i da se situacija promijeni u kratkom vremenu, ali trenutno ne vidim nekaj pozitivnoga. meni na grafovima target nije previše bitan (svejedno nikad ne pogodimo dno ili vrh), više me zanima trend.
-
kolega
vratite se malo unatrag, idite pročitajte njegova pisanja na ecletici, virnite po kojim je cijenama ulazio unutra i probajte izračunati. sigurno su mu česi dali 50 i više kn po dionici... moš mislit.. a i to mu je puno premalo ako misliš na đuro jer si tamo unutra.
-
možemo se ovdje i zabavljati i šaliti i naslađivati..... ali meni situacija ne izgleda dobro, a ovaj optimizam natovarenih kupaca nimalo smiješan. netko je brzo istovario 40000 kom prije izvješća svjesno rušeći cijenu. znamo da će q1 i vrlo vjerovatno q2 biti loši... meni su to dovoljni znakovi za čekanje bez obzira na rast sličnih brodara vani. i onda zloćka još okači TA za tpng.... ne izgleda nimalo dobro.
-
Uspoređivati TPNG I Atlantsku je velika glupost.
Tak je.... atpl ove godine bere pare a tpng gubitak.......
.....tako je... a cijena ih prati u stopu!!

-
da da neće... a top 10 ulazio i preko 6 kn ... a naüe DrVO ulazilo i po 7 kn....
i kakve to ima uopče veze!!?? po koliko je bakić ulazio u petrokemiju, đuro, varteks.... a gdje su sada!!??
-
po meni, najbliži mogući scenarij kao na petrici! zato samo promatram i čekam!