1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • March 21, 2021 at 7:58 PM

u prvi mah na info o dolasku dalićke predmnijevao sam prodati sve (imam ih podosta, a i familija ih je puna). srećom (za sada) nisam sve, već samo dio jer sam kupovao auto. prsti su me jako zasvrbjeli u ovom zadnjem trodnevnom letu iznad 550 kn.

kaj mislite o tome? u nekoliko sati rast 10% na malom prometu i onda stop!!?? netko je ispitivao raspoloženje? promjena u top 10 nema!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • March 21, 2021 at 7:44 PM

mišljenja sam da će se umnogome ponoviti prošla sezona. i kaj se tiče otvaranja i rezultata. jug katastrofa, srednji jadran nekako, istra i sjever dobro. kako će to pojedina tvrtka izgurati ostaje da vidimo. a cijene dionica.... vrag će ga znati!

• PVCM (Pevex)

• tollway
    • March 21, 2021 at 8:54 AM

ne znam.... gotovo sam siguran da većinskima to uopće nije u interesu. plus svi troškovi oko izlistavanja i kotiranja, kojekakve druge obveze i redoviti izvještaji... ako se još i prisjetimo kako su bili transparentni.....mislim da im je i ovako dobro.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • March 21, 2021 at 8:50 AM

ako baš želite moje osobno mišljenje.... postavljena je od strane mirovinaca na prijedlog premijera na rok g dana! zadatak joj je ušminkavanje i priprema za prodaju državnog udjela. kc i okolica pričaju isto. koliko čujem iz same podravke, vrlo je energična i oštra, vrlo nezadovoljna gotovo nikakvim pozicioniranjem snack i prikladnih proizvoda na tzv vrućim mjestima (benzinske, kiosci, dm, muller....), posebno kritična prema regionalnim voditeljima prodaje.

ostaje nam za vidjeti....

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • March 20, 2021 at 8:03 PM

ako nekome nešto znači.... počela otpuštanja na izmišljenim radnim mjestima i srednjeg managementa.

• PVCM (Pevex)

• tollway
    • March 20, 2021 at 7:44 PM

i da se pojave na burzi, tko će kupovati dionicu koja košta 70, 80 ili 100 tisuća kuna?? mirovinci? sjetite se jamnice! pa toliko ukupne love nema barem polovica forumaša. a veliki se vrlo lako dogovore, ne treba njima burza.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • March 20, 2021 at 7:37 PM

ako pratite kolegu tin duže vrijeme, čovjek je realno pisao i kad je bio unutra. i gotovo uvijek je pogađao rezultate. a kako će burza reagirati na q1.... i ja bih kupio što niže, ali....

• Birtija

• tollway
    • March 19, 2021 at 8:10 PM

mislim da dubai nije sigurno! :/ tam nema tak brdovitih otoka. :P samo pješčani....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • March 17, 2021 at 8:24 PM

netransparentna uprava i njihove kojekakve brljotine su po meni glavni problem. kada tome dodamo i jače prodavače.... šta je, tu je!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • March 17, 2021 at 10:52 AM

kolega nam od drveća ne vidi šumu!

• tollway
    • March 17, 2021 at 10:28 AM

nitko ne komentira mršav bid i još mršaviji ask!!?? dok se netko opet igra!

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • March 17, 2021 at 10:15 AM

možemo mi čekati kolega i niže, ali malo veći dečki tu kolo vode! i prema gore i prema dolje.

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • March 17, 2021 at 10:14 AM

kad smo kod toga... baš me zanima da li će netko pokupiti ove naslagane količine oko 11,50 kn.

• tollway
    • March 17, 2021 at 10:11 AM

takvu cijenu bi i sinek, majčice draga! :* :love:

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • March 17, 2021 at 10:07 AM

kaj se sad opet praviš grbav?ako budu čekali zadnje dane..... znaš i sam koliko vremena treba proći od nastanka obveze za preuzimanje i koliko objava, mišljenja i odobrenja pa do isplate novaca na račun. tako da ove godine..... teško.

• tollway
    • March 17, 2021 at 9:59 AM

da, ali treba napraviti i "prijenos vlasništva"!!! :huh: ||

• tollway
    • March 17, 2021 at 9:16 AM
    Quote from zlocesti

Čitam što pišete, izgleda ratno stanje

Svi zaboravljamo na činjenicu da istekom 01.07 . Zaba ima pravo prodati svoje dionice samostalno.

A čini mi se da sam čitala i dionice HT... što HT dovodi u poziciju svršene priče. Nema pravo upravljanja, a drugi ima pravo prodati njegove papire.

Ide ovo svome kraju.

prošle g smo čekali 01.07., ove čekamo 01.07...... nadam se da nećemo i slijedeće g čekati taj famozni 01.07.!!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • March 17, 2021 at 9:11 AM

istina, da, bio je nešto poput dr oetkera! ali se još na onom forumu pojavio novi lik taman kad je lopina nestao. i sve lijepo napisao. da je promijenio strategiju, da drugačije sada ulaže... i mogu vam reći da je imao jako puno uspjeha. ako je istina ono što je pisao.

čudno mi samo što to nitko nije zamijetio, jer je stil pisanja potpuno isti. i prilično je aktivan ovdje.

• tollway
    • March 16, 2021 at 9:00 PM
    Quote from verdi

zahuktavanje je ozbiljno no nije mi nikako jasno da je ovako slab interes kupaca. stvar je očigledna i nije ovo neki ogroman rizik da nebi postojao interes za zaradom. osjećam se ko da sam vidovit u ovoj investicijskoj močvari od države. nas pola promila idemo drumom, a ostatak nacije šumom.

vjerovatno misle da će prečacem kroz šumu prije doći do cilja! a zaboravljaju da je šuma gusta i teško prohodna! i u njoj živi vuk koji ima veeeelike oči!

• Što smo danas tržili

• tollway
    • March 16, 2021 at 8:52 PM

mora da je to puno više!! koliko je kolega kvart bureka već izvrtio, sigurno ima debeli popust na količinu! pod uvjetom da stalno kupuje kod istog majstora.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt