ako nekome nešto znači.... počela otpuštanja na izmišljenim radnim mjestima i srednjeg managementa.
Posts by tollway
-
-
i da se pojave na burzi, tko će kupovati dionicu koja košta 70, 80 ili 100 tisuća kuna?? mirovinci? sjetite se jamnice! pa toliko ukupne love nema barem polovica forumaša. a veliki se vrlo lako dogovore, ne treba njima burza.
-
ako pratite kolegu tin duže vrijeme, čovjek je realno pisao i kad je bio unutra. i gotovo uvijek je pogađao rezultate. a kako će burza reagirati na q1.... i ja bih kupio što niže, ali....
-
mislim da dubai nije sigurno!
tam nema tak brdovitih otoka.
samo pješčani.... -
netransparentna uprava i njihove kojekakve brljotine su po meni glavni problem. kada tome dodamo i jače prodavače.... šta je, tu je!
-
kolega nam od drveća ne vidi šumu!
-
nitko ne komentira mršav bid i još mršaviji ask!!?? dok se netko opet igra!
-
možemo mi čekati kolega i niže, ali malo veći dečki tu kolo vode! i prema gore i prema dolje.
-
kad smo kod toga... baš me zanima da li će netko pokupiti ove naslagane količine oko 11,50 kn.
-
takvu cijenu bi i sinek, majčice draga!

-
kaj se sad opet praviš grbav?ako budu čekali zadnje dane..... znaš i sam koliko vremena treba proći od nastanka obveze za preuzimanje i koliko objava, mišljenja i odobrenja pa do isplate novaca na račun. tako da ove godine..... teško.
-
da, ali treba napraviti i "prijenos vlasništva"!!!

-
Čitam što pišete, izgleda ratno stanje
Svi zaboravljamo na činjenicu da istekom 01.07 . Zaba ima pravo prodati svoje dionice samostalno.
A čini mi se da sam čitala i dionice HT... što HT dovodi u poziciju svršene priče. Nema pravo upravljanja, a drugi ima pravo prodati njegove papire.
Ide ovo svome kraju.
prošle g smo čekali 01.07., ove čekamo 01.07...... nadam se da nećemo i slijedeće g čekati taj famozni 01.07.!!
-
istina, da, bio je nešto poput dr oetkera! ali se još na onom forumu pojavio novi lik taman kad je lopina nestao. i sve lijepo napisao. da je promijenio strategiju, da drugačije sada ulaže... i mogu vam reći da je imao jako puno uspjeha. ako je istina ono što je pisao.
čudno mi samo što to nitko nije zamijetio, jer je stil pisanja potpuno isti. i prilično je aktivan ovdje.
-
zahuktavanje je ozbiljno no nije mi nikako jasno da je ovako slab interes kupaca. stvar je očigledna i nije ovo neki ogroman rizik da nebi postojao interes za zaradom. osjećam se ko da sam vidovit u ovoj investicijskoj močvari od države. nas pola promila idemo drumom, a ostatak nacije šumom.
vjerovatno misle da će prečacem kroz šumu prije doći do cilja! a zaboravljaju da je šuma gusta i teško prohodna! i u njoj živi vuk koji ima veeeelike oči!
-
mora da je to puno više!! koliko je kolega kvart bureka već izvrtio, sigurno ima debeli popust na količinu! pod uvjetom da stalno kupuje kod istog majstora.
-
kako ti nedostaje lopina!!???
prisutan je on ovdje i itekako aktivan! samo ga nisi prepoznala jer je promijenio strategiju! a stil pisanja u potpunosti isti. samo više nije tako zanimljiv kao lopina.
-
mislim da bi puno bolje došla do izražaja kod špičeka! on je uvijek optimističan!
-
ne znam kako vama, ali meni ova trgovina zadnjih desetak dana izgleda kao dogovorno prekrcavanje. glavnina prometa svaki dan odvija se oko neke cifre.
-
nemoj tako brajo!!! pa ne misliš valjda da će nam zloćka propasti, pa da krene u kuharske šouove na tv!! ko ovi naši silni pjevači i pjevačice!