1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • May 4, 2021 at 8:29 PM

baš mi palo nešto na um... kakva bi to eksplozija nastala da se sutra-prekosutra objavi da je optima prodana!!! uslijed ovog prebacivanja po papirima i rasta dionica.... to bi bila prava brutala!!

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• tollway
    • May 3, 2021 at 9:13 PM

vjerovatno ničega, zato ni nema potrebe za konsolidiranim.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • May 2, 2021 at 6:28 PM

dakle, govorimo o periodu od godine dana!!?? malo... puno...? neka svatko procijeni za sebe.

• Best buy

• tollway
    • May 2, 2021 at 6:21 PM

da, i prespavaš ponude za preuzimanje na ht i hpb, delisting kod zabe, prodaju adrisa i popušiš debele novce!!! :sleeping: :P 8o

• Birtija

• tollway
    • May 2, 2021 at 6:12 PM

joj, zloćka.... opet površno čitaš! to je mitllo kupio ŽENI!!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • May 2, 2021 at 10:22 AM

točno, a upravo toliko fali u kasi ministarstva gospodarstva!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • May 2, 2021 at 10:12 AM

nisam preskočio raspravu, ali mi nevjerovatno da i u takvim dugoročnim ugovorima nema klauzule za promjenu cijena vozarina npr +-15%. sa svim ostalim se slažem. projekciju je nemoguće napraviti (možda može parica) jer nema konkretnih brojaka. nabadamo u mraku!

• tollway
    • May 2, 2021 at 9:55 AM

zaključili smo da se vozarine prelijevaju u prihode nakon 45-60 dana. sredinom veljače bdi je bio 1750, a danas je 3050. po tome kao što i veli kolegica, MORAJU ploviti po bitno višim vozarinama koje će i diči dobit za q2, a pogotovo u q3. daljnji rast vozaranina mora bitno povečavati prihode i dobit. projekcije ostavljam stručnjacima.

• Birtija

• tollway
    • May 2, 2021 at 9:24 AM

mitkko

kakav je to dobar mali gradski auto star godinu -dvije za 30000 eura?

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • May 1, 2021 at 7:19 PM

da, i na plotu je pisalo! i isto tako jedan stručnjak nije išao provjeriti pa se nabrusio i zaletio! završetak priče je povijest!

• tollway
    • May 1, 2021 at 10:41 AM

mene kao laika zanima jedna stvar. probao sam komparirararati korelaciju kretanja BDI i rasta/pada poslovnih prihoda i dobiti u FI. znam da tu ima još masa drugih čimbenika koji na to utječu, ali po meni onako pomalo sirovo.... ispalo da se promjena BDI na prihodima reflektira nakon 45-60 dana!!?? moguće? ili ajmo ovako. u travnju je rast indexa bio cca 50%. jučer je bio 3080. kada će se vidjeti efekt tog rasta vozarina? po meni manjim dijelom u q2, a većinom u q3!! razmišljam li dobro?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • April 30, 2021 at 9:07 PM
    Quote from trial

Učio sam od najboljih, na jednom drugom tickeru.

kolega, ne brini brigu! znamo da si pokupio svo znanje na igh i tehnici (koji za sada još nisu propali. nadam se da ni neće!) i mnogim drugim stečajušama tokom godina. drž se ti sigurnog terena, pusti optimaše da i dalje budu optimistični jer priča će vrlo vjerovatno uskoro završiti. za razliku od tvojih miljenica gdje će biti potrebno još puno puno živaca!

• tollway
    • April 30, 2021 at 8:01 PM
    Quote from 5. Element

100 mil za godinu je realno.

A ako vozarine jos porastu onda treba bjezati iz tih TC pa makar platili penala...

Zapravo treba preuzeti JDPL.

Sad je taj trenutak.

eh, baš im je to sada najviše treba! još se davljenik nije dočepao sigurne obale, a drugi brodolomac da ga vuće natrag u vodu!! odlične želje!

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • April 30, 2021 at 6:01 PM

kaj se tu ima komentirati? od prije poznato da je q1 lani bio rekordan. voze po redu vožnje!

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• tollway
    • April 29, 2021 at 7:30 PM

možda riječ "dugoročni" nije najadekvatnija, ali se ugovori sigurno ne potpisuju danas a brod u brodogradilište stigne za mjesec dana! mislim da je mitkko na pravom tragu.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • April 28, 2021 at 8:53 PM

sve jasno mitkko, zato sam i izašao iz tpng i ušao u atpl. ovdje stvari nikako ne izgledaju dobro iako ima u FI dobrih pokazatelja. trend je zajeban frend!

• tollway
    • April 28, 2021 at 8:49 PM
    Quote from maratonac

Može li se NAV korigirati u revediniranom izvješću sa stanjem na dan 31.12.2020. a da, se uzme u obzir značajno povećanje vrijednosti brodova koja se dogodila tijekom ova 4 mjeseca 2021.?

kak si ti to ljepo zamislil!!?? za 31.12. bude napisan, a za 31.03. ga budemo opet računali odokativnom metodom! nažalost.

• tollway
    • April 28, 2021 at 8:37 PM

tiziane

pobogu, pa od kada je to OP trošak/gubitak nebitan!!!????

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• tollway
    • April 28, 2021 at 8:34 PM

najbolje da u takvim dugoročnim ugovorima ne postoji klauzula za takav slučaj! ili hedgiraju.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• tollway
    • April 28, 2021 at 8:33 PM

pa vjerovatno u tim svim dugoročnim ugovorima postoji klauzula o slučaju cijene sirovina bla...bla.. bla.. ili hedgiraju.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt