1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • June 30, 2021 at 6:20 PM
    Quote from airfire

Nama ZEM treba samo zbog vece cijene, nista drugo. Imamo jednog kupca ali ako nema konkurencije cijena ce biti oko 8kn, dok ZEM bi omogucio bidanje cijene

a zakaj mislite da bi ZEM omogučio bildanje cijene? kakve to ima veze DIREKTNO sa optimom!!!??? sa kupcem da, ali ne vidim nijedan razlog u svezi optime! ili ne čujem dobro.....?

• Religija

• tollway
    • June 29, 2021 at 5:17 PM

nisam ni za ni kontra ovih razmišljanja. ali sam 100% uvjeren da ako crkva ikada otvori vatikansku biblioteku, svijet više neće biti nimalo isti!! dapače!!

• Istraživanje utjecaja psiholoških faktora na donošenje investicijskih odluka i performansi - anketa

• tollway
    • June 27, 2021 at 8:37 PM

evo i ja sam. ova pitanja mora da je sastavljao vrsni psiholog uz pomoć Hercula Poirota!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • June 27, 2021 at 8:10 PM

sam si dao odgovor na postavljena pitanja!

• CORONA virus

• tollway
    • June 27, 2021 at 3:54 PM

najpametniji su antivakseri u kombinaciji sa teorijama zavjere! slična situacija kao i na burzi... većina je gotovo uvijek u krivu!

• Religija

• tollway
    • June 27, 2021 at 3:50 PM

kolega, opak si! za šešelja sam znao.. ima ih još...kadijević, strugar, pa onaj crnogorac iz mornarice.... a o estradi sam samo davno nešto načuo... podijelite slobodno!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • June 27, 2021 at 3:33 PM
    Quote from dionicar

Predugo već sve skupa ovo traje a druge karavane prolaze... Ingra.. HPB... ATPL..

najte me krivo shvatiti, ali mislim ds će još dosta toga proći dok se prodaja ne objavi! prije mj-dva dana izašao komplet sa dobrim minusom i pretvorio u brodare! svu sreću želim, iako nije rečeno da neću opet unutra!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • June 27, 2021 at 3:28 PM

kolegice, najbolja si! valjda to i sama znaš! da si malo mlađa poslal bi ti i bračnu ponudu! makar sam rekel da je i triput puno previše!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • June 26, 2021 at 3:08 PM
    Quote from Marin83
    Quote from mitkko

Je, Lone radi po pravilima distance, znam isto i za Amarin, ali recimo neki dan sam bio u Novom Vinodolskom u Lisanju, takodjer ima 4*, nitko se ne pridrzava nikakvih mjera. Svedski stol, svatko se sam posluzuje, fali im konobara pa ni stolove ne stignu raspremiti, a kamoli dezinficirati. Ljudi slabo nose maske, iako su obvezne... Pretpostavljam da je u hotelima sa nizom kategorizacijom situacija i puno losija.

Ne znam zašto se operećujete sa ovim stvarima...ja sam u ovaj ponediljak primio i drugu dozu cjepiva i još desetak dana pa sam si miran, ne pada mi napamet da mi se ponovi 2004 kada mi je neki respiratorni virus bio totalno razorio pluća, uz pljuvanje krvi i uz posljedice koje su trajale još min dvije godine. Vjerovatno se radilo SARS - CoV koji je tada harao, bliski srodnik današnjeg SARS-CoV-2 iliti ga COVID-19.

pa gdje si ga dovraga pokupio!!?? ne sjećam se da je kod nas bilo nešto zaraženih. ili vrlo vrlo mali broj.

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• tollway
    • June 25, 2021 at 7:53 PM

niste shvatili kolega.... nije uopće riječ o tome! i sam sam ove g izlazio 3-4 puta sa manjim minusima iz pozicija! tu je bitna stvar op trošak iliti trošak propuštene prilike! ne samo ptkm.... ima masu toga.

a sujeta.... to ti je isto kao i neki statistički podatak koji možeš tumačiti na više načina!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • June 25, 2021 at 7:34 PM

hvala ti bože.... konačno smo za gazili u novi milenij!

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• tollway
    • June 25, 2021 at 7:31 PM

sjedni 5, kolega!

stvarno ste odlični u procjenama! samo one koje ste priznali, a koje ja pamtim ... sukc,koei, tpng, ptkm.... nema vam ravnoga! sve odlični potezi!

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • June 25, 2021 at 7:26 PM

ne veli se uzalud duga kosa, a kratka pamet!

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • June 24, 2021 at 7:18 PM

kolegica kvark je tata mata za takve stvari. ako se ne varam rekla je da od 01.07. sigurno ulazi u redovni režim.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • June 24, 2021 at 7:14 PM

nije to ništa strašno.. trenutno činjenice govore tome u prilog, i dok se ne promijeni sentiment na tankerima....

puno gore od toga je mjesecima uvjeravati forumaše da je tpng odlična kupnja, a istovremeno kupovati atpl koja spomenutoj nije ni do koljena!

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • June 24, 2021 at 5:41 PM

svaka pohvala kolegice, ali ..... letimice preletio izvještaj i nema ničega što mi se sviđa! možda netko drugi vidi drugačije, ali po meni ovdje još dugo neće biti kruha. možda samo poneki klipić!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • June 24, 2021 at 5:38 PM
    Quote from zlocesti

Ne znam, stvarno.

Ali ovog mjeseca je prošlo valjda 140 tisuća komada u velikim blokovima

!!!???

to ti je nekih 26 milj kn!! veliki blokovi!!?? daj naj me nasmijavati! za nas kokošare je to velik novac, ali npr mirovincima... za čačkalice poslije partya! nadam se da znaš koliko ht ima izdanih dionica i koliko ima dioničara.

• Religija

• tollway
    • June 23, 2021 at 10:15 AM

slažem se sa većinom rečenog kolega. u gradovima vjerovatno i jest tako. ali... živim u međimurju u mjestu sa 2000 stanovnika, idem u crkvu nekoliko puta godišnje. i situacija je takva kako sam napisao. svaki put kad dođem,najčešće nedjeljom, sve manje ljudi na misi. pričest i krizma prošli, zavladala pustoš. evo, danas ujutro majka bila na misi za pokojne rođake. veli dvadesetak ljudi max sve mahom stariji.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • June 23, 2021 at 7:18 AM
    Quote from harpun

iznos povećanja temelj. kap. broj dionica

https://www.poslovni.hr/burze/jadroplo…artnera-4282609

poznat mi taj članak kolega.

od tada su se okolnosti bitno promijenile, a i predsjednik je rekap.... uskladiti nominalnu cijenu sa tržišnom....

sada je tržišna 3,5 puta veća.... ako i bude dokap, sumnjam da će ići po nominali

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • June 22, 2021 at 8:16 PM

a zakaj misliš da bi dokap išao po 10kn!!?? onda je mnogo lukrativnije raspisati natječaj. no istina, svašta smo već vidjeli od države.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt