bubimir je inače jako nestašan momčić, a i izgleda da je potegnuo malo previše nešto malo jačeg od hladnog gemišta!
Posts by tollway
-
-
ako je tek sada, onda po običaju kasni! kod mene pekmez i od marelica i od šljiva odavno spremljen! neki dan i ajvar u dvije varijante: blagi slatkasti i ljući kiselkasti! pa koga kako dopadne!
-
svaki put kad pogledam bid i ask na atpl moram popiti hladni gemišt dok vidim kak to jadno i bijedno izgleda. sva sreća da je to prilično često pa mi ne treba normabel! ako lupim po bidu -7-8%, ako potegnem po asku +5-6%. a nemam niti volje niti živaca niti vremena pomalo bilo skupljati ili prodavati.
jel konačno stiglo vrijeme da se uključe veliki igrači? i da se slože ozbiljnije količine ili budemo i dalje kokošarili?
-
+ Atpl po 350
na kojoj to burzi!!??

-
nije jedan, dva su.
-
vjerovatno isti slučaj ako su nalozi postavljeni. do kada? e to je vrlo zanimljivo pitanje. moguće da do trenutka dok se odlući što i kako sa dokapom.
-
mislim da cirkus sa kontejnerašima tek predstoji. koliko sam vidio cijene prevoza kontejnera standardnih dimenzija na svim glavnijim pravcima poresle cca 250% i više od početka godine.
-
neka takav ostane slijedećih barem godinu dana, ja superzadovoljan.
Kako smo skromni. 😃Ovo kao da kazes, samo da dobijem na lotu milijon i ja zadovoljan 😃
Ja se nadam ovim visokim vozarinama da ostanu 3 miseca i super sam zadovoljan.
Kako smo skromni. 😃Ovo kao da kazes, samo da dobijem na lotu milijon i ja zadovoljan 😃
Ja se nadam ovim visokim vozarinama da ostanu 3 miseca i super sam zadovoljan.
kolega
ovdje na burzi, riječ skromnost je vrlo često kontraproduktivna, a u vašem kontekstu pomalo i smiješna. ako ste vi tako skromni, što onda radite na zse? a velite da imate dionica više nego li većina na ovom forumu!!!???
i govoriti nekome što da radi sa svojim novcima... kaj su onda svi bedasti koji ulažu u cilkličke sektore milijune ili milijarde? ili npr u crypto...
-
Trgovanje je takvo da se samo čeka okidač da se jurne prema i preko 500 kn. Vidljivo je da prodaje po bidu gotovo i nema.
lol, sa ovakvim padom BDI indexa, tesko.... u zadnje vrijeme najnizi indeks u zadnjih mjesec dana ali jos to izgleda ok
-
ovo sa cijepljenjem je isto kao i na burzi! pametan tko se cijepi, a pametan i onaj koji se ne cijepi. prodavač misli da je pametan što prodaje papir, a kupac je siguran da je pametniji od njega jer ga kupio!!! i sad ga ti znaj.... začarani krug.
-
ja sam davno napisao da mi na jugu trebamo biti "odmaralište" za cijelu EU, oni nama neka sve proizvode, a mi im onda prodamo odmor kada se dobro narade, da ne mogu ni stajati na nogama, uzmemo im pare za dva mjeseca i svi dalje sretni živimo cijelu godinu, oni rade, mi trošimo i gradimo još smještaja za iduće godine
izgleda da nam je mile iz hladnog piva bio vizionar.... to će biti taj dan!
-
Ha.
Raditi u zdravstvu ne znači nužno biti ni pametan, ni razuman.
Nije preduvjet.
Sretno vam bilo kad pođete doktoru

nije mi jasno kaj podrazumijevaš pod time? u posljednjih godinu i pol sam proveo po doktorima i bolnicama (operirao karpalne kanale na obje ruke, obavljao sistematski i još neke druge pretrage, više puta bio pratnja majci....) više vremena nego u cijelom dosadašnjem životu! i nisam imao nikakvih problema i nikad me nitko nigdje nije pitao da li sam cijepljen ili sam prebolio coronu. samo mjerenje temperature i maska.
-
a zakaj onda po tvome više od 40% zdravstvenih djelatnika nije (odbija!!??) cijepljeno?
-
zloćka
ako ćemo po tvome.... pa onda tako i cijepljenima koji obole i imaju nuspojave od cjepljenja pa su već mjesecima na bolovanju! znam ih barem 5-6. cijepljeni pfizerom i imaju srčanih problema. a sve mladi ljudi. trojica nikad nisu imali čak niti masnoču niti povišeni krvni tlak!
-
otvaraj sve redom i čitaj. sve uredno piše!
-
kod nas se veli... pomozi si sam pa će ti i Bog pomoći!
-
godišnji povrat je onoliki koliko se vlasnik ili agencija bude trudio da broj dana popunjenosti bude što veći. nemojte se zavaravati, s takvim tipom objekta je izuzetno puno posla, ali je i povrat višestruko veći nego kod rentanja. i iziskuje jako puno vremena. ako se mislite time baviti usput.... vjerovatno nebu baš nekaj. a agencije imaju jako dobre tarife, ali nemaš nikakve brige.
-
obustava trgovanja na ovoj dionici je najsvjetliji potez ZSE-a unatrag nekoliko godina.
-
I da padne na 150 kn, opet će se uzdići na 200-250..
daj nas podsjeti kad smo to bili na 250!!??
-
Minus udjeli u CHAG-u, s gubitkom od cca 40%.
OVO MI JE ŠKOLA I DRUGI PUTA ĆU PAMETNIJE.
Ali nažalost ništa mi neće vratit vrijeme i kosu.🤣🤣🤣🤣🤣
kako si riješio udjele u chag ako nije tajna?