1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • September 9, 2021 at 8:11 PM

bubimir je inače jako nestašan momčić, a i izgleda da je potegnuo malo previše nešto malo jačeg od hladnog gemišta!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • September 9, 2021 at 3:54 PM

ako je tek sada, onda po običaju kasni! kod mene pekmez i od marelica i od šljiva odavno spremljen! neki dan i ajvar u dvije varijante: blagi slatkasti i ljući kiselkasti! pa koga kako dopadne!

• tollway
    • September 9, 2021 at 3:48 PM

svaki put kad pogledam bid i ask na atpl moram popiti hladni gemišt dok vidim kak to jadno i bijedno izgleda. sva sreća da je to prilično često pa mi ne treba normabel! ako lupim po bidu -7-8%, ako potegnem po asku +5-6%. a nemam niti volje niti živaca niti vremena pomalo bilo skupljati ili prodavati.

jel konačno stiglo vrijeme da se uključe veliki igrači? i da se slože ozbiljnije količine ili budemo i dalje kokošarili?

• Što smo danas tržili

• tollway
    • September 9, 2021 at 11:50 AM
    Quote from tento

+ Atpl po 350

na kojoj to burzi!!?? :/ =O

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• tollway
    • September 9, 2021 at 11:32 AM

nije jedan, dva su.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • September 9, 2021 at 10:41 AM

vjerovatno isti slučaj ako su nalozi postavljeni. do kada? e to je vrlo zanimljivo pitanje. moguće da do trenutka dok se odlući što i kako sa dokapom.

• DRY BULK

• tollway
    • September 9, 2021 at 10:35 AM

mislim da cirkus sa kontejnerašima tek predstoji. koliko sam vidio cijene prevoza kontejnera standardnih dimenzija na svim glavnijim pravcima poresle cca 250% i više od početka godine.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • September 9, 2021 at 9:53 AM
    Quote from Junak
    Quote from tollway

neka takav ostane slijedećih barem godinu dana, ja superzadovoljan.

Kako smo skromni. 😃Ovo kao da kazes, samo da dobijem na lotu milijon i ja zadovoljan 😃

Ja se nadam ovim visokim vozarinama da ostanu 3 miseca i super sam zadovoljan.

Quote from Junak
    Quote from tollway

Kako smo skromni. 😃Ovo kao da kazes, samo da dobijem na lotu milijon i ja zadovoljan 😃

Ja se nadam ovim visokim vozarinama da ostanu 3 miseca i super sam zadovoljan.

kolega

ovdje na burzi, riječ skromnost je vrlo često kontraproduktivna, a u vašem kontekstu pomalo i smiješna. ako ste vi tako skromni, što onda radite na zse? a velite da imate dionica više nego li većina na ovom forumu!!!???

i govoriti nekome što da radi sa svojim novcima... kaj su onda svi bedasti koji ulažu u cilkličke sektore milijune ili milijarde? ili npr u crypto...

• tollway
    • September 8, 2021 at 2:52 PM
    Quote from Junak
    Quote from maratonac

Trgovanje je takvo da se samo čeka okidač da se jurne prema i preko 500 kn. Vidljivo je da prodaje po bidu gotovo i nema.

lol, sa ovakvim padom BDI indexa, tesko.... u zadnje vrijeme najnizi indeks u zadnjih mjesec dana ali jos to izgleda ok

• CORONA virus

• tollway
    • September 8, 2021 at 1:58 PM

ovo sa cijepljenjem je isto kao i na burzi! pametan tko se cijepi, a pametan i onaj koji se ne cijepi. prodavač misli da je pametan što prodaje papir, a kupac je siguran da je pametniji od njega jer ga kupio!!! i sad ga ti znaj.... začarani krug.

• Nekretnine opcenito u HR

• tollway
    • September 8, 2021 at 12:00 PM
    Quote from Moller

ja sam davno napisao da mi na jugu trebamo biti "odmaralište" za cijelu EU, oni nama neka sve proizvode, a mi im onda prodamo odmor kada se dobro narade, da ne mogu ni stajati na nogama, uzmemo im pare za dva mjeseca i svi dalje sretni živimo cijelu godinu, oni rade, mi trošimo i gradimo još smještaja za iduće godine

izgleda da nam je mile iz hladnog piva bio vizionar.... to će biti taj dan!

• CORONA virus

• tollway
    • September 8, 2021 at 11:53 AM
    Quote from zlocesti

Ha.

Raditi u zdravstvu ne znači nužno biti ni pametan, ni razuman.

Nije preduvjet.

Sretno vam bilo kad pođete doktoru :S

nije mi jasno kaj podrazumijevaš pod time? u posljednjih godinu i pol sam proveo po doktorima i bolnicama (operirao karpalne kanale na obje ruke, obavljao sistematski i još neke druge pretrage, više puta bio pratnja majci....) više vremena nego u cijelom dosadašnjem životu! i nisam imao nikakvih problema i nikad me nitko nigdje nije pitao da li sam cijepljen ili sam prebolio coronu. samo mjerenje temperature i maska.

• CORONA virus

• tollway
    • September 8, 2021 at 11:44 AM

a zakaj onda po tvome više od 40% zdravstvenih djelatnika nije (odbija!!??) cijepljeno?

• CORONA virus

• tollway
    • September 8, 2021 at 11:29 AM

zloćka

ako ćemo po tvome.... pa onda tako i cijepljenima koji obole i imaju nuspojave od cjepljenja pa su već mjesecima na bolovanju! znam ih barem 5-6. cijepljeni pfizerom i imaju srčanih problema. a sve mladi ljudi. trojica nikad nisu imali čak niti masnoču niti povišeni krvni tlak!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • September 8, 2021 at 11:23 AM

otvaraj sve redom i čitaj. sve uredno piše!

• tollway
    • September 8, 2021 at 11:22 AM

kod nas se veli... pomozi si sam pa će ti i Bog pomoći!

• tollway
    • September 8, 2021 at 9:38 AM

godišnji povrat je onoliki koliko se vlasnik ili agencija bude trudio da broj dana popunjenosti bude što veći. nemojte se zavaravati, s takvim tipom objekta je izuzetno puno posla, ali je i povrat višestruko veći nego kod rentanja. i iziskuje jako puno vremena. ako se mislite time baviti usput.... vjerovatno nebu baš nekaj. a agencije imaju jako dobre tarife, ali nemaš nikakve brige.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • September 8, 2021 at 9:27 AM

obustava trgovanja na ovoj dionici je najsvjetliji potez ZSE-a unatrag nekoliko godina.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • September 7, 2021 at 1:46 PM
    Quote from ZoD

I da padne na 150 kn, opet će se uzdići na 200-250..

daj nas podsjeti kad smo to bili na 250!!??

• Što smo danas tržili

• tollway
    • September 2, 2021 at 8:18 PM
    Quote from darac11

Minus udjeli u CHAG-u, s gubitkom od cca 40%.

OVO MI JE ŠKOLA I DRUGI PUTA ĆU PAMETNIJE.

Ali nažalost ništa mi neće vratit vrijeme i kosu.🤣🤣🤣🤣🤣

kako si riješio udjele u chag ako nije tajna?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt