Zadnja 2 dana dosta milijunskih transakcija na ocito dogovorenoj cijeni od 600. Ima li netko komentar/informaciju dodatnu?
ako ne bude obavjesti na službenim stranicama prije, vidjeti ćemo u pon uvečer tko to kupuje, a tko prodaje.
Zadnja 2 dana dosta milijunskih transakcija na ocito dogovorenoj cijeni od 600. Ima li netko komentar/informaciju dodatnu?
ako ne bude obavjesti na službenim stranicama prije, vidjeti ćemo u pon uvečer tko to kupuje, a tko prodaje.
Zanimljivo je kako ona kao i ostatak ekipe koja donosi po sebe pogubne financijske odluke, imaju tendenciju kriviti državu, sustav ili vlast za osobnu glupost!
živa istina! poznajem masu takvih. i to je jedan od najvećih problema našeg društva. svi su nekaj, glavni i važni kojima je stalno netko nešto kriv.
i to je logično objašnjenje.
u postu prije zaboravih napomenuti da na livadama stoji masa uvoznih automobila. prvenstveno japanskih i korejskih. kaj ti proizvođači poduzimaju po tom pitanju? osim donekle KIA-e, nisam primjetio neke velike akcije.
europski, dakle naši, proizvođači još donekle funkcioniraju po pitanju zalihe gotovih vozila.
to je potpuno točno. ali zašto onda osjetno raste cijena polovnih? pogotovo starih nekoliko godina.
točno tako kolega! netko ih svakim danom ima sve manje, a netko sve više! samo moraš izabrati stranu.
živim u blizini i koliko mi poznato cijeli taj komplex ima površinu preko 20 hektara (dobro ste pročitali) 10 min pješice od centra frada. velika većina toga je hipoteka kod nekoliko banaka. gdje je nestao novac..... kao i kod petrice, đure i ostalih predstečajuša.
kako će se te hipoteke i daljnje financiranje rješavati.... vjerovatno banke imaju interes i način za sudjelovanje u projektima, a dioničari....
kolegice, potpuno ste promašili!
to su 95% ŽENE koje nemaju izbora. velika većina njih ima preko 50 godina. ako vam to nešto znači!
Divka bi mogla bit u idućem mjesecu već..
držim vas za ozbiljnjog investitora, ali ovo napisano....!!!??? kaj neznate kak ide procedura!!?? sastanak UO i NO, sazivanje skupštine 30 dana prije održavanja iste, određivanje record date-a i tek onda isplata. to vam je minimalno dva i pol do tri mjeseca. a još nije niti 24.09. došao.
ili se nakaj promijenilo pa predsjednik uprave svakome ponaosob donese divku u kešu na kućnu adresu?
![]()
nisam siguran 100%, ali mislim da hpb kao i podravka nisu na listi od strateškog državnog značaja! ma što god to značilo!
mitkko
ako nije tajna... znamo da si sudjelovao u dokapu. što se događa sa lovom koju si uplatio. ima li kakvog očitovanja uprave, nadzornog odbora.... bilo kakav dopis, objašnjenje, isprika, daljnji postipci....
zloćka daj se skuliraj!! i ne sramoti se.
nalozi od 120 kilo kn (pa nek budu i dolari) se dogovaraju u svijetu!!?? pa i ova adrisova kaj si navela! čim budu izložene, odmah nestanu!! blokovi na podravci su sigurno dogovoreni.
gdje ti to vani trguješ? na nasdaqu ili na našdolcu?
Po priči ovdje kao da netko ima 200k, netko 500k, netko milijun-dva-tri-pet kuna u Atpl-u samom.
kolega, svako malo me neugodno iznenadite! znam da niste od jučer, ali svejedno.
a i vi bi se iznenadili koliko je ulagača sa foruma već blizu skupu vaših zadnjih cifri. pa nije ovo dućen sve po 10 kuna!!
i objasnite mi molim vas, kakav je hazard biti sada u atpl!!?? a u stranim brodarima nije!!?? po meni je veći hatzard ne biti u atpl pogotovu. jdpl i ulpl su malo drugačije priče sa većom neizvjesnošću. ali zato i omogučuje i nadprosječne prinose.
kada sam vidio da je "veliki interes" u ipo, odmah sam odustao! moja je deviza da je većina najčešće u krivu!
zbog svih kolega koji su upisali, nadam se da sam u krivu!
Znam par ljudi koji su istom logikom odlučili ne sudjelovat u INA-i i Ht-u...
nije to kolega ta logika. prava masna kost je bila jedino INA, i tu sam sudjelovao sa 6 paketa! kad su kod ht-a objavili da ide dodatna alokacija dionica u ipo zbog velikog interesa, upisao sam samo jedan.
ne velim da span neće biti dobra priča, ali odbilo me nedovoljno poznavanje branše i rečenica da je cijena duplo veća od ostalih iz sektora.
bravo marine, biti će nešto od tebe! ako i nisi.... duša boli, a srce plače!
kada sam prije 5-6 mj napisao da sam izašao iz tpng sa min minusom, i max ful ušao u atpl bilo je drvljem i kamenjem.
Zar niste na SPAN-u napisali , da je većina uvik u krivu...?! Malo ste kontradiktorni...a u ATPL ne ulažem(pokoji sitni trejd i to je to), jer ne volim sektaška ulaganja, tu razum kaže pa-pa.
ako vas baš zanima.... u atpl sam počeo postepeno ulaziti sredinom ožujka prije velike većine drugih. prosjek mi je 228,50 kn. i da... u ovoj situaciji sa velikom maržom sigurnosti mogu bez brige progutati da sam u krivu!! kao i ostala većina.
atpl i jdpl mi trenutno čine 35% dioničkog portfelja na zse i mirno čekam daljnji razvoj događaja.
kada sam vidio da je "veliki interes" u ipo, odmah sam odustao! moja je deviza da je većina najčešće u krivu!
zbog svih kolega koji su upisali, nadam se da sam u krivu!
bravo marine, biti će nešto od tebe! ako i nisi.... duša boli, a srce plače!
kada sam prije 5-6 mj napisao da sam izašao iz tpng sa min minusom, i max ful ušao u atpl bilo je drvljem i kamenjem.
po meni, zadnja dva retka govore sve.
nekad davno je netko rekao (nije mi na pameti tko) da velika većina bolesnike umire od lijekova, a ne od bolesti!
kako se to bude odrazilo u FI!!?? neki kolege su već prije spominjali i prognozirali ozbiljniji pad dobiti.
izgleda da su investitori pročitali moje jučerašnje postove na ovoj temi i malo podebljali količine!!
![]()