1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • October 18, 2021 at 5:19 PM

nakon dva-tri dana intenzivne trgovine, na drugom forumu su SPAN preimenovali u SPAM!

• Nekretnine opcenito u HR

• tollway
    • October 18, 2021 at 5:14 PM
    Quote from Hrx84

Ali kad nikad neće biti jeftiniji i cijena može samo gore

kako god da ti to sada izgleda nemoguće, bojim se da je to čista realnost! pogotovo u gradovima tipa rijeka, split, zagreb. i nakon 2-3 godine cijena će biti 15-20% viša. ako ne i još viša! pod uvjetom da kupuješ stan noviji stan ne stariji od 7-8 g.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • October 17, 2021 at 7:47 PM
    Quote from brajakica

Moglo bi se pokazati da i dalje kupuje smart money.

upravo na to sam i ja mislio. zato sam i pitao.

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• tollway
    • October 17, 2021 at 7:29 PM
    Quote from SemperVigilans

Manite se bezveznih špekulacija i pratite sta se dogadja u svijetu. Telekomi svugdje padaju. Inflacija,porast kamata, zastrasujuci dug. Mi samo pratimo iako je HT siguran koliko nesto sigurno moze biti.

spekulacije ili ne.... sve je to točno kaj ste napisali i donekle logično. ali nagli pad cijene 5-6kn i onda nekoliko povećih (za naše tržište) blokova .... slučajnost?

• PBZ (Privredna Banka Zagreb d.d.)

• tollway
    • October 17, 2021 at 7:17 PM

gorane

vrlo vjerovatno ih ima i previše, samo mi za njih neznamo.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • October 17, 2021 at 7:12 PM

do kada je onda po vama, trajao smart money šoping šipinga?

• AGROKOR

• tollway
    • October 17, 2021 at 7:07 PM

preko 70% vlasništva fortenove imaju ruske banke i knighthead, a ostatak naše banke i vjerovnici. torbario okolo (sigurno sa svojom lovom) i skupljao da debelo proda opet rusima. sposoban čovjek....

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • October 17, 2021 at 6:52 PM

svaka čast na optimizmu. samo neznam na čemu temeljite taj optimizam. pratim igu dvije-tri g i nikako da pronađem okidač i stisnuti buy.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • October 17, 2021 at 6:47 PM

po meni, dokap sada nije niti potreban. država može to riješiti na više načina. stvari su se bitno promijenile unatrag 6 mj. prije bih rekao da će raditi na čišćenju bilance i ušminkavati oronulog momka.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • October 16, 2021 at 7:52 PM
    Quote from Marin83
    Quote from zlocesti

https://compassmar.com/reports/Compas…et%20Report.pdf

Baltic Exchange Tanker Freight Indices

BDTI Current week Last week Last year

726 680 417

BCTI 580 473 355

Istina je da se ja u tankere razumijem koliko i u pletenje, al' brojke rastu :/

Display More

Opet porast i danas za 30 poena?!..ništa, vi ekipa koja imate na asku naloge ispod 48kn, lipo se u pon. rano dignit i uklonite ih, jer će vas pomest u prvih pola sata.

Display More

kako danas kolega!!?? danas je subota! zadnja cifra BCTI 550

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • October 15, 2021 at 7:40 PM

i meni to sve nekako poznato!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • October 12, 2021 at 3:37 PM

uz ovakvo izdanje HT-a kao zadnjih par mjeseci, prije ćemo vidjeti 1500 bodova. kaj se tam događa? ne idu valjda u predstečajnu nagodbu!!?? ili je ježina preplašio investitore izjavom da će pokoriti hrv

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • October 11, 2021 at 3:56 PM
    Quote from diokidina

MickeyM

Srusena cijena uz mizeran promet. Dugo smo svi ovdje da nam je lako znati tko i radi cega je srusena cijena.

Ovdje ako mislis ozbiljno kupovat moras dignuti cijenu,kao sta se desilo prije dva tjedna.

nemogu se oteti dojmu da su onaj četvrtak i petak samo pušteni probni baloni.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • October 11, 2021 at 3:49 PM
    Quote from tiko1
    Quote from Moller

Hajduk živi vječno, trebalo bi kupiti štogod dionica :)

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…idDrz=1&idNac=2

o kojoj vrijednosnici se ovde radi?

cijena za sada nepoznata. kada se pokrene predstečajni postupak, evo nam nove zvijezde na zse :) :P

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • October 11, 2021 at 3:41 PM

da... sad svi sve usluge prijavljuju. nema više sive zone. od straha da im kontrola ne nađe nekaj nepodobnoga, a svi su koristili mjere za covid! lijepo ih država sredila.

• tollway
    • October 10, 2021 at 8:31 PM
    Quote from tento
    Quote from tollway

dionica i bcti index ne da grebe, već ore po dnu već par mjeseci, a vi kolega očekujete neku dobit! i još tome sveobuhvatnu? a svi troškovi se plačajiu u dolarima!!?? cijene brodova konstantno padaju, a imovina firme raste?! i rast od 3% će pretvoriti gubitak u plus!!?? ne kužim kaj ste htjeli reći.

u redu je biti optimist, ali ovdje ne vidim baš neko uporište.

konstantno je pratim od kada sam je prodao u ožujku i čekam povoljnu priliku za ulazak, ali izgleda da neće još skoro.

svima koji su unutra želim svako dobro i puno puno strpljenja.

Kolega tullway, i ja sam prodao u nekoliko puta, zadnje nedavno po 42 upravo iz razloga kojega ste naveli. Ostalo mi je još oko 750 kom, kako ste napisali čekate je ponovo, ako nije tajna koja cijena po Vama je dobra za ponovni ulaz. Mislim i ja ponovo kupiti, ali nisam stalno u toku. Hvala!

tento

sve i da znam i hoću, ne mogu vam reći neku konkretnu brojku. sada da i propadne i ispod 40, ja ne bih kupovao. zašto? ako q3 bude "dobar" cijena će trznuti malo prema gore, te se za par dana vratiti. viđeno nakon q1 i q2. a ako bude fi loš, onda bi mogla ozbiljnije niže. po meni, niti dobar niti loš fi ovdje trenutno ne igra neku važnost. izgleda da je glavni faktor bcti koji ide svakim danom sve niže.

iako nemam papir, nije mi ga drago vidjeti da godinu dana mrcvari, dok ostali brodari rasturaju. ako se bcti ubrzo ne počne oporavljati uslijed ovih nedostataka energenata, mislim da tek onda slijedi propad. u suprotnome.....

• tollway
    • October 10, 2021 at 6:19 PM

ok kolega, sve 5! istina, sa "iskemijanim"q2 su vjerujem iznenadili sve ovdje.

ako je tako ili će biti tako kako ste već napisali.... zar smo svi slijepci i ne vidimo što vi vidite i/ili ne želimo kupovati, već dapače.... očito je da izvješća ovdje ne igraju nikakvu ulogu! ćim cijena poraste dvi-tri kune pojavi se rastepanje po bidu i povratak na 40! jedino vi vidite nešto...!!?? i zašto je onda po vama cijena već godinu dana na rekordnim niskim razinama sa povremenim kratkim izletima prema gore? nikome od velikih i većih inv (a imaju preko 40%) nije bitna cijena?? ne vjerujem. ili je nešto dugo u pitanju. ja nemam pojma!

• Inflacija

• tollway
    • October 10, 2021 at 3:33 PM

ne znam da li griješiš ili grješiš, niti me ne zanima! ali daj molim te, napiši u slijedećih tjedan dana barem jedan pozitivan post! posljednjih mjesec-dva samo crnjačiš!!??

• tollway
    • October 10, 2021 at 3:23 PM

dionica i bcti index ne da grebe, već ore po dnu već par mjeseci, a vi kolega očekujete neku dobit! i još tome sveobuhvatnu? a svi troškovi se plačajiu u dolarima!!?? cijene brodova konstantno padaju, a imovina firme raste?! i rast od 3% će pretvoriti gubitak u plus!!?? ne kužim kaj ste htjeli reći.

u redu je biti optimist, ali ovdje ne vidim baš neko uporište.

konstantno je pratim od kada sam je prodao u ožujku i čekam povoljnu priliku za ulazak, ali izgleda da neće još skoro.

svima koji su unutra želim svako dobro i puno puno strpljenja.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • October 9, 2021 at 9:01 PM

samo prije moraju fondovi uletjeti da dodatno uzdrmaju situaciju! a i to će se desiti! ako ne prije, onda nakon godišnjeg izvješća.

kaj je bobanu sfalilo za kruh kaj prodaje 400kom?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt