delistiranje i/ili skvizanje!!??? nemojte mi opet to raditi!
imaju više od 75% glasova. dakle, mogu sve osim skviza. a onda im IC proda ostatak i to je to.
delistiranje i/ili skvizanje!!??? nemojte mi opet to raditi!
imaju više od 75% glasova. dakle, mogu sve osim skviza. a onda im IC proda ostatak i to je to.
pitam zato jer sam i sam početkom ožujka 2020 imao problema sa disanjem, temp blago povišena nekoliko dana, miris i okus bitno slabiji nekoliko dana. gotovo identična situacija početkom prosinca iste g. liječniku nisam niti išao, niti bio na bolovanju. liječio se sam pristupačnim lijekovima.
pa gdje si ga dovraga pokupio u 12 mj 2019!!?? nisi valjda bio u kini?
samo se nemojte molim vas početi prepirati. obojica ste nam podastrli jako lijepe brojke, pa ostaje da pratimo.
ovaj popić mario stvarno zanimljiv lik kao investitor!
Sklopljen je ugovor za posao prilične vrijednosti, a prezime voditeljice računovodstva je jednostavno prelijepo
Divna Pjevalica
ovo je jedno od najljepših imena i prezimena koje sam ikada čuo. možda i dionica postane takva?
Jel itko našao Adrisov kalendar događaja/korporativni kalendar? Malo sam tražio po netu i nula bodova. Ne znam ni kad je FI.
pa znamo svi da su vrlo transparentni. do objave godišnjega možemo samo nagađati i zbrajati kvartale. kao i svake godine do sada.
+atpl 200kom nek se nađe
za boga miloga, kolega! opet pokrenuli štampariju!? koja klasa nosivosti? cape, supre, panamax... nadam se da nisi tanker!
kad se već prepirete oko cijene. na onom starom forumu kojeg ne reklamiram je netko zdravoseljački napisao svoje mišljenje vezano za MCAP. na cijeni od 100 kn dalekovod je najvrijednija firma u hr. jača i od ine, 2x od zabe, 3x od ht, 5x od adrisa. tako nekako. uostalom, možete pročitati.
sve to stoji kolega i mogu reći da slično razmišljam, ali bi q4 i godišnji mogli biti nezgodni.
A ok je odigrao, uzeo relativno jeftino iako nije bilo ozbiljnijih kolicina do 30 tak kn, navukao, prodao… kao sta vecina radi ovdje. Sad opet pomalo skuplja jer ne valja i tako to ide 🤗, tko zna, zna, jbga
Ma uopće nije upitno da li mitko ima znanje možda i najviše od svih na forumu...samo mi je bitno da ljudi shvate njegov modus operandi i koliko je suludo čekati neki njegov mig...a najbolja mu je ova fora da nije dao onaj drugi negativni graf na JDPL jer kao nije htio bacati crnjake...a na ATPL već dva tjedna piše samo crnjake...i polako skuplja od naivnih koji padnu na tu spiku....pa sad tko želi neka i dalje čeka njegove migove...čovjek je sve sam o sebi napisao.
kolega
ne sumnjam da i ti imaš poprilično znanje o brodarima. i iz onoga što pišeš uvijek se može nešto zaključiti i nešto novo naučiti.
a njegov modus operandi ili tvoj ili bilo čiji drugi..... napisao sam već prije. nije problem u onome tkoi što piše! ako netko igra po tome, onda je problem u njemu!
Kiša pada, trava raste.. ...........zlato raste
1850. Hops gore.
Ha.
Danas ću, sutra ću... skuplje ću
evo ti prilike! možeš osjetno jeftinije! 1788 $
a zakaj se ti kolega uopće opravdavaš ili ispričavaš za svoje postupke? podijelio si nesebično svoje viđenje kretanja cijene temeljem TA za koju i oni samo koji je samo površno gledaju kao ja znaju da je prevrtljiva. trgovati samo na temelju nje, mislim da na našem tržištu nema nekog prevelikog smisla. ako si ponekad i pretjerao pa su postovi izgledali kao drukovi..... po meni normalna stvar. ja ti mogu samo zahvaliti jer se može puno naučiti od tebe.
konačnu odluku o kupnji ili prodaji ionako donosim ja. a ako netko to radi temeljem nečijeg pisanja..... onda ima problem.
nitko ne komentira jučerašnji rock&roll u americi!!?? stvarno nisu normalni! iz krajnosti u krajnost!
za prošlu g sam obvezan pijaviti porez na kapitalnu dobit. dio sunce koncerna sam prodao na burzi, a za drugi dio u javnoj ponudi. ima li netko iskustva kako s to rješava kad prodaja ide preko skdd? šalju li oni obračun za taj dio ili nekako drugačije?
Prosječna ostvarena cijena dionica ZABE u posljednja tri mjeseca (računato temeljem prosječne ostvarene cijene po danu) na današnji dan bi bila 64,81 kn
kaj time želite reći?
sve 5 kolega. poznat mi vaš stil igre i trgovanja koji ste sami obrazložili. u skoro 23 g na zse isprobao sam sve moguće i nemoguće sisteme trgovanja. i znam kaj mi paše!
vi samo nastavite po svome ako daje rezultate.
pa to su vijesti stare mjesec-dva dana!!
a kaj se g. domjana dotikavle... dotični je gospodin čovjek prve klase!!! normalan, staložen, čovjek iz naroda.... znam iz prve ruke jer mi prijatelj njegov prvi susjed.
kolega
to je valjda 78 puta u posljednjih godinu i pol dana. a mislim da i to još nije pri kraju!
mislim da će biti puno iznenađenja na predstojećoj sjednici NO, a zatim i UO!!