da ne idem tražiti... negdje mi ostalo da za 2020-tu imaju oko 80 milja zadrane dobiti. računovodstveno su kurili kapital. nisam 100% siguran.
Posts by tollway
-
-
ne znam koliko je to relevantno. ne samo ovdje negoli i na svim drugim dionicama dok crni labud ne nestane sa horizonta. kad bi mogli znati kakve bi bile cijene da nije započeo rat nakon ovih odličnih FI i pratečih ostalih događaja.
-
pa kaj sad raketiraju? polja pšenice? a dnevno se govori o raketiranju svih većih gradova?
velim, meni to sve dalje sve bolje smrdi. oni koji su bili u domovinskom ratu znaju na kaj mislim.
-
možda.... ima priliku da to bude sada!
-
lova curi jer su to pretežno stari objekti skupi za održavanje. povrh toga slabe kategorizacije kojom ne mogu postizati veće marže i profit. plus servisiranje dugovanja..... i tu su gdje su. a o perspektivama se priča već nekoliko godina bez ikakvih konkretnih i značajnih pomaka. uostalom tko bi to odradio? mirovinci?
-
Nevezano uz temu... večerašnja razmišljanja o situaciji s bankama su me dovela do pitanja što napravit s kešom na računu. Ako se rat proširi i zapuca se u Europi, euro mi se ne čini neka sreća.
Sve više razmišljam o dolaru, prvo američkom, a potom kanadskom i australskom, jer tamo mislim zbrisat kad zapuca oko nas.
po meni ti je švicarac najsigurnija luka
-
tu ste u pravu! ali bez ikakvog političkog iskustva od prije. samo se kao osvjeenje pojavio se u pravom trenutku.
-
kad već spominjete ljudske žrtve.... zar vam nije čudno što je žrtava tako malo? iako je i jedan tragedija. a rusi ispalili ogroman broj dalekometnih projektila. kaj osim vojnih ciljeva diljem ukrajine u gradovima gađaju i bombardiraju prazne 50-60 g stare nebodere!!??
neznam, ali meni taj cijeli (fakat bratoubilački) rat izgleda vrlo (u najmanju ruku rečeno) neobično i čudno.
-
nemojte tako olako dijeliti komplimente! zelenski političar!!??
nego, zna li netko kakve to snage napadaju ukrajinu? profesionalna vojska se ne bi tako ponašala! nije vrag da putin ide sa rezervistima i ročnicima!!??
-
nego, bio bih vrlo zahvalan da netko malo detaljnije prokomentira izvešće. osobno nemam dovoljno znanja da polovim sve ove kombinacije sa sestrinskim i povezanim društvima.
unaprijed hvala.
-
Bome ocekivao sam da ispod 450 nece, ali izgleda da se neki drze sell on the news.
Tko ce biti u pravu pokazati ce vrijeme
odgovor je vrlo jednostavan! kratkoročno prodavači zbog sigurnosti. dugoročno kupci nagrađeni zbog preuzetog rizika.
-
HPB kupuje Sberbanku....ovo je izvrsno....
može li neki info? ili rekla kazala?
-
iz vaših usta u božje uši! najprije moraju malo ozbiljnije korporativno upravljati barem 2-3 debele godine i ispeglati dobrano minuse, a onda smo valjda mi na redu.
-
kolega
taj info je objavljen 23.02. sa svim pojedinostima
-
meni posebno interesantno kako američke burze gotovo da i ne reagiraju na ukrajinu!!?? jest da nije u njihovom dvorištu, ali svejedno.
-
Plan za ovaj tjedan:
1. otkazivanje Telekrahu dvije Unlimited pretplate (2x169 kn) i prebacivanje vjv u A1 (ako ima tko bolji prijedlog bit ću zahvalan)
2. pisanje ružnog pisma Optimi zbog katastrofalnog stanja internet veze posljednjih mjesec dana, prekid min 10-tak puta dnevno i traženja hitnog popravka ili raskid Ugovora. U svakom slučaju Ciao nakon isteka Ugovora bez obzira na ponude.
probaj u t-comu. lani u svibnju sam prenio sve pakete cijele familije i potpisom ugovora na 2 godine prošao osjetno jeftinije nego li u A1 plus mobitel i tablet za 1 kn. ali moraš biti pomalo i bezobrazan jer ti zaposlenici rade na proviziju. pa koliko koga uspiju oderati.
-
apsolutno se slažem! sada sa tom starom kramom mlate ozbiljne novce, a kad ciklus okrene....
-
Zato ja volim otic kod teta na poreznu, cokoladica pod ruku, osmijeh i sve se rijesi ako ima nedoumica .
slažem se. prvi put prijavljivao. sve samostalno popunio, došao bez ikakve covid potvrde. teta uzela papire i poslala me van da pričekam. vratila se za desetak minuta sa uputstvima za uplatu. za dva dana na mail primio obavijest da je prijava ispravna i ciao đaci.
-
kodt, podr,jdpl, ulpl, pa i hpb unatoč čudnom otpisu
-
nikako ne valja! da nisu u q4 skinuli tih 62 milje minusa, bilo bi 58 milje plusa. ukupno dakle, 260 milja!!!??? to bi ipak bilo puno previše!
morali su ovako napraviti jer bi ponestalo dionica na asku.