Mi se svi ovdje "kuhamo" u glavi a u suštini samo je jedan mogući ispravan postupak. Ići na skupštinu i glasati "PROTIV". I to je to! Mislim da ne postoji argument koji može pobiti tu jednu jedinu opciju. Problem svih nas je što smo skupina individualaca. Dajte neki prijedlog kako se ekipirati. Oni koji će ići na skupštinu neka dobiju punemoć (da glasaju protiv) onih koji ne mogu ići. Trebali smo poslati jednu osobu sa 100 punemoći
E tada ne bi bili skupina individualaca. Taj ili ti ljudi koji idu na skupštinu bi dobili od svakog od nas koji ne idemo 15eura za benzin, ručak i svi sretni. Na skupštini se može dobiti najbolja cijena (nisam siguran da će na burzi ići preko 8.80).., a tko zna možda bude moguće trgovati dionicom i nakon skupštine i cijena će biti malo bolja. Ne prodajite dionice ispod garantirane cijene.
Forum nas okuplja, ali mi je žao što uz svu tehnologiju se ipak teško dogovoriti ovako dopisujući. Kad malo razmislite ekološki: Zar nije suludo da npr. 200 autiju iz raznih dijelova RH ide u jednu točku da bi digli dva prsta...uhh
najte me držati za riječ 100%, ali u ovom slučaju mislim da punomoći nisu pravovaljane. na skupštinu moraš doći osobno, ili tvoj odvjetnik! imao sam taj slučaj sa excelsa nekretninama. iako sam želio ići dolje (mada imam oko 800kom), nisam mogao. na mail mi odgovorio osobno g rusković predsjednik uprave ono što sam napisao.