1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • June 21, 2023 at 7:27 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Sheki

Koliko sam do sada pratio Janezi i penezi baš nisu išli skupa, prodavali su jeftino pa kupovali skuplje, možda griješim. Ali MM nisu oni, nego Interkapital.

Kupovali su Slovenci tamo negdje pojavom koronavirusa po 230 kuna, pa na više. Ne bi se složio da nisu profitirali. Profitirali su oni na Spanovim dionicama i te kako. Mogli bi se neki hrvatski fondovi i Vladine institucije od njih učiti kako trgovati dionicama.

mora da ste pomiješali nešto! span je na zse niti dvije godine, a korona se pojavila početkom 2020-te! nešto tu ne štima!

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• tollway
    • June 16, 2023 at 7:02 PM

svaka vam čast kolega parica na nesebičnosti i uloženom trudu!

gotovo sam na identičnom tragu razmišljnja. firma fakat rastura! ne bih ništa posebno komentirao, ali me ipak ovaj UTEMELJEN RAST NA FUNDAMENTIMA prilično zabrinjava! nekako mi se čini pre pre pre nagao! i iznenađujuči!

usprkos odličnim fundamentima, planovima uprave i nedostatku slobodnih papira!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • June 16, 2023 at 6:53 PM
    Quote from Philidor
    Quote from nimimada

Imam dojam da je 1.000 komada na Lplh postavljeno na ask da zadrži cijenu kada je tržište u rastu. Možda sam u krivu ali obrazac je to koji se ponavljao.

Sada je skinut u komadu. Vrlo velik zalogaj za Lplh trgovanje.

Biti će zanimljivo vidjeti što dalje.

Prvo je upravi dan bonus u dionicama (po mojoj brzinskoj pretrazi nije to baš bio standard prošlih godina), a sada je glatko prošao veliki nalog po 21,60, valja li se nešto iza brda? 🤔

veliki nalog od 1000 kom!!??? 20 kila eura!!!???

ok... nekome ogromno, a nekome..... nije da mislim ili želim nekoga uvrijediti, ali..... mislim, stvarno!

nakon toliko g provedenih na burzi!

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• tollway
    • June 14, 2023 at 8:27 PM

zanimljivo! obje točne interest rate 5,00-5,25%!!! i odmah u 15 minuta indexi izgube iše od 1%!!?? neočekivano iznenađenje?

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• tollway
    • June 14, 2023 at 5:28 PM
    Quote from kvart99

6.6. onaj blok od 41050 kom po 9 kad se prvi put javlja Bugarin, a 7.6 izlazi protuprijedlog za dividendu od 0,40.

Nakon toga Bugarin 9.6 prebacuje u vecu brzinu i dize ljestvicu novim blokom od 29073 po 10.

Vjerujem da razvoj dogadjaja nije slučajan i da ce mu - posebno sada, s obzirom na prijedlog dividende - biti stalo da skupi sto vecu količinu

do skupstine.

Zadnji da za skupljanje je 23.06., dakle T+2 je 27.06 kad će uni upisati u SKDD imati pravo na dividendu......ako bude izglasana.

Zao mi je sto nisam ovaj razvoj dogadjaja anticipirao na vrijeme, tako da dosta kasnim s ulaskom.......ali moglo bi iducih 10-tak dana (odnosno, koliko radnih preostaje) biti zanimljivo.

Nekima je očito jako dobro sjelo da su uspjeli izaci po 8,9 ili 10 (za sada), no čini mi se da potencijal za daljni rast - barem do skupstine - jos uvijek postoji.

2M Consulting se jako dobro i na vrijeme pozicionirao po 8E.

Sad ostaje pitanje hoce li jos netko iz Top-10 biti zainteresiran za prodaju i po kojoj cijeni, ili ce mozda čak i dotični 2M Consulting pristati da prepusti svoj udio Sajber Level Ins (Bugarinu) i uz koliku premiju.

Display More

zakaj mislite da su kupoprodaje van burze realizirane po cijenama koje ste naveli? u praksi to malo drugačije funkcionira.

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• tollway
    • June 13, 2023 at 9:17 PM

nemojte se sprdati sa bugarinom! bome čovjek se ne šali i skuplja i na burzi i van burze brzim tempom! koliko li plača da mi je znati!!!???

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• tollway
    • June 13, 2023 at 9:11 PM

sutra je GS. ide li tko od zagrepčana pa da prenese dojmove?

• Turističke dionice i perspektive

• tollway
    • June 13, 2023 at 9:11 PM

sutra je GS. ide li tko od zagrepčana pa da prenese dojmove?

• tollway
    • June 13, 2023 at 8:46 PM

nadam se da ste obojica u pravu!

ne govorim o popunjenosti tijekom cijele g već mislim na udarni period srpanj-kolovoz. u pred i postsezoni naravno da svi imaju lufta.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tollway
    • June 13, 2023 at 6:58 PM
    Quote from Ledica

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…f38a23b6218.pdf

Eppur si muove !

može se to i tako gledati, ali meni već neko vrijeme ovdje opasno smrdi. pogotovo kad već mjesec dana na bidu vidim jedva 2000 kom po kome se netko uredno prazni, dok se količine na asku samo gomilaju!

• tollway
    • June 13, 2023 at 5:44 PM

kolega, nisi spomenuo hladno smrdljivo i "prekrasno" sivo-suro more. iako su plaže lijepe ne može se poreći.

• tollway
    • June 13, 2023 at 5:35 PM
    Quote from Junius
    Quote from tollway

da.... i opet se vraćamo iskonskom pitanju.... tko je pametniji? kupac ili prodavač?

ne samo na rivp. ima ovih dana masu sličnih primjera.

Svibanj 30-40% noćenja više nego lani, ovisno koju županiju gledaš. pa ti vidi ^^

sve je to super kolega. samo bez euforije! i ja sam krcat turistima!

pitanje jest gdje ti turisti odsjedaju i troše lovu sada kad masa hotela još ne radi, a hotelijeri i kampovi niti približno nisu povećali kapacite za taj postotak koji se navodi.

ako je lani tvrtka imala u srpnju-kolovozu max popunjenost koji su mjeseci sa najjaćom bazom, koliko će porast čak i od 30 posto u svibnju-lipnju imati utjecaja na konačni rezultat? a svi kapaciteti još nisu raspoloživi? pa ti vidi!

naravno da su i hotelijeri uzeli svoj dio kolača, ali mislim da su mali iznajmljivači i kampovi najviše u ovom porastu profitirali.

• tollway
    • June 13, 2023 at 3:51 PM

da.... i opet se vraćamo iskonskom pitanju.... tko je pametniji? kupac ili prodavač?

ne samo na rivp. ima ovih dana masu sličnih primjera.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • June 13, 2023 at 12:00 PM

kada si ih kupovao po 300 kn? ne sjećam ih se tako nisko.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • June 13, 2023 at 11:43 AM

najte se nikaj buniti! čim više barikada otpadne, to sam bliže željenoj cijeni. dionica nema ili su u vrlo čvrstim rukama, a potražnja stalna.

• tollway
    • June 13, 2023 at 9:40 AM
    Quote from tollway

nemojte se nikaj sekirati. ova sezona će rasturiti uvjeren sam 100%. sve okolnosti na mediteranu plus shengen i euro nam idu u prilog.

samo da se nadovežem..... da, prihodi će sigurno biti top, vrh vrhova. ali malo me golicaju puno veći inputi i troškovi prvenstveno hrane i osoblja, usprkos tome opet bi dobiti trebale biti rekordne.

• tollway
    • June 12, 2023 at 11:44 AM

nemojte se nikaj sekirati. ova sezona će rasturiti uvjeren sam 100%. sve okolnosti na mediteranu plus shengen i euro nam idu u prilog.

• Birtija

• tollway
    • June 11, 2023 at 11:46 AM
    Quote from bbkk0000
    Quote from tollway

ma slažem se ja sa gotovo svim upisima o našoj bliskoj prošlosti i sadašnjosti, ali mi glava u budućnosti! zašto?? zato što mi kao pojedinci ni na što ne možemo utjecati. pogotovo ne piskaranjem po forumu, mrmljanjem i grintanjem.

jedino kaj nam preostaje, moremo se prilagoditi. i tako se ponašam već duži niz godina.

a ova sitna politikanstva, pogodovanja i ulagivanja..... manje bitno. uvijek nekome dobro, a nekome loše!

Niste u pravu. Moje osobno misljene koliko god se cini cudno je da su Hrvati odabrani Boziji narod. Ne vjerujem da ce nas nskon takve povijesti molitvenih grupa, stasno jakih novih mladih svećenika dragi Bog ostaviti na milost ili nemilost. Budite sigurni da su sve rabote ovdje napisanevec zapravo oprostene u srcu. Ali nakon ovakov samaranja nemamo pravo okrenutidrugi obraz. Svttko od nas je pozvan barem mamo nesto reci u okviru svojih saznanja. Osjeti se jedan ogroman val preokreta i to dosta jak kod mladih ljudi. U iducih 10 godina vjerojatno čse dogoditi velike promjene. Čovjek se zapravo nije u srzi promjenio vec par tisuca godina. Otuda i ogroman broj psihickih poremećaja. Ove mantre idemo naprijed pusti sto je bilo daj samo uzivaj jedan je život su zapravo obicne prevare. Mislite u ekonomskom smislu dug koji je nastao svih zapadnih zemalja da nitko to nece traziti nazad? Metode mrkve,batine i ucjene nikad nisu bile vece

da li sam ili nisam u pravu sasvim je nevažno!

a to što vi velite.... odabrani božji narod!!!??? temeljem čega??? psovači i kljetuši prve A kategorije!!! masno i slasno psujemo sve svoje svece i Boga ili bogove, crkve više prazne nego poluprazne sa prosjekom starosti iznad 60g uskoro će se prodavati kao na zapadu ili postati muzeji. a omladina nam se klanja drugima idolopoklpnicima i đavoljim svetkovinama!

koliko mladih stvarno ide u ckvu barem u vrijeme božića i uskrsa iz potrebe a ne iz pukog običaja? ali svi feštaju po diskačima i kafanama kao da nema sutra jer su dobili božićnicu i uskrsnicu! to je njima smisao blagdana!

dalje velite .... val preokreta nabolje slijedećih g... na kaj konkretno mislite? ja ga vidim u tom smjeru da mladi sve više gube nacionalni identitet pogotovo kod manjih naroda, hebe im se za to! kao i za politiku, ekonomiju, društvena događanja i kojekakve udruge i folklor koji su još kakvi takvi čuvari kulture.i entiteta.... i da ne nabrajam unedogled! tako da nevidim ono što vi vidite.

većina njih je arogatna, bahata, bezobrazna, nekulturna i jednostavno žele sve i odmah i biti građani svijeta jer imaju odlična primanja (čak i donedavno slabije plačena zanimanja) i sve su manje financijski ovisni o roditeljima.

• Birtija

• tollway
    • June 9, 2023 at 6:11 PM

ma slažem se ja sa gotovo svim upisima o našoj bliskoj prošlosti i sadašnjosti, ali mi glava u budućnosti! zašto?? zato što mi kao pojedinci ni na što ne možemo utjecati. pogotovo ne piskaranjem po forumu, mrmljanjem i grintanjem.

jedino kaj nam preostaje, moremo se prilagoditi. i tako se ponašam već duži niz godina.

a ova sitna politikanstva, pogodovanja i ulagivanja..... manje bitno. uvijek nekome dobro, a nekome loše!

• Birtija

• tollway
    • June 8, 2023 at 3:54 PM

već bi bilo krajnje vrijeme da zaboravite prošlost koja ionako pogotovo mlađim generacijama ne predstavlja apsolutno NIŠTA, ionako nikakva korist nosim zatupljivnjanionako zatuplenje mase koja ne vidi prst pre nosom!!! i okrenite se budućnosti, naše, naše djece i unuka!! da ne postanu totalni fachisidoti, a imih već sada popriličan broj! podsjećate me na raspravu o ustašama i partizanima!! toliko aktualnu u hrv društvu zadnjih 30 g.!!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt