problem je u tome što ne moraju objaviti cijenu po kojoj su prodali!
Posts by tollway
-
-
kaj očekivati od sutrašnjeg trgovanja?????
dijonica se naslagalo već odavno na asku, a ni novca ne fali, biti će trgovanja čini mi se meni, ove brzopotezne su sada u modi
vidio sam i ja, ali će većina toga nestati prije otvaranja. kako sam strpljivo čekao na bidu, meni je kompletno trgovanje zadnjih mjeseci izgledalo kao sakupljnje po što nižoj cijeni. pogotovo nakon odgode GS.
-
kako nismo? pa IC je izbacio preporuku strong buy sa ciljanom cijenom 71,60. a i milan horvat je bio tu negje.
-
kaj očekivati od sutrašnjeg trgovanja?????
-
zanimljivo... MIP kupio/stekao 2 550 000 kom ili 24.78% od obitelji varga. nešto su ipak ostavili za sina.
-
bojim se da to nećemo nikad saznati! ili bude cijena u javnoj ponudi pravedna i fer!!!??? i objavljena cijena kupoprodaje?
-
za par dana ističe dvije godine od ipo-a. oprezno!
-
kaj je bili jučer na sastanku fed-a? kaj je rekel powell? status quo kao što je očekivano?
-
ako trguješ na bilo kojoj burzi preko klasičnih brokeraja moraš imati otvoren skrbnički račun. neznam samo da li ih moraš imati za svako tržište posebno ili je jedan za sva tržišta. meni bi logičnije bilo ovo prvo.
-
čeka se oko 6 mjeseci na isplatu.
kolega, mora da se šalite.
meni u pbz-u rečeno ako je sva dokumentacija u redu max 15 dana.
-
mislim da ste u pravu. i ima u ponudi stmbenih sa prvih 5 g fixna kta. inflacija će sigurno još par godina biti veća od kamate, tako da....
ali budite spremni na masu papiroligije.
i sam sam se raspitivao prije par mjeseci. u slučaju da zatreba.
-
naveli ste 13 stranaka koje sada imaju više od 1%. po meni najviše 4-5 njih bude prešlo prag od 5%.
dakle, masa raspršenih glasova koje će pobrati pobjednik izborne jedinice, a u velikoj većini to bude hdz. zato sam i napisao da će rasturiti na izborima. ne bih se uoće iznenadio ako bude sam mogao sastaviti vladu.
-
sa tom količinom mogu napravati još uvijek popriličan nered.
Kad bi ispod 40€ zatukli cijenu vjerujem da bi se papira brzo rijesili.
eh sad kolega.... dobro da niste napisali 25 eura!
a zakaj mislite da im se žuri van?
-
nikad me politika nije nešto zanimala i ne izlazim na izbore redovito. ali kako stvari sada stoje hdz će generalno rasturiti na izborima. naći će se neki veći grad ili općina ili županija pogotovo na sjeveru i u rijeci i istri koji tradicionalno glasaju protiv, ali se i vidi se trend da konstantno pomalo slabe. zato...
-
sa tom količinom mogu napravati još uvijek popriličan nered.
-
ne bih se baš usudio kladiti!
-
moguć je i taj scenario. navodno je hpb "svoje" sve očistila, ali moguće da se pojavi nekaj od sbera prilikom spajanja/pripajanja.
-
ima vremena kolega. transakcije su bile iza 14 sati!
-
Mislim da netko prenosi ovu vijest, dakle poslovne banke od centralne banke dobivati 4% https://www.ecb.europa.eu/press/pr/date/…39f8c21.hr.html
Upravno vijeće odlučilo je povećati tri ključne kamatne stope ESB‑a za 25 baznih bodova. U skladu s tim, kamatna stopa za glavne operacije refinanciranja iznosit će 4,50 %, kamatna stopa za mogućnost posudbe na kraju dana 4,75 % a kamatna stopa na novčani depozit 4,00 %. Povećanja će stupiti na snagu 20. rujna 2023.
Normalno da se o tome radi...trebalo je samo pročitati pasus do kraja.
pa nitko vjerovatno nije mislio da se to odnosi na oročene depozite građana, ali ipak pomalo neobično kaj to ide takvom brzinom.
-
gdje si vidio taj info? može link?