1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • December 27, 2023 at 8:12 PM

neznam sa kime radiš, a nije ni bitno. ja sa hitom i ic. možeš trgovati i u burkini faso.

možeš trgovati i obveznicama, ali postoji minimum koji i nije tako mali. osobno me to niti ne zanima.

• tollway
    • December 27, 2023 at 8:04 PM
    Quote from Junius

Rješenje je spajanje sa Ljubljanskom burzom i privlačenje firmi sa područja CEFTA-e, da izlistaju svoje dionice kod nas.

kolega, siguran sam da znate koliko je dionica listano na lse. kaj bi time dobili? ako je već xsetra sustav, neka se omoguči trgovanje svim dionicama na toj platformi. naravno da se to može i danas jer mislim da gotovo sve brokerske kuće to omogučuju, samo su troškovi veći.

• Sretan Božić i Novu godinu žele vam Dionice.NET

• tollway
    • December 25, 2023 at 6:42 PM
    Quote from zlocesti

Sretan vam Božić, dragi moji

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

pridružujem se sa dobrim željama... a poklone i čarapice nadodajte sami na i pod bor!!!:):):)

sretan božić!

• Aktualno (vijesti)

• tollway
    • December 24, 2023 at 8:53 PM
    Quote from Junius

Nikad da se zapitate zašto svi mediji na Zapadu prepisuju vijesti i tekstove od slova do slova od par probranih medija?! Svi unisono kokodaču što centrala odredi...nikad vam to nije bilo čudno, baš nikad?! heheh

zamjetio sam to prepisivanje najprije pojavom korone a zatim početkom rata u ukrajini. kao da svi mediji prepisuju domaću zadaću! i masu njih prestao čitati, a bogami i slušati!

• Birtija

• tollway
    • December 21, 2023 at 7:37 PM

pa napišeš ugovor sam u dvije rečenice i ovjeriš kod javnog bilježnika.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • December 21, 2023 at 7:31 PM
    Quote from Moller
    Quote from trial

Pošto-poto duhovit (ovdje, ali i na drugim tickerima) bez obzira što to nema nikakve veze s ovim forumom. Moler, ili napiši nešto suvislo ili nemoj pisati. Budi pametan, a ne duhovit. Offtopic bi trebao biti kažnjavan.

samo gledam da u što kraćim crtama iznesem nešto pametno, a svi koji razumiju što to znači sigurno ne misle da je ovo nešto duhovito, jer svatko pametan zna da nitko ne skija uzbrdo

vi koji već par godina čekate uspon na proplanak, očito volite spust

• Birtija

• tollway
    • December 20, 2023 at 8:48 PM

ma pusti ukuse... smart, twingo, ka, swift, tico..... meni rugoba do rugobe, ali su našli svoje kupce.

• tollway
    • December 20, 2023 at 5:07 PM

prodate dionicu i mirno spavate! bez ikakvih emocija i tražie novu priliku!

• DRY BULK

• tollway
    • December 19, 2023 at 9:47 PM

čitam svakakve i kojekakve prognoze vezano uz brodare, i velika većina njih vidi masu problema što aktualnih što potencijalnih i značajan rast vozarina.

a one po svome ako izuzmemo zadnjih mjesec-dva!

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • December 18, 2023 at 8:52 PM
    Quote from Junius

Imate li još što ironično napisati???

zakaj mislite da je ironija? to je čista gola nepobitna istina! dobro ste napisali da se kupovala eventualno lijepa divka u rastu cijene. a kad je obznanjeno odmah tobogan. dosta dugo sam unutra (zadnja kupnja prije dvije i pol godine),nigdje mi se ne žuri, pomalo kratim prema potrebi, ali ova divka je obična sprdačina. bolje da je nisu niti dali.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • December 18, 2023 at 5:25 PM

vjerujem da ta mizerija od divke nije nikome motiv za kupnju.

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

• tollway
    • December 16, 2023 at 3:56 PM
    Quote from Moller
    Quote from tollway

nadam se da si u pravu, ali si vrlo vjerovatno u krivu! nikad ovdje nije bilo izdašne dividende! stara škola u upravnom i nadzornom odboru i stoga vrlo konzervativno vođena banka.

sama dividenda možda i ne, ali kombinacija dividende i rast cijene u posljednjih 3-4 godine

Quote from Moller

sama dividenda možda i ne, ali kombinacija dividende i rast cijene u posljednjih 3-4 godine sasvim zadovoljava potrebe prosječnog ulagača,

e baš si mustra!!! u 3 g rast od 100% plus tri divke od cca 3,5% na cijenu "sasvim zadovoljava potrebe PROSJEČNOG ulagača¨"!!!

mašala

• tollway
    • December 16, 2023 at 3:47 PM

nije da copram.... ali ako me sjećanje donekle služi, u nekoliko navrata je kolega danima srčano prijavljivao kupnje i prelaske 25, 30, 35 posto portfelja... a cijena okretala prema dolje!!

nisam zloban i ovaj puta se nadam da neće!

• Birtija

• tollway
    • December 16, 2023 at 3:40 PM

!!!??? to su sigurno bili penzioneri bez mobitela koji k tome još nikad nisu čuli za mobilno bankarstvo. a pekarnica navrh brda vjerovatno bez signala da se provede plaćanje!

• tollway
    • December 15, 2023 at 9:29 PM

nadam se da si u pravu, ali si vrlo vjerovatno u krivu! nikad ovdje nije bilo izdašne dividende! stara škola u upravnom i nadzornom odboru i stoga vrlo konzervativno vođena banka.

• tollway
    • December 15, 2023 at 8:29 PM

najte nikaj paničariti! sa ovom bankom stvarno treba imati strpljenja, zato i nagrada bude slađa. prvenstveno zbog preslagivanja u vlasničkoj strukturi. ali nije to ništa novo... traje već desetak godina.

• AGROKOR

• tollway
    • December 7, 2023 at 9:34 PM
    Quote from accountant

Tako su i Pevec reorganizirali. Tako su ga dobro reorganizirali da je povučen s burze. Ne spominje se više ni iskorak u regiju. Ni ponovni listing. Ništa! Jedino su tvrtku promjenili u Pevex. A dućani s istom šrot robom kao i prije.

apsolutno točno! jeftina šrot roba! s tom razlikom da ima i kvalitetne robe, ali je osjetno skuplja nego u drugim trgovinama.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• tollway
    • December 3, 2023 at 4:10 PM

možda nekome nešto znači...ako se ne varam...onako iz glave jer sam i sam tada kupovao... najveći broj dionica kupio je sredinom 2004 g

• AGROKOR

• tollway
    • December 2, 2023 at 4:01 PM
    Quote from Paulie

Ne možeš ni unutar EU drugačije tretirat dioničare u dvije države (Slovenija i Hrvatska), zato će ovo pred ESLJP biti jako zanimljiv slučaj.

Europska unija je jako osjetljiva na nejednakost.

upravo na tom tragu je i bio moj upis. glava je odsječena u hrvatskoj, a ruke i noge normalno funkcioniraju u drugim zemljama! potpuno nelogično! zar agrokor tamo nije bio vlasnik mase poduzeća?

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• tollway
    • December 2, 2023 at 12:54 PM

dosadilo čovjeku nakon dvadesetak godina biti dioničar končara. od 70-80 kuna do 185 eura... lijep ciklus za punoljetnost!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt