Šta raditi ovdje' Danas je zadnji dan trgovanja, kupiti i čuvati ili...
Posts by Miniclip
-
-
Molim admina da ograniči postove user name/dan. Ovako svaka konverzacija gubi smisao. Forum je natrpan kojekakvim prepucavanjima i besmislenim tvrdnjama i teorijama... Unaprijed hvala!
-
Ali Dalekovod u eventualnoj kupoprodaji većinskog paketa dionica nije zainteresirana strana i izravno ne sudjeluje u kupoprodaji. Fond prodaje imovinu i upravitelji odnosno vlasnici fonda bi trebali odlučivati o prodaji te imovine.
Da ste vi vlasnik firme i imate upravu u njoj, o prodaji te firme ćete vi donijeti konačnu odluku i sklopiti ugovor o kupoprodaji, a ne uprava vase firme.
Ja Vam zelim skrenuti pozornost da eventualna kupoprodaja jedne takve kompanije nije na razini ja sam vlasnik firme/ti si vlasnik firme. Puno toga se dogadja iza zatvorenih vrata, daleko od ociju javnosti. Tu ima masu dogovora, pregovora, lobiranja... Mislite da bi buduci vlasnik kupio kompaniju bez da saslusa upravu kompanije u vezi njihovih planova, trenutnog stanja...
-
Pa ne radi se tu o nikakvim novim informacijama nego o već poznatim koje očito većina prisutnih bas i ne razumije odnosno o njima do sada nije vodila računa.
Zapravo, to o čemu ovdje već neko vrijeme raspravljamo uopće nije u ingerenciji izdavatelja obzirom da on ne mora biti upoznat sa mogućom prodajom i prijenosom njegova duga na novog vjerovnika. Oni to sasvim sigurno znaju, ali iz njihove perspektive to je stara vijest koju očito zna mali broj upućenih pa je lakše i dalje praviti se “Englez”.
Samo da se nadovezem na boldano... Ne trži se sa kikirikijem... U normalnim poslovnim odnosima zaintersirane strane se dogovaraju, pregovaraju...
-
Ni ne zelim da moja pogadjanja ikome nesto znace. Ne zelim imati nikoga na savjesti 😧
Ziv bio... 🍀🍀
-
Piskaranja po medijima i ostale informacije ti ne znace nista, ako ne znas izabrati pravu info. Tj. stati sa strane i pogledati. Opekao sam se na diokiju, iako je bila sve vec gotova stvar. Zicer.
Na PTKM sam pogodio i za moje pojmove izvukao pozamasnu svotu i sve ulozio u DLKV, tako da ocekujem pozitivan zavrsetak. Cak mi i divka u buducnosti ne izgleda nedostizna...
Nije poziv na ulaganje u dlkv, niti ista slicno...
Pare koje imas u dionicama jednostavno otpiši i bolje ces spavati...
-
Onda zelis reci da vise vjerujem novinaru, forumu, raznim vukovima s wallstreeta nego sluzbenoj informaciji?
-
Zbog ovoga svega što se događa oko DLKV zadnjih par dana očekujem očitovanje Dalekovoda.
Poslo mail i odgovorili.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35029
E sad jel do mene i mog upjta ili...
-
Zbog ovoga svega što se događa oko DLKV zadnjih par dana očekujem očitovanje Dalekovoda.
-
Tvrtka bi mogla otići u stečaj, upozoravaju upućeni, i zbog činjenice da tijekom 2020. godine nije plaćala dugove iz predstečajne nagodbe
Neki komentar...
-
Tvrtka bi mogla otići u stečaj, upozoravaju upućeni, i zbog činjenice da tijekom 2020. godine nije plaćala dugove iz predstečajne nagodbe
Istina ili ?
-
UG i Credit suisse u prošlosti su bile povezane, tj. CS je vodila za UG neku akviziciju. Pretpostavljam da UG se nije ni javio na natječaj niti neće jer onda bi bila malo tricky situacija zbog potencijalnog sukoba interesa.
e ovo je genijalno, logika vam je alan fordovska....
Što se tiče Alan Forda, nemojte ga čitati samo od riječi do riječi, promislite malo, možda izvučete neku bit... Na ovoj temi 90 % članaka govori o UG i Optimi, spominju se cijene od 8 do 20-ak kuna i još kojekakve besmislice. 90 % postova je običan trash, čast iznimkama.
Što se tiče UG i CS, kad budem imao vremena prosurfat ću i vidjeti da li je CS vodio za UG više akvizicija. Jer ako je onda se ovaj put nije javio na natječaj sigurno, a niti neće.
Imam dionice OTP tako da...
-
UG i Credit suisse u prošlosti su bile povezane, tj. CS je vodila za UG neku akviziciju. Pretpostavljam da UG se nije ni javio na natječaj niti neće jer onda bi bila malo tricky situacija zbog potencijalnog sukoba interesa.
-
Imam OPTE tako da nije druk na pad...
-
Mirisi na sukob interesa...
-
OK, čuli smo različita mišljenja i iz svakoga se ponešto može izvući. Ali, ako se PTKM izvukla, a DLKV je u boljoj situaciji, onda šta očekivati na dionici ako PPD uzme pod svoje...
-
Ako PPD uđe u vlasničku strukturu, da li je moguće razvodnjavanje dionica po primjeru PTKM?
-
Koji dio ZEM nas zanima?
-
Pitanja za sve koji očekuju brzu prodaju (do tri mjeseca). Da li je izabrana investicijska banka? Koliko će trebati banci da pripremi natječaj? Koliki će biti rok za iskazivanje interesa? Koliki će biti rok, eventualno zainteresiranima, za snimanje i dostavu ponude? Dodajte tome vrijeme za odabir najbolje ponude pa potvrda od AZTN... Ako će ići gornja procedura minimalno 6 mjeseci.
Ovo i mene zanima, ali nitko da odgovori
-
Ajde da se malo pozabavimo prodajom ot uz pomoc investicijske banke. Da li banka objavljuje natjecaj? Kako ce provesti natjecaj? Kako ce znati potencijalni kupci da se prodaje... Puno pitanja malo odgovora