1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • October 19, 2020 at 7:00 PM

Ja sam si malo smanjio prosjek ulaska s današnjim dokupom

• dionicar
    • October 19, 2020 at 6:08 PM

zlocesti današnjih 4.6 valjda ?

• dionicar
    • October 19, 2020 at 5:58 PM

Dobro da sam danas dokupio 😎😉😃😁

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • October 19, 2020 at 4:06 PM

kolege, vidim da nema vec 5 dana niti jednog posta. da malo oživim temu.

a već sa i pisao o tome, ali samo razmišljanje: imam info da od studenog / prosinca Tele2 postaje Telemah. Možda bismo onda nešto mogli saznati ;) :)

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• dionicar
    • October 19, 2020 at 2:51 PM

dobro što da kupim i di ?

• Best buy

• dionicar
    • October 18, 2020 at 9:50 AM

Nije li InterCapital u VLeN ? A ako oni ne znaju ne znam tko zna 😎😉😃

• Best buy

• dionicar
    • October 17, 2020 at 11:04 PM

Mislite li zaista da Vlen može do 70-80 kn ?

• dionicar
    • October 17, 2020 at 9:15 PM

zlocesti slušam obje. !

• dionicar
    • October 16, 2020 at 7:59 PM
    Quote from revelin
    Quote from dionicar

a koliko ste Vi to u papiru? koju kolicinu imate?

Šta sam da? Da sam godišnju plaću u dolarima za naviganje na brodu, a šta sad imam? Jedva pola godišnje plaće.

Ajme meni... Pa ti je onda jako velika lova...

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• dionicar
    • October 15, 2020 at 1:33 PM

ja sam ima o AMD priej covida.. nesto sitno zaradio.

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• dionicar
    • October 15, 2020 at 1:32 PM

da.. ali kako prebacim sa trading 212 na revolut ? ima neka opcija da se upise broj racuna zaisplatu ili sto ?

a mogu li prebacit npr direkt sa trading 212 u HR PBZ tekuci devizni racun ?

mislim meni je drazi revolut da utajim TAX :D:P;)8)8)

• dionicar
    • October 15, 2020 at 1:22 PM

kolege, a kako vadim lovu van sa trading 212 rj podizem cash s bankomata laicki rečeno ?

• dionicar
    • October 15, 2020 at 10:17 AM
    Quote from Lurker458

Na trading212 registrirate racun, verificirate identitet, otvorite Investing dio aplikacije ako niste odmah na njemu, odaberte fund account ili deposit funds te upisete podatke sa Revolut kartice (broj, CVV, ime i istek kartice) i ako je sve ok odmah je dostupno za trgovanje.

Slobodno mi se javite u privatne poruke dok cete prebacivat pa vam mogu konkretno odgovoriti :)

u redu, hvala naljeoša. ukoliko zapne javim se.

• dionicar
    • October 15, 2020 at 10:16 AM
    Quote from revelin

Može li netko reći kada ću dobiti svoje novce za dionice Optime? Navigam na brodu i nemam vremena čitat furešte šta pišu, a grintam u sebi. Kupio sam ovo po 8 kn, jer se trebalo prodati i da dobijem novce, jel zna tko šta je zapelo? Ćutim da ništa od toga, ali iz despeta ne prodam. Vratim se s broda i imam šta vidjeti, cijena na 4 i malo kune. Da još izvjesim crnu bandijeru na pola koplja, pa šta ja radim na moru za furešte?

a koliko ste Vi to u papiru? koju kolicinu imate?

• dionicar
    • October 15, 2020 at 9:59 AM

ok hvala. e sada... navecer to pogledam na poslu sam sada.. kada prebacujem sa revolut na 212 kako to ide? brj akrtice upisem..? a kamo prebacujem..? na "brokerski"212 racun.. ?

• dionicar
    • October 15, 2020 at 9:50 AM

i dakle lova se prebaci prvo na revolut pa na trading 212 ? tako sam procitao ovdje ili se varam ?

• dionicar
    • October 15, 2020 at 9:29 AM

može malo o tin trading 212 cijene i slicno ? hvala

• Prosječna plaća u RH

• dionicar
    • October 14, 2020 at 12:05 PM

harpun : i slazem se i ne szalem sa Vama.. ima nesto i u tome.. s time da mislim da ste ipak pretjerali oko prosjeka od 4000 kn.. mislim da je ipak maloo veci.. osim toga prosjek je prosjek: 3500 (čsitačica) + 10 000 ( inzenjer npr) + 75 000 (npr predsjednik urpave PBZa, ok, ne znam kliko ima ali recimo da ima 10 000 eur) prosjek: (3500 + 10 000 + 75 000 ) / 3 = 29 500kn.

jasno da nisam dao reprezentavivan primjer i da naravno ima puno više čistačica nego predsjednika uprave, ali uZG je prosjek skoro 8000kn NETO.

mikromakrto : i to je točno što Vi kažete.. treba gleati medijan...

harpun : ne znam bas da 80 % zaposlenih prima samo 4000 kn.. misli iapk da ste i tu malo pretjerali.. osim toga, budimo iskreno.. ovdje mozda nije tema, Admin ce mi ovo sigurno i Vaše postove prebaciti) ali što netko tko radi za 4000 kn neto ima imati i fix telefon, i mobitel i fix internet i iptv ? ajde da ima internet fix i mobitel na bonove, ali ostalo? upoznah covijeka koji je pred par godina dok su još cijene 4u1 bile visoke plačao samo za 3u1 ( intermet fix, fix tel, iptv ) na HTu preko 500kn mjesecno sa dodatnim paketima a imao plaču 6000 kn neto. pa je li to normalno? ja koji imam plaču 4000 ( a radim u vlastitoj firmi i ne isplati mi se prijava na više, ok imam puo veča primanja ali plača je plača) imam mobitel na bonove i mjesecna tarifa me košta 50kn. :)

• Prosječna plaća u RH

• dionicar
    • October 14, 2020 at 10:51 AM

Iskreno što se mene tiče ,ako HT ponudi 50% veću cijenu od drugog kupca neka i ostane duopol. Na prosječnu plaću u državi od 6500 kn mislim osobno da telekomunikacijske usluge i usluge ipftva nisi više toliko skupe kao recimo pred 15 godina kada je tek došao Tele2.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • October 13, 2020 at 10:31 PM

@barbosa sve je točno što kažete.ali ako ja iz inozemstva dobijem eure.. recimo da kava i dalje u kafić u košta 10 kn.. e sada.. kada ja te eure mjenjam komforna u KN.. nije isto dovijeka li za 1eur 7.5 kn ili 8kn. Naravno da bi uvozne stvari poskupile ali to meni ništa ne mjenja. No recimo kava u kafićima da ostane cijena ista kao sam profitirao. Hehe

1. Privacy Policy
  2. Kontakt