1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• PBZ (Privredna Banka Zagreb d.d.)

• dionicar
    • November 10, 2020 at 2:20 PM

svaka čast nma opažanju.. ko zna što je tu onda u igri.. možda je isplata postojećih ići po večoj cijeni ?

• dionicar
    • November 10, 2020 at 1:33 PM

netko nije maknuo nalog :D :) i nije pročitao obavijest :D

• Trgovanje dionicama preko Revolut-a

• dionicar
    • November 10, 2020 at 1:26 PM
    Quote from my moon

Ja sam Metal user i daytrading mi je ograničen na 3x , pretpostavljam, po dionici.

imate pravo tako je.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• dionicar
    • November 10, 2020 at 12:32 PM
    Quote from bumbar

koja firma u hr je najveća konkurencija igh u glavnim poslovima koje obavlja igh?

TEMPUS PROJEKT

jedan od konkurenata...

https://www.tempus-projekt.com/

• dionicar
    • November 10, 2020 at 12:30 PM
    Quote from fajrvol

Ni meni nije ništa jučer radilo na trading-u, taman htio kupiti Pfizer pa nije išlo. Kupio ga preko Revolut-a. Mislio sam se skroz maknut na Trading sa Revoluta ali mi se nekako sviđa pa ga koristim za neke dionice koje mislim držati duže jer je day trading ograničen.

day trading nije ograniöen ako ste METAL user.

Quote from BSOD
    Quote from accountant

jel netko pokušao s ove trade212 platforme (ili Revoluta svejedno) isplatiti (vratiti) novac u RH

kako to ide i kolika je provizija?

pretpostavljam da se može vratiti na karticu tekućeg računa - debitna

ali me zanima skida li banka pri ulazu naknadu i koliko?

inače za sve koje muči poslovnanje s Revolutom nakon Brexita: Britain's Fintech after Brexit (cnn.com)

koliko kužim iz članka, pitanje su riješili još 2018. u Litvi, a ovih dana su nas samo prebacili (user agreement koji smo dobili na mail)

još jedino moraju ishoditi, vjerojatno u Irskoj, drugu licencu za e-novčanik koji naravno svi koristimo, no:

Display More

Ide provizija sa Revoluta na PBZ, zadnji put kada sam isplatio nešto (mislim da je bilo oko 8000 kn) naplatili su 7 kn.

Display More

najlakše je lovu u HR vratiti tako da kada na revolutu prodate dionice, prebacite sa investment account na normaln account USD. onda te USD u KN.i onda na bankomat i dignete cash . do 6500 kn / mjesec free za METAL

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • November 9, 2020 at 11:11 PM

Kolege, ovo još nikad nije objavljeno:

https://www.google.com/amp/s/opcije.c…a-telekoma/amp/

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • November 9, 2020 at 10:52 PM

Kupovao je Gospodin i preko 6 uvjeren sam.. ajde neka netko provjeri na SKDDu kada je cijena bila preko 6 pa neka javi. Hvala.

Znamo da je drvo kupovalo najviše izmedju 6 i 7 kn.

• dionicar
    • November 9, 2020 at 8:19 PM

titulus sve navedeno stoji.. ali stoji i da je IGH žario i palio za vrijeme prof. Radića i gradjeivnskih booma u hr i cijene dionice od 10 000 kn.. osobno znam ( a i poznam) kada je sve krenulo prema dolje. .. plaće počele kasniti... Itsd itd.. neki sami otišli i osnovali novu tvrtku 10ak ljudi... Ne može se samo na staroj slavi živjeti... Pogledajte tko je nekoć bio u IGH sve preko cca 8 godina osnovao tvrtku koja iz 0 narasla na preko 50 ljudi.. ne želim ju namjerno imenovati ali ako istražite naći ćete... Prevedeno . Igh je dobro radio zahvaljujući politici i dogovaranju cijena izmedju 3 glavne projektantske firme u HR

Ne smijem imenovati .. eto toliko od mene što se IGH tiče. Nije da drukam na pad ali pišem iskreno kako stvari stoje. Imam nekoliko dionica IGH i u minusu sam iskreno.

• dionicar
    • November 9, 2020 at 4:46 PM

Povlace se sa ZSE ??

• Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• dionicar
    • November 6, 2020 at 8:09 PM

my moon odakle to ?

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • November 6, 2020 at 5:27 PM

Kolege sa ovoga i staroga foruma, sjeca li se itko je li naš dragi Krešo broj 10 u opte kupovao opte preko 6 kn ? Hvala

• dionicar
    • November 6, 2020 at 8:42 AM

Kako mislite zatvoriti pozicije ?.nije valjda da moram prodati sve dionice ?

• Plaćanje poreza na zaradu od tečajnih razlika

• dionicar
    • November 3, 2020 at 10:30 AM

st-brajo : pa ja sam jedne godine početkom kolovoza kupio funte preko PBZ mobilne aplikacije. I početkom rujna vratio te funte u KN i zaradio čistih 1% bez ikakvih naknada u mjesec dana. Zar sam trebao platiti porez ? :P;):D

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • November 2, 2020 at 7:35 PM

todor : točno je to što kažete ali ne zaboravite koliko je ljudi ušlo u dionicu IPOom.. koliko ljudi sada ima smanjenu plaću zbog corone ? Ko zna kome tih 69kom po vidi znači jako puno novaca ? Pa to je 12 000 kn.. ljudi krpaju kućni budžet.. pa to su nečije ajmo reć 2 realne prosječne plaće u ZG..

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • November 1, 2020 at 11:36 PM

@naim : pa valjda i INGRA može ovršiti grad Zagreb ako ne plaćaju.. ako se može običan mali covijek ovršiti valjda može i INGRA prisilno naplatiti

• dionicar
    • November 1, 2020 at 10:01 AM

Zato su izvodzacke firme u plusu. Pogledajte THNK i DLKV

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • October 30, 2020 at 1:36 PM

ima li gospodin veze sa INGROM ?

https://net.hr/danas/hrvatska…nuo-u-zvijezde/

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • October 30, 2020 at 10:27 AM

hvala kolega bumbar . cijenim ovakve aktivne kolege. :=) :);)

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • October 30, 2020 at 9:33 AM

ima li netko info ide li danas izvještaj ?

30.10 je rok zar ne? sutra ne može biti ?

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • October 29, 2020 at 1:56 PM

a mozda se pokrenulo da se dokupi kolega.. ? da upadne još u mrežu da nastane panika kao i na OPTE.. ? kako god ja još u plusu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt