bumbar kolega, nije da nisu znali.. nego im nisu plačali... jednostavno odrede posao i ne plate im. Nažalost građevina nije posao prvo daj pare pa češ doboti "robu". koliko ih je Grad Zagreb opelješio na SOpnici ili Horvatičnić na Hoto grupaciji ili onaj Toranj u Splitu... e akda bi posao bio prvo platite pa mi Vaa izgradimo.. love do krova...
Posts by dionicar
-
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/resta…e-za-80-4263745
investicijski bum. bit ce posla.
-
-
kolege.. razocaran sam...
niste me izvjestili....
s 14. na 15. prosinca gospodin Krešo dokupio +8610 komada. da ne kupuje on za UG?
-
Kolege a kako ste došli baš do 100 mil eur za opte ? G. pavlinic spominje 230mil EUR. Možda je sve za opte ? 🤪😄🙄🤭😁 I ne zaboravite "pripetavanje" A1 - UG. Rekli smo da se ni to.ne isključuje.. mozda ne već dražba u Švicarskoj banci u tijeku ? 😊
-
kolege, da se i ja ovdje oglasim.
-
evo možda nije vezano direktno za temu opte ali neka se nađe ako netko traži posao:
-
kolege, opce cu napomenuti... vecina se slazemo da ne ide ispod 9.5kn / dionici. k tome, ako i "zaboravimo" ZABA po 10 kn.. ne zaboravite da gospodin Krešo niti jednu nije prodao, dapače još je kupovao.. a da ne Govorimo naše "PT DRVO" koje je ulazilo i preko 6kn / dionicu.
moje razmišljanje. pogledajte na investiramo.com malo zadnjih mjesec do 2 koliko je Krešo još kupovao. Ja samo u toem razdoblju koliko je dokupio, ukupno nemam toliko.
a sjećaš li se možda martića?
ne.
kolege, opce cu napomenuti... vecina se slazemo da ne ide ispod 9.5kn / dionici. k tome, ako i "zaboravimo" ZABA po 10 kn.. ne zaboravite da gospodin Krešo niti jednu nije prodao, dapače još je kupovao.. a da ne Govorimo naše "PT DRVO" koje je ulazilo i preko 6kn / dionicu.
moje razmišljanje. pogledajte na investiramo.com malo zadnjih mjesec do 2 koliko je Krešo još kupovao. Ja samo u toem razdoblju koliko je dokupio, ukupno nemam toliko.
a sjećaš li se možda martića?
-
-
maga nekako djelujete uvjerljivo. Može onda to što prepustate "nama" da probatei tu kalkulaciju napraviti ? Bio bih zahvalan.. nisu mi iskreno baš jasne one kalkulacije 7 - 10 EBITDA. Po tome se onda još 7- 10 EBITDa pribraja tih Vaših 9 kn / dionici ? Molim admina da ovo ostavi ovdje .. ako je već moj link od opte kladionica prebačen tu.
Neka i ostali kolege bace računicu.
Hvala najljepša.
-
https://m.vecernji.hr/vijesti/projek…e-mreze-1452841
Kolege ovo nisam ovdje vidio još ili ne pratim ?
-
Zasto po 8 ? Pa svi pričamo o minimum 11+ kolege...
-
-
Imam kolega. AZ fond kategorija B. S time da imam više novaca trenutno u 3. Stupu nego u 2.
-
Ja sam AZ profit 3. Stup. I uskoro će mi poslodavac uplatiti 5000 kn da dobijem maxinalne poticaje od 750kn.
-
UG i Credit suisse u prošlosti su bile povezane, tj. CS je vodila za UG neku akviziciju. Pretpostavljam da UG se nije ni javio na natječaj niti neće jer onda bi bila malo tricky situacija zbog potencijalnog sukoba interesa.
zašto to mislite? i zašto bi bila tricky situacija? pa tko je birao banku? HT i Zaba ili netko 3. ?
Ako su oni, sami su si birali.... ne razumijem...
-
evo i ovdje pišu o našoj opte..
-
kolege.. a meni se čini da je to Krešo saznao kada je krenuo u dokup sa svojih 575 000 komada podebljao za skoro 50 000....
-
danas i sutra posljedji dan za kupnju? isplati li se kupiti kolege?
-
autor i koji je zakljucak, dobro ili loše za našu opte?