Uskoro 2 u 1.
Logotip u istoj boji....
isti datum poštarine? slučajnost ?
danas se i meni na zaslonu mobitela pojavilo Telemach.
Uskoro 2 u 1.
Logotip u istoj boji....
isti datum poštarine? slučajnost ?
danas se i meni na zaslonu mobitela pojavilo Telemach.
da da neće... a top 10 ulazio i preko 6 kn ... a naüe DrVO ulazilo i po 7 kn....
i kakve to ima uopče veze!!?? po koliko je bakić ulazio u petrokemiju, đuro, varteks.... a gdje su sada!!??
A kaj vi znate u kojoj je Bakić kombinaciji ?
sto ljudi 200 ćudi
pratite li još neki forum osim poslovni
Ja sam super zadovoljan optimom. Svaku reklamaciju riješe mi odmah. Imam mail t-com.hr / ht.hr i funkcionira savršeno već godinama. Grom skurio router, ja prijavio, donio serviser idući dan bez ikakve naplate a živim u prigradu. brzina je malo koma ali istu brzinu mi nude i A1 i HT, tako da....
a kolika Vam je brzina ?
Ozbiljan prekrcaj u tijeku, tko će kome ako ne svoj svome...
već tjedan dana netko izlazi na 6,5 a vi tek sada vidite da su baš rodbina, prije bih rekao da je to na tragu onoga da kupac neće ovo platiti više od 6 kako se već pisalo prije godinu
da da neće... a top 10 ulazio i preko 6 kn ... a naüe DrVO ulazilo i po 7 kn....
i što su dibtno rekli u članku ?
jer bilo ujutro strašilo ? ja ga nisam vidio...
Provizije na revolutu za kripto su 1.5 - 2.5 % ovisno o paketu koji se koristi.
To puno malo ?
ništa od posla za Ingru..
Display Morezasto sto je tele2 prodan po 7.2 ebitda bez oduzimanja dugova...
Pitao sam za najmove ne za dug ?
"
Kako se navodi u priopćenju, Tele2 je sklopio ugovor o prodaji Tele2 Hrvatska društvu United Group, vodećem pružatelju telekomunikacijskih usluga i medijskog sadržaja u jugoistočnoj Europi, a dogovorena cijena odgovara 7,2 puta korigiranoj EBITDA-i u posljednjih 12 mjeseci, ne uključujući IFRS 16.
"
Da li znas sta znaci ovaj drugi dio "ne uključujući IFRS 16"
ne znam iskreno
Dina10 ja mislim da ispod 13 ne bi trebalo ici... obzirom da je ZABA po 10.. ponavljam ko papiga jedno te isto...
pa po 7 EBITDA to je 15 kn.. dakle racunao sam i manje.. ako je EBITDA za 2020 149 mil kn... neka me demantira netko ako sam u krivu...
Zasto uzimas u racunicu EBITDA koja je pod utjecajem najmova
zasto sto je tele2 prodan po 7.2 ebitda bez oduzimanja dugova...
po člankuispada da ima dozvolu
to i mene zanima.. sto dobicam osim osiguranja depozita... ako saznate javite
evo ima i neku vrsta kredita.
"zicarski kredit" majke mi - vratim ti
"trenutno poslati i tražiti novac od prijatelja te zaokružiti svoje kartično plaćanje i povećati svoje uštede "
pa da ali kaj nisu ti imali i do sad....
ja jedin osto sam vidio a mislim da nema veze sa ovim novim prelaskom na banku je da ce metal korisnicima nuditi orocenje po 0.65% na eur,
Display Moreto je ova reklama PRIDRUZITE SE REVOLUT BA.... ??
stekni ekskluzivne proizvode (pracenje potrosnje) sto smo imali i do sada?
nis unutra ne pise konkretno sto dobivas. ama bas nista.
Otvaranje tekuceg racuna? ziro racuna? primanje place? davanje kredita? itd itde sve sto neka banka daje ? posto su postali banka...
Mene zaniam kak da ja to maknem otuda da slucajno to ne stisnem...ili ako vec i stisnem dal imam mogucnost povratka nazad u LT
Pokusavam dokuciti sto tocno korisnik dobiva prelaskom na "obicnu banku" I jednostavno ne vidim nista sto vec nema.
to i mene zanima.. sto dobicam osim osiguranja depozita... ako saznate javite
Display Morepa i prije kao i sada revolut je na zahtjev porezne slao sve sto ju je porezna trazila.
Sad kao i prije nista nece slat nikome ako ne dobije zahtjev od porezne.
Tak da se po tom pitanju nista ne mjenja.
Nikakvu obavjest nisam dobio od revoluta po pitanju prelaska u "obicnu banku"
Kad ste to dobili?
jucer. a i imate opciju kada udjete u aplikaciju da predjete u "obicnu banku": udjite i pogledajte. ako ne nadjete cu vam objasniti korak poo korak.
skida se sa aska kao da nema sutra.. 2 transakcije 60k kn....
hehe sad su nadrapali ovi kolege sa topica prijava poreza koji tvrde da revolut nebu ništa slao poreznoj
jesu.. ako pruhvatite promjenu u "obicnu banku", ja ju recimo nisam prihvatio
Dina10 ja mislim da ispod 13 ne bi trebalo ici... obzirom da je ZABA po 10.. ponavljam ko papiga jedno te isto...
pa po 7 EBITDA to je 15 kn.. dakle racunao sam i manje.. ako je EBITDA za 2020 149 mil kn... neka me demantira netko ako sam u krivu...
mislim da ovo još nije bilo iako ništa novo..
Kolege.. danaso frend veli da mu se na zaslonu mobitela pojavilo Telemach. Iako meni još stoji Tele2 a oboje smo iz ZG. .