Marin83 a iz razlicitog kucanstva? recimo nađemo se ja i VI na kavi danas, i dogovorimo koliko cijenu stavljamo sutra na bid / ask ko kupuje ko prodaje i koju kolicinu? XD
Posts by dionicar
-
-
Dividenda za KOTR ove godine 44,23 kn Isplata 10.06. ako nekoga zanima
Isplati li se to uzet uz divku i potencijal rasta. ?
-
-
gledajući broj korisnika od 300 000.. i ako je svaki korisnik vrijedan 5000 kn. To je 21 kn / dionici. A kolege kažu da svaki korisnik vrijedi barem 1000 EUR.. ispravite me ?
-
https://www.bug.hr/kriptovalute/t…bitcoinom-21330
je li Musk razlog al ovog puta crvenila? hahah
je.. komentirao ja gore već.... počeo još jučer predvečer pad
-
Zabavljaju me ovi postovi o armagedonu crypta nakon 10% pada.... da ste samo bili ovdje tokom 2018.
"Diamond hands!"
Odmah panika.. sve će to propasti... I Optima.i kripto i tehnika... Sve propada.. i IGH .. baš sve... Zlato neće ništa vrijediti..
-
PILAPILA bilo je i u tehnici otvoreno 50 pozicija odjednom . kolega to sto netko zaposljava nista ne znaci... da podjele i otkaze, a na burzi krene kupnja po ASKU dionica bi rasla.... zakon ponude i potra#nje. isto kao üto je i cijena inženjerima građevine skočial zbog pocečane ptoražnje.
al dobr. ne mislim nista loše.
-
sasab e sada... ako je svaki korisnik 5000 kn... pricalo se o 1000 eur... ali neka je i 5000 kn..to smo opet preko 10 kn,.. daleko od mojih 150 :(((
-
musk objavi da se Tesla ipak se može platiti Bitcoinom ali da Tesla neće prodat ni jedan Bitcoin i cijena odmah dolje.
-
sasab nije li sada blize 150 000 korisnika ?
-
tko zna
možda je to ponuda UGa koja je procurila u Austraiju?
Simply Wall St™
Simply Wall Street Pty Ltd
17-21 Bellevue Street, Surry Hills, SydneyDao bih se kladiti da si tih 153 kune pomnožio sa brojem svojih dionica. Barem na trenutak da osjetiš te leptiriće
I dobio bi okladu. Imam riješen VMDov stan 5/akm2 , njemački auto (manji ali brand iz svetog trojstva , ne Das Auto) i još mi ostane para za živjet neko vrijeme i ništa ne raditi hehe
-
tko zna
možda je to ponuda UGa koja je procurila u Austraiju?
Simply Wall St™
Simply Wall Street Pty Ltd
17-21 Bellevue Street, Surry Hills, Sydney -
Poütovani kolege, netko mi je pisao ovdje da je Simply Wall scam...
ovo su trenutni podaci. ali i za taj fail value postoji neštoo kako su što dobili ..
nadalje, ne bi li propali da je toallni scam / spam. ?
OPTE:
Share Price vs. Fair Value
96.2%UndervaluedCurrent Price Kn 5.86 Fair Value Kn 153.75
-
Giovo jesam ja nešto slično.. ali baš ovo nije nitko .
Hvala kolega.. j krenuli su već koliko znam nije da kreću
-
-
haha... Ja se nadam da ne 100 mil za isplatu HTa, 200 za ZABAu i onda mi mali. Sada nabavite kalkulaciju pa mi recite koliko je to. Me zaboravite da su vjerojatno 3 kupca 😁😄😎
-
Znači cijena za opte oko 9,5 kn. Ajde moglo je i bolje ali nisam nezadovoljan.
Kako ste došli do tog na temelju mog posta ?
-
-
ja nisam nikada. ja znam samo na binance prebacit preko bitcoin mjenjacnice. ostalo nisam nikada probao... mene zanima isto pitanje ko barbosa 2.0 ... jeste vidjeli da bi revolut trebao stavit da semoze primat sa external wallet kao i slat....
-
Nisam prebacivao usd, ali sa hrvatskih bankovnih računa prebacivanje direktno usd je skuplje i sporije.. a i tečaj je lošiji ako kupujete usd u banci. Jedino ako već imate usd na računu pa se možda isplati
Uplatio novac preko internet bankarstva na Binance,stiglo za par sati,provizija banke 5 €,možeš otići u banku i tamo uplatiti,uglavnom jednostavnije nemože biti.
nije li preko bitcoin mjenjacnice jednsotavnije ili pricate o necem drugom ?