e sve je ok. Ne smijem napisati.. ali dobio sam info. Ne smijem ništa reć 😁😉😄😎
Posts by dionicar
-
-
malo o našem prodavaču Swiss credit
-
bit će ovo lijepo i strastveno ljeto sa puno uzivancije i leta
... očito sve ide svojimi tokom. jedna čekam 10.7.!ono što sam i prije pričao, Krešo, PT Drvo...
-
Jel bi mi netko tko ovo prodaje htio reci koji je razlog? Postoji li neka informacija, osim sto se Dalekovod rasprodaje.
Naime, sad je vec dosta palo. Ja ovo nemam, ali mi se ova cijena cini dobra za kupnju. S obzirom da se prodaja blizi, same financijske rezultate ne smatram relevantnim u ovom slucaju za vrednovanje trzisne cijene dionice.
Ako ima nekoga tko bi htio podijeliti razmisljanje, bila bi zahvalna. Namjera mi je kupiti na ovim razinama, ako nema neceg negativnog vezano bas za ovu dionicu / neka nova informacija.
ako je PT DRVO ulazilo preko 7 kn mozete i vi sada
:))
-
Koji su troškovi kod zaba global?
60 kn mjesecno dinamicna lepeza. i svaki nalog min 15eur. koliko ja znam
-
Kakvi likovi... Recite na koliko želite da vam srušim igh
Ovdje je potencijal 10x a vi serendajte
Radje ga napucajte da izadjem sa pozitivnim nulom. Bio je potencijal i na 300 kada sam na ulazio...
-
ode pa pa -35% :))
-
Sheriff jer ja dobro shvaćam .. kad ponude, možemo napucavat cjenu pa ide prosjek ? 😄😎😁
-
tollway od PBZ brokera. To su dobili vjerojatno svi korisnici PBZa . Kada se Logorište na PBZ investor. Kao poruka. Ono što je neki kolega lijepio na forum . Slična poruka.
-
tako dakle... KaZnjwni su.
-
ja sam već pomislio da su plaćeni jer nije moguće toliko neznanje.
Opet nisi shvatio. A sto misliš sto se trenutno događa sa cijenom?
klizi prema dolje...
-
-
-
JoSko111 HANFA motri.. pazite što ste napisali.. ako sada prospemo bit ćemo optuženi za maniupulaciju... i ja sam dobio upozorenje oddPBZ brokera.. kao i ostali kolege .. samo meni se direkt pojavilo na Investoru.
ne želim pisati ovdje da ne spamamo temu pa dobijemo warn.
-
znaci kad sam ja sanjao ( bili su me prozivali za inside info,) A1 ponuda 8,xxkn znaci dogovor sa HT radi betoniranja, no medutim UG im je pomrsio racune tako da je moja najniza referentna tocka 8.xx ako UG odustane sto smatram nemogucom misijom, ove dnevne oscilacije mozemo nas pola na forumu raditi tako da me to ne sekira 😄
Slažem se s tobom. Tromjesečni prosjek je nebitan. Ovo je sve već i dogovoreno, samo se čeka da HT prihvati.
Tu cijena pada sa 15 000 kn...
JoSko111 Kadisibil91 apsolutno potpisujem. pa evo u ovome trenu da ja prospem sve svoje cijana ide na 5.4...
sve je i ja mislim već dogovoreno. ali ne pušta se van.
-
Jubito ali Krešo samo skuplja hehe
-
što bi to značilo? na procjenu deloita 15% ?
kolika je sad procjena 8 kn? na 8 kn još 15% ? ?
Možeš li nam molim te pokazati tu procjenu Deloittea od 8 kn?
Bilo je 7 i nešto prije h1. Sad je 8
-
Kolika je uobicajena premija u preuzimanju ?
Prosječna premija za preuzimanje Telecom u USA i neamerici
Trendovi premija i preuzimanja u američkom TME sektoru, prema Deloitteovoj analizi:
- Prosječna premija za preuzimanje od 2014. do 2016. godine: 38 posto
- Prosječna premija za preuzimanje od 2017. do 2019.: 55 posto
Premijski trendovi M&A u neameričkom TME sektoru:
- Prosječna premija za preuzimanje od 2014. do 2016.: 12 posto
- Prosječna premija za preuzimanje od 2017. do 2019.: 15 posto
što bi to značilo? na procjenu deloita 15% ?
kolika je sad procjena 8 kn? na 8 kn još 15% ? ?
-
1000 od nekog i 444 od Kreše? XD
-
hmmm-.
kakve vi to turbo brze supersonic banke imate pa odma sve to vidite.
kod mene u HPB nista nije sjelo .....
oni će možda malo koristiti lovu danas pa će biti Q2 još veća zarada, možda je njihov slogan a s kim vi cincarite (bankarite)
baš sada gledam, moje uopće nema više na popisu dionica, izbrisalo ju
a koja ste VI to banka kolega onda ?
hmmm-.
kakve vi to turbo brze supersonic banke imate pa odma sve to vidite.
kod mene u HPB nista nije sjelo .....
meni PBZ sjelo ... jos sam se iznenadio dosla obavijest u app .... vjerojatno jer je SKDD onaj sistem brzi prijenos.. ne znam da li ste culi za tu opciju? neke banke imaju opciju ... da sjeda u sekundi. to je novo unazad koji mjesec.