1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• dionicar
    • February 14, 2025 at 2:58 PM

I po koliko h ili vama HPB pripao Black rocku ?

2000 EUR / dionici ?

• Best buy

• dionicar
    • February 14, 2025 at 2:12 PM
    Quote from point
    Quote from Sheki

Za te pare se proveseli pošteno u ova turobna vremena :), ne možeš ništa s tim. Šalim se...

Šalu na stranu "puno je to love"...i 100 eura mjesečno je ok,pod uvjetom da je dugorocno i uz malo sreće to se dupla...:thumbup:

Ha evo meni ne portfelj sad na +200% a na ZSE sam od 2017..

+200% nakon prodaje Ingre

S time da nisam odmah stavio sve unutra kako je plaća sjedala tako sam investirao trgovao reinvestirao..

• Best buy

• dionicar
    • February 14, 2025 at 1:50 PM

Recimo 6000 EUR ? :)

Pa.ne bi ni pitao opcenito pitanje da imam 1000 ako je dionica medije 5800 XD 😆 😅 to je najskuplja

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • February 14, 2025 at 1:49 PM
    Quote from Martin
    Quote from dionicar

gotovo! papa ingra. sretno svima!

Sretno i tebi kolega, pretpostavljam prodao si danas:-)?

Tako je. Dok se oni smisle...do pred godinu dana je bilo super. Sad stagniranje a prilike mi prolaze..

• Best buy

• dionicar
    • February 14, 2025 at 1:10 PM

kolege sto je po vama best buy sad ?

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • February 14, 2025 at 1:08 PM

nemam ja vremena cekati dok se oni pokrenuo.. pred godinu i nesto je bila preko 3 eura sad je manje od 2 eura... a druge prilike prolaze...

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • February 14, 2025 at 12:28 PM

gotovo! papa ingra. sretno svima!

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • February 14, 2025 at 10:36 AM
    Quote from KitoLovac

Nisam pratio detaljno ali znam da je Armanda uzimao među zadnjima ako ne i zadnji. Na visokim razinama. Ali upitno da li su njegove pare i da li možda ima potencijalni izlaz na Trezor.

to sve skupa i je problem...

zasto uprava kupuje i ljudi bliski upravi ?

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • February 14, 2025 at 10:26 AM

meni skroz nejasno ovih iz uprave / insajdera sto su kupovali po 2,50 eur cca..

bio je netko sjecam se za cca 10 - 15k eur tako nesto.... modza je i po 2,70 uzimao ne znam tocno i sada ej u minusu... tako da to meni nista nema logike....

• MDKA (Medika d.d.)

• dionicar
    • February 13, 2025 at 5:21 PM

Nešto se pojačala kupnja..

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • February 12, 2025 at 10:51 PM
    Quote from bluelionZG

Kako bi rekli...čeka se da se vrijednost otključa!:)

Ja već razmišljam prodati...u iscekivanju Godota...

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• dionicar
    • February 10, 2025 at 2:01 PM

Rekordna dobit...vijest dana..

Rekordna dobit tvrtke čiji direktor zarađuje 113.000 eura mjesečno
    Grupa Zagrebačke banke ostvarila je 556 milijuna eura neto dobiti lani, što je oko devet posto više nego prethodne godine. Riječ je o najvećoj dobiti u
    danica.hr

• dionicar
    • February 10, 2025 at 1:34 PM

Uf ide dobit dolje XD .

ZABA bacila rukavicu: Od danas fiksna kamatna stopa na stambene kredite 2,85 posto! Evo detalja
    Zagrebačka banka klijentima od danas nudi stambene i gotovinske kredite uz sniženu kamatnu stopu. Akcijska ponuda traje od 10. veljače do 11. travnja 2025.…
    slobodnadalmacija.hr
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• dionicar
    • February 10, 2025 at 12:56 PM

a iz kojeg razloga bi tuzio ?

• dionicar
    • February 10, 2025 at 10:42 AM
    Quote from Joskocro

A kolika bi mogla biti divka, :/?

to i mene zanima hehe ;) pa kako stojimo.. ja bih reko, 2,00 - 2,50 EUR?

• dionicar
    • February 10, 2025 at 8:58 AM

Kolege što kažemo naFI ?

• dionicar
    • February 7, 2025 at 7:13 PM
    Quote from alfa1

Jesu li i banke zrele za bojkot? Profiti rekordni, a cijene usluga sve skuplje | Bloomberg Adria

Dobit banaka u Hrvatskoj u 2023. godini 1,36 milijardi €.

"Solidan udio u tome imaju i prihodi od naknada. Primjerice, Addiko, OTP i Raiffeisenbank više od petine svojih prihoda ostvaruju upravo od naknada."

"Ministarstvo financija čeka HNB

"S obzirom na opsežnost dostavljene dokumentacije, prve preliminarne rezultate očekujemo do kraja prvog kvartala 2025."

U Minfinu također čekaju rezultate analize HNB-a pa će tek onda poduzeti konkretnije korake.

Poručuju kako čekaju da vide "u kojoj mjeri će aktivnosti Hrvatske narodne banke utjecati na visinu naknada, nakon čega će zauzeti stav u smislu opsega potrebne intervencije u postojeći zakonodavni okvir koji regulira poslovanje banaka u odnosu na naknade".

Ističu da neovisno o tome rade na izradi Nacrta prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o usporedivosti naknada, prebacivanju računa za plaćanje i pristupu osnovnom računu pa napominju kako će u nastavku postupka i javnost kroz savjetovanje biti uključena u donošenje najavljenog propisa."

Display More

Tako možemo sa svime je li spremni za bojkot.

Je li BMW spreman za bojkot ?

Je li Zagreb parking spreman za bojkot jer je preskup ?

Je li zadavanje naloga na ZSE spremno na bojkot jer su naknade prevelike ? PBZ 5 EUR za kaj ? Klik klik . Bio nalog 50 EUR ilo 500 EUR...

Quote from alfa1

Jesu li i banke zrele za bojkot? Profiti rekordni, a cijene usluga sve skuplje | Bloomberg Adria

Dobit banaka u Hrvatskoj u 2023. godini 1,36 milijardi €.

"Solidan udio u tome imaju i prihodi od naknada. Primjerice, Addiko, OTP i Raiffeisenbank više od petine svojih prihoda ostvaruju upravo od naknada."

"Ministarstvo financija čeka HNB

"S obzirom na opsežnost dostavljene dokumentacije, prve preliminarne rezultate očekujemo do kraja prvog kvartala 2025."

U Minfinu također čekaju rezultate analize HNB-a pa će tek onda poduzeti konkretnije korake.

Poručuju kako čekaju da vide "u kojoj mjeri će aktivnosti Hrvatske narodne banke utjecati na visinu naknada, nakon čega će zauzeti stav u smislu opsega potrebne intervencije u postojeći zakonodavni okvir koji regulira poslovanje banaka u odnosu na naknade".

Ističu da neovisno o tome rade na izradi Nacrta prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o usporedivosti naknada, prebacivanju računa za plaćanje i pristupu osnovnom računu pa napominju kako će u nastavku postupka i javnost kroz savjetovanje biti uključena u donošenje najavljenog propisa."

Display More

• dionicar
    • February 6, 2025 at 4:30 PM

Kolege što mislite o ovome ? Zdrava korekcija pa opet rast ili ?

• dionicar
    • February 5, 2025 at 12:04 AM
    Quote from hugh

pa ni vama što imate a "zaboravili" ste prodati pri vrhu......

Ima još do vrha ;)

• dionicar
    • February 4, 2025 at 11:14 PM
    Quote from hugh

odu banke na hlađenje prvo zbog kamata a onda grand finale ide kad ih opale loši plasmani kredita.........

Kolega nije vam niko kriv ako nemate dionice...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt