Čini se da ovi zauzimaju rezervnu klupu, ukoliko se desi da ostanu kratkih rukava.
hm.
kolegice to se mjenja iz sata u sat... za sat moze biti bid 5x jaci od aska u vidljivim nalozima....
Čini se da ovi zauzimaju rezervnu klupu, ukoliko se desi da ostanu kratkih rukava.
hm.
kolegice to se mjenja iz sata u sat... za sat moze biti bid 5x jaci od aska u vidljivim nalozima....
Koliko Optima ima korisnika?
ovisi kako brojite.. je li jedan prikljucak jedan korisnik.. 1 OIB jedan korisnik.. ili po RGU metodi.. prolistajte malo prije po forumu imate sve lijepo objasnjeno.... doslovce ko ma djecu.
mozemo reäi 150 000 - 300 000 ovisno kako brojite.
Ne.Jedino ako prodaš, porez se plaća na ostvarenu dobit u roku od dvije godine, iza toga neplaćaš ništa ako i prodaš...
Hvala Milo, to je super info. I sorry, onda još samo povezano pitanje, što je s dividenom ak mi je ista isplaćena svake od godine dok držim te dionice. Traži li država svoj dio toga onda?
Porez na dividendu se plaća automatski za HR dionice - ne prijavljujete ga
Jure je kolega.. ali fizki obujam.. dakle.. "gradnja" - izvođenje. A IGH koliko znam je izvodi.... Pare su u izvođenju
Uvijek je pozitivno kada se u top 10 kupuje, a i količine koje su na prodaju na ovim cijenama su zanemarive...
Za ozbiljniji skok cijene trebati će pozitivno kvartalno izvješće jer poslova očito ima
Kao i kod svih gradjevinstradjevinaraa kolega bilo projektnih bilo izvođačkih.
Uz napomenu da krene sentiment ko na GME a rezultati dobri dionica gore. A rezultati loši a kupovat se kreće dionica gore
JoSko111 hvala.puno na info
Ne razumijem ovo tu cijena pada sa 15k kn ?
Optimistcro 150kn kolega ☺️😄😜😁
Zar u RH ne postoji "Knjiga dionicara" da se moze vidjeti tko kupuje dionice?
Naravno da postoji .. naručite ju od SKDDa po cijeni od 125kn sa pdv-om
Radim nesposredno u turizmu, te brojke nista ne znace. Meni je draze kad bi izracunali potrošnju /gostu a ne noćenja, ulasci, gužve na cestama i ostala kakanja
tocno to... koliko ih je u privatim smjestajima?
to onda nema beze sa RIVP i slicno.....
iskreno.. ja sam zadnju kupnju imao unazad mejsec dana. sto se mene tice.. neka prođe i jos 2 godine do isplate.. da nema poreza ni prireza. ali neka bude i sto veca cijena
kao sto je valuirano na simply wall
![]()
IMHO ![]()
stariigrac ja osobno ništa ne isključujem.. ali me zaboravite.. prošle godine u3. Mj kad su mijenjani uvjeti.. bio je pad do 3.8 kn.. e sad.. koliko se zadržao ? Možda će stvarno 3 kn biti donja točka.. ali koliko ? 5 minuta ?
Ja nemam vremena za dat trade jer sam zaposlena osoba..
Onda opet povratak na 5.. ne zaboravite procjenu deloitta.. od koje je prošle i preko 2 godine...
Whoops.
Blok od 30 tisuća komada na HT, cijena 185 kn
Nadam se vidjeti tko je kupio.
HT ?
Jer to nije " branim cijenu", to je već kategorija stjecanja.
moze objasnjene. kakve su to blok transakcije? a cijena nije porasla??
kolege, ne mogu nać podatak, koliko je tele2 bio dužan u trenutku prodaje UGu?
prodaje je za 220 mil eur.. ali koliko je imao duga? pisalo se o tome ovdje.
hvala.
ČEŠKI IGRAČ RUŠI MONOPOL TELEKOMA NA TRŽIŠTU INTERNETSKE TELEVIZIJE, KAO SVOJ ADUT ISTIČE CIJENU
kolega loš ste broker, stara vijest
zlocesti a sto bi Vam znacila "benchmark transakcija" ?
https://www.hanfa.hr/vijesti/obavij…ka-2021-godine/
Rekao bih da je ovo razlog prodaje dionica od strane gospodina.. Baš da sam sebe nadzire.. 🤣 Vjerojatno je lakše ako je izvan prvih 10 dioničara..
tip je igrač...
Kako ne moze ? Nisu li to javni podaci ?
Pa zar ja ne mogu ko fizička osoba naručiti knjigu npr od ATPL kojeg nemam . ?
Ne kužim..
ja da imamm jednu dionicu opte ? od kuda Vam to??
Nemoj previse ozbiljno shvacat ovu temu. Vidis da se zove OPTE prodaja - klaonica.
I dalje mi nije jasno koji su ti sa jednom dionicom osim sto mi smrdi da to imaju samo radi uvida u knjige.
zasto vam to smrdi? pa knjigu moze narucit i neko ko nema dionice opte ili bilo koje druge.. bitno da ima racun un SKDD....