mjesec dana do FIjeva za 2. kvartal. bas me zanima kako ce biti moje perjanice
Posts by dionicar
-
-
Na investiramo.com P/E 30 ???
kao i vrijednost optime od 150 kn / dionici na simply wal....
-
Nisam sve po 6.5.. Al tu negdje mi je najveći ulaz sa najmanjom količinom..
Nista strasno ... sad ce vama ekipa objasnit kako je to dobar ulaz i kako ste vi zapravo u plusu... hvala... dovidenja....
a ajde Vi meeni onda objasnite.. kako je pred nekoliko godina revozirska kuca procjenila optimu na 7 kn / dionici? i to prije pripajanja H1 telekoma sa manje korisnika, i sa jos vecim dugom?
konkretne brojke mi dajte molim lijepo!
a ovih 7 kn mozete pronaci link na forumu da ne ispadne da ja izmisljam sada.....
-
Nisam sve po 6.5.. Al tu negdje mi je najveći ulaz sa najmanjom količinom..
-
Imam osjećaj da će sutra biti vijest...
Optima telekom prodana je za 16.34 kn / dionici.
Kolega osjecaj vas vara... nema tu kruva... pisi propalo.. stecaj kuc kuc....
nemojte se šaliti.. previše sam ulupao novaca unutra....
-
Imam osjećaj da će sutra biti vijest...
Optima telekom prodana je za 16.34 kn / dionici.
-
indirektno vezano i sa HTom..
-
Znači zajebancija ..
ili idete u rizik... nemojte prijavit u HR ali i nemojte trazit povrat u SLO
pa nema zajebancije
-
Imamo ugovor o dvostrukom oporezivanju.
Znači slovenci isplate iznos bez obračunatog poreza, a onda ja prijavim i platim ovdje ili naši automatski skidaju kao i kod naših dionica?
ne znam ide li porez na dividendu u sloveniji automatski ili ne.
ako ide automatski, vi morate njima poslati zahtjev za povrat tog preza vjerojatno sa dokaz0om da niste SLO rezident - tj da nemate adresu oporezivanja u SLO. i onda prijavite te dospjele dividende u HR
-
Tko ga naplaćuje naša ili slovenska porezna.
Ako netko ima iskustva molio bi postupak oko dostave podataka
za isplatu dividende.
Unaprijed zahvaljujem...
Pitanje je imamo li sa SLO ugovor o dvostrukom oporezivanju..
Ako imamo a vi imate prebivalište u HR onda ga plaćate u HR i morate ga prijaviti poreznoj upravi...
-
Kakav je porezni tretman, ako se kupe slovenske dionice?
Isti ko da si kupio naše..
-
Porez na dividendu se plaća automatski za HR dionice - ne prijavljujete ga
Kako automatski?
uzmite za primejr dionicu HTa. ja sam dobio dividendu i automatski mi je oduzet proez - dakle placen je automatski. dividenda je bila 8 kn / dionici. ja sma dobio manje od 8kn iz cega auitomatski zakljucujete da je porez placen.
-
-
-
Hahahaha...pa i ovdje se priča o stecaju ne samo tamo...
-
Ja bih samo komentirao...ovi kolege što s ovog što sa drugog foruma... Koji pričaju o stečaju..
Kako možete o pomisliti na to... Kada a barem tako tvrde drugi kolege.. novinar sa ICT biznisa.. koji je prema navodima dobro upućen ( barem tak tvrde kolege ovdje ) postoje 3 zainteresirana igrača.... Ako je taj podatak stvarno točan.. ovdje bi moglo doći i do nabidavanja - ko da više. Što ide u prilog nama malima.
-
-
Predugo već sve skupa ovo traje a druge karavane prolaze... Ingra.. HPB... ATPL..
-
-
Baš me zanima ishod.. zahuktala se igra...