pridruzujem se Vama g. Moller. meni treba i vise od 9kn za takvu zaradu
Posts by dionicar
-
-
sve je to relativno sasab ..
ko zna pred 2 godine.. kad smo letjeli sa 3 na 4.. a mislim da ima tocno 2 godine sad.... mozda je nekom prodana prica .. e u sijecnju 2020 ce to na preko 10... ko je netko kupovao po 4.. i digo kredit.. svakakcih nas ima kolega..pa ja da sad prodam spustamo se.. jednostavno je to zakon ponude i potraznje. da sad okine ekipa po aksu letimo i 30% gore , zar ne?
-
ma bit ce kupca a nama cijena procjene valuacije sa simply wall street XD
-
Ja sam napisao i poslao HANFI i medijima. Napišite, pošaljite i vi. Ako nećete nitko se neće zauzeti za vas. Nepravdi treba stati na kraj.
a to ste vi poslali na Lider ili ?
-
to krešo kupuje 4444 kom po 4.16 ? :)) XD
-
zaista za nevjrrovat kako jedna osoba koja izlazi iz TOP10 izazove paniku... zasto onda pred 2 godine Sikirica nije izazvao paniku?
zanimljivo.. što da ja krenem van sa THNK?
-
ne znam gdje ovo spada. ali kad kolega već spominje HT... ovdje je plan gradnje mreže.. pa bacite oko malo...
svako misljenje je dobro doslo. mozda je ovo vise za temu HT.
-
kolege ne znam.visw je li bilo ili ne ali što radi konkurencija..
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…anju-dolaska-5g
https://www.google.com/amp/s/www.inde…va/2253765.aspx
Još malo heh..
-
@mitkko , ja upravo jučer sriktao lokaciju, 4,8k m2
kupili ste parcelu 3472 ?
-
kolege ništa novo.. ali mislim da sa lidera nije bio članak ovdje postan.
-
ZSEZSE sve to stoji.. jadni ljudi što su kupili. Treba prvo malo i provjerite investitoraa...
Nadalje, kaparu sam spreman dati. Ali ništa više..
-
ako nesto nije turska sila kupit, ja postavljam uvjete. Došao sam u jednu auto kuću. Dogovorio cijenu sa popustom. Oni rekli nama je svejedno ocwte ta cijena za cash ili leasing. Ja sam.na to rekao : auto je prodan na leasing sa kamatnom stopom, promjenjivo, kolika je inflacija u hr. "Gospodine ali di ćete do nac bla bla, to nema nigdje ". Lijepo sam rekao, vaša aurokuca zaradi, proizvođač vozila zaradi ,drzava zaradi na ppmv i PDV. I još država zaradi na gorivu koje točnim. I osiguranje zaradi. Ako ne može ništa. 😄 Okrenuo se i otišo. Rekao sam im ako se u DE mogu dobit takvi uvjeti gdje se centrala firme, zašto ne jednostavno ne kreditira tvronica u DE ?
A što se stanova tiće, spreman sam dat kaparu i to je to do 10% max. Ove priče da ja njima dajem lovu unaprijed pa da oni grade s mojjom lovom se nema šanse. Na taj način ja mogu sutra počet gradit i bit investitor. Zemljišta imam na pretek... AK nemaš para za dovršiti zgradu bez da ti itko plati i kune, zaposli se i radi negdje za plaćicu.
Pozdrav
-
zato ne dam pare dok zgrada nema uporabnu dozvolu. Eventualno kaparu Max 10%.
Dam mu sve dok lopatu nije zakopao ako mu mogu stavit teret na neke nekretnine koje vrijede barem 5x više nego što ja plaćam stan.
-
Bio jučer na kavi sa ženom, njenim prijama i muževima.
Rasprava o nekretninama. Meni se čini kod ekipe raspoloženje kao 2007, nekretninski FOMO na vrhuncu. A ima ih dosta koji su do grla u stambenim kreditima. Ali nije bitno, one barem u Splitu mogu samo rasti i bitno je samo da stanarina pokriva ratu kredita.
Kad otplate prvi, ići će na drugi, pa treći pa budu kolekcionari stanova za najam.
Dok država ne uvede porez na nekretnine tj na 3. I više.. pa će onda ekipa kupovat.. kak je vani.. hehe..
Znam ja da to našim političarima nije u interesu jer imaju hrpu nekretnina..
-
maksimalno rušenje cijene prije nuklearne explozije ?
-
Ako netko koristi, dali vam normalno radi mobilni pbz investor? Vrijednosti su mi pomjesane neke od 1.6. , neke od 2.6., nema trenutnih.
ne.. ne radi... tako negdje i meni
-
kolege, svi mi komentiramo da g.Krešo prodaje.. ali nitko ne komentira, da naše DRVO drži dionice čvrsto u šaci i ne pušta ?
-
sve je ovo relativno. netko da sada opali po ASKu sa niti 50k kn cijena se vraac na danasnju pocetnu
-
koliko je ovdje propuštene dobiti tvrdoglavih koji se žene za dijonice... a koliko je vlakova u međuvremenu prošlo...ali sad vam nema nego ostati do kraja, možda je ovo sve inscenirano...
moram priznati da apsolutno potpisujem. i sad tek to vidim nakon cca 2 godine u dionici i pocetka skupljanja u te 2 godine.. a mogo sam sada imati prosjek ulaska i manje od 5 pa mozda i manje od 4...
-
ovdje stvarno ima drhtavih ručica...