1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• dionicar
    • September 26, 2021 at 12:22 PM

Je li moguće 50 kn dIvke ?

Quote from Jure

Ja se nadam divki. Državi treba para i zašto bi one "ležale " u banci ako postoje ministri u vladi koji ih mogu "investirati". Ako HEP i slični mora uplatiti 60 % zarade u proračun što HPB nebi uradila isto.

Quote from Jure

Ja se nadam divki. Državi treba para i zašto bi one "ležale " u banci ako postoje ministri u vladi koji ih mogu "investirati". Ako HEP i slični mora uplatiti 60 % zarade u proračun što HPB nebi uradila isto.

Quote from Jure

• Što smo danas tržili

• dionicar
    • September 23, 2021 at 3:22 PM

+ ZABA 150kom

• SPAN (SPAN d.d.)

• dionicar
    • September 23, 2021 at 9:38 AM

hehe. a nominalna 10.... :) BVPS... ako propadnu hm? ;)

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• dionicar
    • September 20, 2021 at 1:54 PM
    Quote from komot

Evo baš se vratio iz maloprije iz zabe, 200 000 kn uboli na 10 godina.

Jako dobra prilika. EKS 4,8 % - DY 8%, Baš kako je rekao kolega - perpetuum mobile

nije vas strah se zaduziti radi dionica ?

• Banke i bankarske usluge u RH

• dionicar
    • September 20, 2021 at 9:39 AM

nadigrađivali sustav preko vikenda.

ja zvao jucer 0800 365 365.

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• dionicar
    • September 17, 2021 at 1:09 PM

moze mi netko pojasniti ovaj otkup vlastitih dionica?

to znaci da ih svakim danom ima sve manje?

te da bi cijena trebala up?

ili?

• MDKA (Medika d.d.)

• dionicar
    • September 17, 2021 at 1:07 PM
    Quote from zlocesti

A baš ste nekakvi, nekolegijalni :S

Tko je da je, prestanite skidati sa aska, lijepo na bid u red, molim :S

Ne preskačite se, i ne istrčavajte.

Gledajući povijesno cijene i iskazivanu dobit, ovo je nekako fer cijena, barem prema izviješću za prvih šest mjeseci. Da me ubiješ ne znam izračunati discounted cash flow .

Al' je ponašanje cijene, mada na prometu od 2 komada svaki treći dan, u uvjetima očekivane korekcije na svjetskim burzama čudno

The rich get richer and the poor get poorer :/

Display More

zašto nekolegijalno?

pa placeno tj tj prodavatelj je prodao po trzisnoj ?

ja poludim kada netko prospe po BIDu pa cijena padne. kad sam u dionici.

a volim kad NISAM u dionici pa se stanem na bid i netko mi proda ispod trzisne hehe. :)

dakle ajde skidajte sa ASKA i do 50k kn!!!

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • September 17, 2021 at 11:31 AM
    Quote from renchi

telemach po starom..kako prema nama tako prema svima...zabava s njihovima lazima

A okosnica kampanje je genijalana..usluga koju ne isporucuju..to me podsjeca na skrivenu kameru kada je drago bahun prodavao nevidljive ribice..ali ono je bila skrivena kamera, a ovo je istina

Dodje mi zabavu kupiti jedan telemach pa svekoliko pučanstvo zabavljati

ne znam.. osim toga tih komentara ima ajmo rec oko 200 .. neki se i ponavljau... kaj sada ako na 1 miliju korisnika ima 100 nezadovolljnih... pa koliko je to % ? mislim da toliko ne valja propala bi mreža....

• dionicar
    • September 17, 2021 at 11:18 AM
    Quote from renchi

odite na stranice facebook i krepati cete od smijeha...navodno kradu i na racunima ..

čitao sam ja već o tome... velim.. ja sam na bonovine.. 10 godina nikakvih problema...

jednom se desilo da nisam odamh dobio poruku o placenom parkingu 2 kn 3. zona ZG dok je bilo..

platio ja opet.. i provjeravam saldo.. skuzim da sam 2 puta.. zovem sluzbu.. lik mi vraca 2 kn na račun.

naravno, pričam o svome iskustvu.

a ovo št o Vi kažete kradu na računima, ko zna isto pročitaju li ti ljudi uvjete korištenja?!

mislim ista je stvar sa flat internetom na mobu..

primjer uvjeta koristenja - *Neograničeno korištenje po maksimalno dostupnoj brzini nakon potrošenih 5 GB u danu omogućeno je slanjem SMS poruke NASTAVI neograničeni broj puta.

Quote from renchi

odite na stranice facebook i krepati cete od smijeha...navodno korisnici kazu da kradu i na racunima ... to im je, izgleda, modus operandi 😂

Ne treba sve biti fer ili istinito. Npr okosnica marketinga na TV je Tidal, a korisniku Tidal ne radi :))

u pravu ste sada baš čitam najnovije komentare.. ali činjenica je da sada nadograđuju mreži ili što već rade... ne znam. ja opet ponavljam pričam o svome iskustvu.

evo čovijek se žali da uopće nema mrežu.. zaista ne znam što da komentiram sad..

ja srecinom prosinca idem u DE i nadam se da će do tada to riješiti.

• dionicar
    • September 17, 2021 at 11:11 AM
    Quote from renchi

a pazi onih lažova iz Telemacha " 10 G mreza." .a ljudi im postaju na stranicama FB pod punim imenom i prezimenom sa neskrivenih profila 1,44 mbps mbps download, a 1,78 mbps upload..5 x dnevno im.pada internet itd..tidal je za 0 kuna, ali niti ne radi 😂😆😂

dakle, ne samo da su nas zavaljali nego i korisnike..nadam se da ste svi vi i vasi koje je telemach zahebao necete pistati njihovi korosnici

ja sam već vipe od 10 godina korisnik Tele2...

do sada nije bil oproblema..

ali sada kao nadograđuju sustav pa su mi malo skradnuli nobus GB koje su beslatne.. pa sam se žalio.. vidjeti ćemo sto će izaći iz toga...

do sada su svaki put kad sam ulozio zalbu rijesili u moju korist i jos sam dobio nesto gratis.

evo npr sad sam zbog tehnickih problema dobio 35 kn na racun (iako ja nisam imao tehnickih problema sto se komuni9kacijske usluge tice - telefon i internet ) nego samo s ove "administrativne" strane oko tih bonus GB što će se nadam se riješiti također u moju korist.

Nije da branim Telemach ali do sada su bili skroz korektni.

a ovih 10 GBit/s mreža.. kolega nije li to za fixnu uslugu ?

Telemach Hrvatska

Nova Telemach 10 GIGA optička mreža

Quote from renchi

hoce im biti kost u grlu kada im se linkamo na forume i na fb profile i ispricamo svima sto su i kako vec imaju povijest prevara i groblje prevarenih iza sebe...sve nkvce koje su nama zamracili sada ce izgubiti u marketinskoj kampanji koja ce im biti bremenita :)

BTW iskreno to mialim, A1 je daleko najbolji

renchi

opet nijje da branim Telekach.. ali zadnji padovi mreće bili ud od A1 i HTa... a telemach? ko urica

• dionicar
    • September 17, 2021 at 10:44 AM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

A kolika je efektivna kamatna stopa ? Na kredit ?

EKS 6,13 malo su ga nabrijali obzirom da je nominalna 3,99

da.. ali sa osiguranjem kredita...

akcijska fiksna kamatna stopa iznosit će 4,69% (EKS 4,80%).

• dionicar
    • September 17, 2021 at 9:49 AM

a za nas dioničare HPBa to bi značilo?

• dionicar
    • September 17, 2021 at 9:43 AM
    Quote from Moller

SPVA-50,80kn sada i službeno

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…5458d8296a1.pdf

prevedeno... ' ?

• dionicar
    • September 16, 2021 at 9:59 AM

oooos

Stiže lova. A što je sa HPB ?

Pet milijardi kuna čeka na isplatu, HNB ne očekuje pritisak na tečaj
    HNB od banaka očekuje da i dalje primjenjuju razboritu politiku dividendi kao prije izbijanja pandemije
    novac.jutarnji.hr
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

• dionicar
    • September 10, 2021 at 11:36 AM

opa... Krećemo se..

Hanfa pokreće prekršajni postupak protiv Dalekovoda
    Dalekovod je prekršio obveze propisane EU-ovom uredbom o zlouporabi tržišta kapitala
    novac.jutarnji.hr

• dionicar
    • September 8, 2021 at 9:15 AM

izvjestaj javnosti HPB

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HPB/COI-HPB-3a981a80b053e18ea6d780894a20e398.pdf

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• dionicar
    • September 7, 2021 at 9:16 AM
    Quote from user35

nešto novosti preko bare oko DT

https://www.investing.com/news/stock-mar…ch-unit-2608991

mislim da to nije nista novo....

• MDKA (Medika d.d.)

• dionicar
    • September 6, 2021 at 12:35 PM

povukla se peodaja i na 27 000 kn.. ne da niko ispod 28 000? Bit će dobar kvartal il ? Povećanje divke ?

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• dionicar
    • September 6, 2021 at 9:54 AM
    Quote from mikromakrto

Nešto u toj računici ne valja, 22k bitcoina se nije moglo kupiti za milijun kuna prije 3 godine, to bi ispalo cca 7$ po komadu...

sto nije 22 komada bitcoina a ne 22 000 kako ste napisali ( 22 k ) ?

• Banke i bankarske usluge u RH

• dionicar
    • September 1, 2021 at 9:21 PM

Pa naravno kad si hrvati ofce.. pa ovo je pljačka.. kao super povoljne kamate na kredite od 2.xx% eks...

To da nemoj vani velite bi Reko kaj je vama . . ajde za gotovinac ali ovo...

Meni se frend hvali kako ima 3 i nešto % na stambeni .. ja Reko kaj je to kao dobro .. pa to je pljačka .. da ali kao za HR prilike dobro. Ja si mislim dok god ljudi pristaju na to će biti dobrom.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt