Ja sam u at&t i trenutno u minusu 10ak%. Ali Divka je u redu ...kad se plati pored ispadne oko 6%
Posts by dionicar
-
-
Evo da se i ja oglasim.
.navikli ste me preko 500 kn da udjem u atpl .
Iako nije mi meni jasno čemu ovakav pad
-
od tolikih preokreta, znate li vi uopće u ovome trenutku (rekao bi glavni glavonja) prema kuda je sada to okrenuto, prema gore ili prema dolje
Kolega Moller ja bi rekao "samo nebo je granica"! sada kad je krenuo posao nema više zaustavljanja!
ka i kod svake dionice. Kolega pogledajte poslovni rezultat i koliko duga još ima. . Pamongrabi tehnika si vam u boljem stanju gledajuci dug i broj zaposlenih..
Imam sve 3 dionice
-
Nitko ne komentira izvještaj ?
-
samo se BID nesto pojacao hm
-
dionicar i tento
prodane duše
haha... jednostavno je to sve tromo. onda mogu biti i u HTu i imam barem dividendu. ako ste svi skupa skuzili.. ja jednostavno nisam day trader....
-
- VLEN
+HT
ne da mi se vise dudit u tom VLENu..
-
potoj logici sam ja mogao biti zadnji grintaac sa niti 20 000 dionica.
pred TV kamerame govoriti da mislim da vrijedi 1000 kn / dionici i ne psutam ako ne plate!!!
To vam je kao onaj frajer koji nije htio Bandiću prodati potleušicu da se spoje nova i stara Branimirova. Ovi prijete, a on neće da proda dok mu se ne isplati što je zamislio. Pa su mu morali platiti na kraju...
dobro da ste mi rekli.. sad cu kupiti sjednu dionicu OPTE i trazti od Telemacha onoliko koliko zajedno vrijede Microsoft Facebook i Tesla te postati najbogatiji covijek na svijetu.
ali da se sputim na zemlju....
kolega ne ide to bas tako... po toj logici A1 zaista moze traziti od Telemacha za svoj dio OPTE koliko recimo vrijede A1 i HT zajedno trzistno. i hoce li dobiti ?
-
Ok ali šta mu taj konkurent sa 1,5% glasova može naudit na skupštini osim grintat? Samo pitam.
Grintanje pred nounar'ma i TV kamerama može biti prilično neugodno za vlasnika 94.9%, pitanje je koliko je spreman platiti za život bez stresa...
potoj logici sam ja mogao biti zadnji grintaac sa niti 20 000 dionica.
pred TV kamerame govoriti da mislim da vrijedi 1000 kn / dionici i ne psutam ako ne plate!!!
-
Kada ocekujemo FI ?
-
ZABA ima popunjen BID.. dobra dividenda i izvjesce * ?
-
Nije to baš tako.
Moj susjed nije nikada uložio ni kunu na ZSE, al' je uredno ulagao u vanjske ETF
Ljudi iz računalne podrške na poslu odavno trguju preko Binance. ZSE ni virnuli
Pa i sa foruma je otišlo van trgovati barem milijun kuna.
A da smo financijski nepismeni , kao nacija u cjelini.. jesmo. Moja se nećakinja u dobi od 26 godina boji uložiti u treći mirovinski fond. Jer što ako fond propadne
. Njen je strah iracionalan, jer niti jedan racionalni argument ne pomaže.
Neš ti savjeta...bilo bolje da si joj savjetovala da se uda za desetak godina starijeg lika koji radi dobro plaćeni posao, pa da nasljedi njegovu dobru mirovinu (dobro 75% nje).
70% bruto iznosa
. Uz napomenu radio on za 200k kn mjesečno neto ili 30k neto mirovina mu ne bi veća od 10k neto. Pričam o ovom trenutku bez 3. Stupa ..
-
nema više jeftino Medike pitam se zašto...
-
Pa projektiranje je davno palo na niske grane, nadzor slično, kad vidiš neke iznose nije vam jasno da je isplativo uopće doći na gradilište. Konkurencija radi pritisak, to su te blagodati kapitalizma koje smo željeli.
zato s takvim cijenama ni ne dolaze na gradilište u nadzor nego samo na tehnički pregled, pa se onda isplati
Tako je pa imate kupske, nekvalitetna beton ..
-
borba za korisnike..
KOMENTAR: Odlični rezultati A1, oštra borba za korisnike s Telemachom | ICT BusinessPoslovni rezultati A1 Hrvatska u prvih devet mjeseci pokazuju kako je kompanija usprkos i dalje trajajućoj krizi ostvarila zaista odlične rezultate uz rast…www.ictbusiness.info -
Dijelim mišljenje sa kolegama s drugog foruma. Samo kolika ce cijena biti ako divka bude 2.500,00 kn?
50k kn
-
Ovi su spremni kao puške.Mislim da nakon odobrenja nećemo dugo čekati na ponudu.
Kakvi su ovo kriminalci zajedno s a regulatornim agencijicama ove državice ! Opet idite na facebook i pogledajte sto oni ljudima obecavaju,a kakvu im uslugu isporucuju. Pa ljudi nemaju niti obican internet. Ovaj njihov direktor je u ovom razgovoru izjavio da se treba cim prije integrirati optima da bi se ljudima isporucio obecani sadrzaj i obecane brzine. A sto sa ovima kojima je do sada naplaceno neisporuceno ? Gdje su sada agencijice ove drzavice ? Obecavaju 5G, naplacuju 5G, a nemaju niti internet.
Gdje su oni.koji tvrde da Optima ne vrujedi i da optiku Telemach moze izgraditi sam ? Gdje su oni.koji tvrde da je optika Optime - od nikakvog posebnog znacaja ?
Ove optime se docepala ista ekipa kao i sa Agrokora.
ukratko.. problema su imali.. ja osobno nisam iamo problema - podrucje ZG.
meni su se ispricali SMSom.. i jos mi dali 35kn u znam isprike ( korisnik bonova) iako problema nije bilo.
jest da sam u protekla 3 mejseca morao pisati doslovce 5 puta prigovor za 5 različitih stvari - do sada su 4 riješena u moju korist. navodno zbog prelaska na novi sustav je bilo tih problema a naročito sa korisnicima bonova - meni osobno nestajao dodatni SMS paket kao i bonus kn.. ( korisnici ce znati o cemu pricam)
-
MEDIKA na kupnji 2 komada po ASKu 29800 kn kamo ce to ?
-
Dobio sam sramotnu ponudu za otkup mojih dionica PBZ od firme HYDRA CONSULTING. Velikodušno nude 490 kn po dionici,
Pismo je potpisao neki Krunoslav Smolčić, po rukopisu bi se dalo zaključit da nije dogurao puno dalje od osnovne škole.
Je li još netko od malih dioničara dobio ovakvu ponudu?
A važnije pitanje: kome prijaviti ovakve lovce u mutnom? Postoji li u RH agencija koja štiti od ovakvih prevaranata?
U društvu je prosječna plaća 4400 kn ina prihod od 1 mil kn za 2020 godinu.
Gospin je direktor i osnivač. Društvo ima jednog zaposlenog.
Ne vidim zašto bi bio prevarant.. pita želite li ili ne.
-
Zbunjuje me to kako neki ulagači u dionice razmišljaju.
Nitko vam ne garantira dobit, kad ste uložili u dionice izložili ste se riziku, možda dobijete a možda izgubite. TK nije kladionica ali nosi rizike.
Kad gubite u nekoj dionici nemate pravo žaliti se na postupanje HNB ili države. Ovi nisu tu da štite interes ulagača, posao im je zaštita interesa građana.
Na temu, da ne ostanem off topic, imam i PBZ i ZABA, volio bih dobiti 100 kn od prvih i 8 kn od drugih ali ne vjerujem u to. Mogu talijani pronaći i druge načine da prihod iz podružnice prebace u maticu.
Koji je to drugi nacin?
A da je zakonski.
sasvim legalan : placanje poreza na dobit, placanje poreza na izvlacenje dobiti - dividende ( nemojjte mjesati ovaj izraz sa pravim dividendom)
isto kao kad firma izvlaci dobit legalnim putem.