Kolega dionicar jeste li Vi ovo potegli?😏
ne, jer love više nemam, i po svim psianjima ako je 5,34 sigurno, dobitak je premali . i pitanej je kad če isplata...
tako da više ne vjerujem u ništa...
Kolega dionicar jeste li Vi ovo potegli?😏
ne, jer love više nemam, i po svim psianjima ako je 5,34 sigurno, dobitak je premali . i pitanej je kad če isplata...
tako da više ne vjerujem u ništa...
Iz ovih brojki vidim da su platili dionicu 9.2 kn a rekli su da ce dobiti ispod tromjesecnog prosjeka sto znaci da nisu dobili 9.2 kn po dionici jel to i nije tromjesecni prosjek nego je to sve skupa s dugom onda znaci da 6.7 kn je neupitno
meni vise nista nije jasno.. zasto je cijena tu di je...
ako je to tako ko stavlja ruku u vatru onda da ja sada kupim sve do 6,7 i ako ne bude 6,7 razliku mi taj "Netko" nadoknadi?
kako VI to vidite?
po cemu?
ja i dalje vidim cijenu ispid 5,5...
bojim se da bi cijena vec bila na 10 kn da smo na 10+ kn...
Trenutna cijena na burzi je realna, ok
Gdje vidite cijenu nakon izvješća?
900 kn.
odoše ekipa.. malo su trošili novca poreznih obveznika ...
Pomorska večer Marko Domijan od 20:40 https://radio.hrt.hr/slusaonica/pom…da=202202142015
Kaže čovjek da je 2021 bila izuzetno dobra za ATPL
!
stize rast i divka?
imam osjećaj da će zaista biti 9 kn / dionici. BID jak ASK mršav..
kaj je sad ovo kao isplativo kupiti?
XD ![]()
SKDD je dužan temeljem podataka u ime i za račun poreznog obveznika – imatelja financijske imovine utvrditi dohodak od kapitala te obračunati porez na dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka po stopi od 10%.
SKDD je dužan o obračunu do 31. siječnja tekuće godine za prethodnu godinu obavijestiti poreznog obveznika – imatelja financijske imovine o svim podacima temeljem kojega je napravljen obračun, kao i o podacima o načinu i roku uplate obračunanog poreza na dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka.
https://www.porezna-uprava.hr/pozivni_centar…h-dobitaka.aspx
Je li itko možda dobio nešto od SKDD što bi sličilo na gore opisano?
pismeno poštom ne, mailom ne.
Se meni čini ili je Marin smanjio poziciju a Ivan povećao ?
Kolege ja vam svima želim da zaradite.. ali činjenica je.. čini mi se da smo izigrani i da je ovo najjeftinija transakcija u svijetu..
machor12 lijepo jako sroceno...
no sto po Vama znaci "UG ima novaca" ?
znaci ako netko ima novaca onda on nesto treba platiti vise nego sto misli da stvarno vrijedi?
ako toliko puno vrijedi nasa draga optima opet pitam zasto je ZABA pristala prodati?
ZABAi se sigurno ne zuri i vlasnik je preko 1/3....
meni je odmah pcoelo smrdit kada cijena pocetkom 2021. nikako da se odlijepi od 5 kn... a kao "vrijedi" .. a jos vise smrdit kad je Kreso prodavao po 5... "preslaguje on portfelj i ide u nesto drugo" ....
A tek da se Šola, olfo vlasnik Telekraha, zanima za HNS i NK u Puli ! ? !
Vama je jasno da Telekrah bez Optime još najmanje 5 godina ne bi niti jednu lipicu zaradio.
U Novom Zagrebu već drugu godinu postavljaju optiku. Ali to je samo Novi Zagreb. Više od 12 mjeseci.
A ovako su si zamislili za 7 godina uduplati uloženo u Tele 2 i Optimu.
Anemije i njemu slični s obzirom na povezanost sa HT znaju vrijednost Optime. Pa Optima je HTJU donosila oko 185 miliona kuna godišnje u revenue. Toliko će sada Telekrahu.
slazem se, i znam da je 5,36 izigrano ....
ali kolegice znate onu, psi laju karavane prolaze?
godišnji doprinos OPTIME HTu je bio između 180 do 200 miliona kuna
i sto bi to znacilo koliko ce biti dividenda u 2023. iz dobiti 2022. ? ![]()
cini li se da ce biti izdasna dividenda po trgovanju u 2022.? ![]()
u svakom slucaju bolje cekati 5,36 nego izaci na 5,2, kolega koliko jek to vise za nekoga sa 500 000 dionica? ![]()
Da ne budu tema u saborskim klupama spasila ih je za sada samo trakavica sa covid referendumom. Zato neka dobro pripaze sa kolikom će cijenom istrčat pred male dioničare. Svaka lipa ispod 6,70 bi ih mogla skupo koštat.
kolega ne znam po cemu? ako HT zaista dobija sa ZABAom 5,34 / dionici, po cemuu vi misltie da zasluzujete vise?
"e znate transakcije u regiji su bile po 5 - 7 EBITDA, e znate niti jedan operater nije prodan ovako jeftino," kolega ako nitko nije nudio više, to je tako.. mislite da je meni drago što su tako malo ponudili. pa prodao sam sa 10ak% minusa...
Molim pomoć za neukog i neiskusnog malog dioničara (čitaj: mene). Od svojih iz ZABA-e sam dobio Izvješće o trgovanju za 2021. godinu gdje su mi izračunali ukupnu oporezivu dobit za prošlu godinu kao i iznos poreza i prireza kojeg bi trebao platiti po osnovi predujma poreza na dohodak od kapitala. U tom izvješću su eksplicitno naveli da isto može poslužiti kao podloga za obračun predujma i da je isključivo informativne naravi, što je razumljivo.
E mene sad zanima kak se, na koji način, kome prijavljuje taj obračun?
Zbilja ne bi volio imat problema s Poreznom a nikad do sada nisam radio ovako nešto pa bi svaka pomoć bila i više nego dobro došla
vi to lijepo isprintajte i s tim papirom teti u poreznu neka ona izracuna i popuni vam sve podatke,
Svi puno pričaju a ja u lijepom plusu od 40%