1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• dionicar
    • November 22, 2022 at 12:57 PM

sto se to onda kao isplati kupiti ako je plan restrukturiranja :) :)) ili?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• dionicar
    • November 18, 2022 at 10:36 PM

Izvanredna dividenda. ? Od kuda ta info ?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • November 17, 2022 at 2:16 PM
    Quote from Infinity
    Quote from dionicar

ja znam kako bih aj rijesio te probleme... jednostavno!

naprosto bih sve vece firme rascjepkao na manje ;) :)

ono.. predsjednik uprave tih manjh firmi je ista osoba :) problem rijeüen i nema dodatnik poreza.

Npr microsoft hrvatska 1, microsoft hrvatska 2... cisto primjera radi. pravno sve cisto ;)

Onda “daleki poslušni rođak” otvori firmu 1microsoft1 i njemu ruže cvjetaju.🤔

da i u cemu jeproblem?

ja boh bio sretan da mogu otvorit microsoft 2, i da npr svi distributeri windowsa moraju kupit od mene a ne od microssoft hrvatska. i sad zamislite samo da 1% uzmem na svakoj licenci za svaki microsofto proizvod...

• dionicar
    • November 17, 2022 at 2:01 PM

ja znam kako bih aj rijesio te probleme... jednostavno!

naprosto bih sve vece firme rascjepkao na manje ;) :)

ono.. predsjednik uprave tih manjh firmi je ista osoba :) problem rijeüen i nema dodatnik poreza.

Npr microsoft hrvatska 1, microsoft hrvatska 2... cisto primjera radi. pravno sve cisto ;)

• dionicar
    • November 17, 2022 at 10:00 AM

razmo razna zastupstva, bez cijih proizvoda ne mozes ...

200 najboljih kompanija desetljeća prema novostvorenoj vrijednosti
    Teško je predočiti si koliko zapravo vrijedi iznos od 3,3 bilijuna kuna. Toliki je, naime, prihod koji je u proteklom desetljeću (2010. – 2019.) ostvarilo 2216…
    lidermedia.hr
    Naših 1500 najvećih kompanija u koronakrizi zaradilo više od 21 milijarde kuna, doznajte tko se sve probio među deset najvećih
    Ina je zadržala titulu najveće hrvatske kompanije kad se gledaju ukupni prihodi. Na drugo mjesto se probio Konzum, a Prvo plinarsko društvo drži treću…
    www.tportal.hr

npr microsoft hrvatska. dobit 12mil kn ?

a sto rade? preprodaju samo. ja cisto cumnjam da nude neka rjesenja. druge firme kupe od njih licence i sl....

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• dionicar
    • November 16, 2022 at 10:13 PM

Nisam čitao ali koliko vidim ne.. bitno da uprava dobija nagradu što bi vi kolega dio kolača ??

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• dionicar
    • November 16, 2022 at 9:50 PM

Nisam primijetio.. pitam se zašto ? Treba love ?

• dionicar
    • November 16, 2022 at 9:45 PM

Upravo primio poziv na glavnu skupštinu..

• Nekretnine opcenito u HR

• dionicar
    • November 14, 2022 at 2:58 PM

ma slažem se ja sa vama.. ali uzeo samko primjer.. lakonekome ko ne radi - ima firmu i ljude koji vod eposlove a on može karikiram na dan biti 4 sata na poslu.. naravno da ta osoba ima vremena i novaca za vozikanje.. ali uzmite ljude sto rade neka je 8 saii na dan.. pa neka je placa i 12 000 kn.. gorivo kosta a vrijeme nitko ne moze platit...

• dionicar
    • November 14, 2022 at 2:41 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from havi

Imam prijateljicu koja vozi dijete u vrtic u jednom smjeru cca 17 km, pa kuka o cijeni benzina, vremenu, da je skupo vozit dijete na neku aktivnost, da nema dijete drustvo jer u selu nema djece.

Bas joj je lijepo, a do posla ima preko 30 km....

Razvoz dovoz...

Takav zivot nebi zelio djeci.

srca ti, po tebi onda nitko ne bi trebao živjeti na otocima, a oni se u 3 mjeseca namlate para više nego "građani" za cijelu godinu, pa vam dižu cijenu nekretnina u ZG kad djeca krenu na faks ili si kupe neki stančić u ZG čisto da im zimi nije dosadno, jer ZG nudi puno bolju kulturnu ponudu, a jedino "ne-radnici" imaju vremena, a i love za sve to obići.

običnom, radnom čovjeku, je bitno da mu je sve blizu da ne gubi vrijeme na razvoz, a vjeruj mi, postoje neke manje sredine di je to i ostvarivo.

najveći mit je da je to ostvarivo samo u (vele)gradu, a baš većina ljudi takav mit i puši, pa se onda na tržištu nekretnina igraju ko će bit zadnja budala :S

Display More

zo ste u rpavu.. ali nema svatko apartma kucu sto mu je deda baka izgradio pa da renta i ubire plodove toga.....

• dionicar
    • November 14, 2022 at 12:42 PM

I onda mi vi vozite djecu u vrtić ?

Ili barem dajete za gorivo ?

A vrijeme provedeno u autu ko mi plaća?

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• dionicar
    • November 14, 2022 at 12:40 PM

A ko li prodaje ovaj dragulj sa preko 1000 kn BVPS a??

• dionicar
    • November 7, 2022 at 5:04 PM

Dobit žabe hehe ;) dobro je ;)

Zagrebačka banka najavila novu korisnu uslugu za građane
    www.poslovni.hr
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• dionicar
    • November 7, 2022 at 4:05 PM

izvjesce ne konsol..

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/HPB/COI-HPB-487d6ef8a41806a4f484c19e1be026c4.pdf

• dionicar
    • November 4, 2022 at 5:27 PM
    Quote from Junius
    Quote from Normani

DAX u ovom trenutku preko 3%! :huh: 
    To baš i nije svakog dana tako. Otkuda euforija?
    Lijepo, no mislim da će se to sljedećih dana ili tjedana malo smiriti.

Samo što nam taj +3% vrijedi kad vidim da mi je portfelj danas pao za gotovo -25k kuna..izgleda da je netko zamijenio kod nas + za -.

Pa koje vi pozicije imate ?

• dionicar
    • November 4, 2022 at 3:44 PM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from bjane

tko nije pročitao ...

https://www.poslovni.hr/financije/drug…rosjeka-4361792

ja sam zatvorio rba 3. dobrovoljni stup, napravili su mi samo gubitak i da gubitak bude još veći, ne možeš ti to samo tako prekinuti i povuči svoje pare, ne, nee...samo 30% su mi isplatili jednokratno a ostalo na 20 god. i to uz takvo otezanje sa isplatom tražeći više puta iste potpise, pa šalji mailom pa poštom pa opet iz početka i sve to je trajalo 2 mjeseca.

ljudi moji, sva ova društva za "upravljanje" tuđim parama, bez obzira koje namjene, sve je to čista prevara da vam se uzme, bježite od toga, samo ono što moraš, nikakakvi mirovinski stupovi, nikakve "dobrovoljne" štednje i sl. gluposti, i todorić je "dobrovoljno"potpisao dalički pa ga eto sada "laje na mjesec" ... sve je to prevara da vas izuju hoštapleri paraziti i lešinari, ...sami potrošite ili dajte pare svojoj djeci(ali to nitko ne radi ?( ) jer sve je bolje nego uzdržavati to fondovsko blato u kojemu samo ti imaš obvezu a neki drugi prava, sve to raznim hoštaplerskim strukturama služi kao samoposluga i to u milionima a ja svoje "dobrovolno" moram čekati 20 godina :cursing:

dakle ekipa, prijateljska sugestija, samo ono što moraš, niti lipe više a ako vam netko uvaljuje navlakušu zapamtite onu narodnu "u tuđoj ruci samo k... raste"

ja sam u 3. stupu jer mi firm aplaca kao oblik stednje.. zato sto firma smije uplatit 500 kn po djelatniku mejsecno i time si smanjuje osnovicu poreza na dobit - ( mislim ovako bih ja neto dobio 300 kn a ovako mi uplate 500 ) . gledam to kao oblik sednje. dakel 6000 kn godisnje i na tih 6000 jos drzava daje 750. ja to gledam na nacin iako da je i prinos 1% godisnje prosjecno bolje i to da dobijem na tih 500 kn 1% godisnje.. dakle na 6000 kn tih 1% godisnje je bolej nego da mi firma isplati godisnje 3600 kn u netu ( 300 x 12) . jos kada se dobije poticaj.. da fond i pada opet sam u +

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • November 2, 2022 at 11:05 PM

eto.. ništa od ponude.. firma i dalje radi...

Tehnika: Obveza ponude za preuzimanje nikoga previše ne zabrinjava
    Nakon tri godine pomislili bismo da je napokon završena trakavica objave ponude za preuzimanje Tehnike koje je Hanfa bila naložila tvrtki Luxury Real Estate i…
    lidermedia.hr
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• dionicar
    • November 2, 2022 at 4:04 PM

obzirom na trenutne rezultate, koliko predviđate dividendu u 2023. iz dobiti 2022. ?

možemo li se konačno nadati 10 kn / dionici ?

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • October 31, 2022 at 7:52 PM

Samo prva 3 kvartala 2022 53 mil a cijela 2021 20mil ?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• dionicar
    • October 30, 2022 at 6:19 PM

Je li moguće da je bvps atpl a 833 kn ?

Hvala

1. Privacy Policy
  2. Kontakt