Teško da će ikada.. imate ZABA
Posts by dionicar
-
-
tesko je reci hehe. ja se nadam dividendi.
-
obzirom na ovakav rast je li moguće da će dividenda biti zaista 10 kn ( 1,33 EUR) ?
-
Kolega gradnja je danas malo skuplja.. pa minimalac je narastao od 2016. Ohoho.. i nepalca morate minimalcem platit. Čelik poskupio Beton poskupio..
-
i sto ako je to takav sicher zasto se onda ne udara po ASKu?
-
Mene zanima zašto simply wall street kaže da je atpl 90% podcijenjena ?
To ispada da onda vrijedi 10x više
-
Dobro jutro. Zašto SPAN ima hrpu posla ?
Dovoljno stručni ljudi a u DE ili USA za isti posao plaća 2-3 puta veća. Rad moguc sa bilo koje lokacije u svijetu gdje je stabilan internet.
-
ne znam da li je već negdje stavljeno..
Preokret u slučaju Franak na Vrhovnom sudu: Evo što to znači za dužnikeNovi obrat u slučaju švicarac za korisnike konvertiranih kredita koje je duboko razočaralo stajalište sudaca Građanskog odjela Vrhovnog suda RH koji je krajem…n1info.hr -
Dali je netko primijetio da je jedan datum za stjecanje prava na dividendu (13 travanj) , a dva datuma za isplatu dividende (8 svibanj, i 16 listopad)? 🤔
Ja jesam da.
-
je li moguće da će biti stvarno 10 ?
Hrvatski Telekom d.d HT Share Price 7 Day 1 Year 25.30 0.8% 4.1% Full year 2022 earnings released Full year 2022 results: - Revenue: Kn7.52b (up 1.7% from FY 2021).
- Net income: Kn655.4m (up 6.6% from FY 2021).
- Profit margin: 8.7% (up from 8.3% in FY 2021). The increase in margin was driven by higher revenue
-
kaj onda u dokup sad? mislim da mastate kao i na optimi
-
kako je HT krenuo dividenda bi mogla i 10 kn ? 1,33 eur?
-
valjda skoro vatromet na SPAN , barem+20%
-
Oće li brodari prepoznati jucerašnji rekordan rast brodarskih indeksa?
Samo optimizam, BDI kad naraste još 100%, biti ćemo iznad 1200...pa će se lakše disati.
Bronhi
1200 eur per stock ATPL ?
-
i sto kazete na FI ?
hoce li dividenda potegnuti na 10 kn ?
-
cca 10% manje.
-
i? misljenja? kratak report ? ne stignem citat na poslu sam pa molim ukratko usporedba od kolega.
-
malo zatrese KRK i odmah INGRA pada ? sto je to haha ;))
-
neka i dividenda bude poštena onda. barem 10 kn ili 1,33eur
-
bi li tomogla biti bolja dividenda obzirom na rast i kupnju :?