i meni, PBZ!
Posts by dionicar
-
-
Bit će dividende ;))
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…4873f9d8669.pdf
U 2023. godini ostvarena je neto dobit u iznosu od 741 tisuću eura (2022. godina: 733 tisuća
eura).ZA 1. Kvartal je 733 ili cijela god ?
-
Zašto kažete Amerikanci a piše PBZ ?
Možete me uputiti ?
-
bome da. a sto je sa DIV-R-A ?
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…tu/2454935.aspx
Svaka cast sucu na skolovanju i funkciji, ali ja bi njemu dao momentalni otkaz i nek ode u privatnike zaradjivat milione .
Zamislimo sada par situacija :
Gori nam kuca a vatrogasci kazu da su razocarani placom pa nek si uzmemo hamper s vodom i sami ugasimo.
Hitno nam treba operacija , doktor kaze lose sam volje placa je mala , dajte cekajte dok se oraspolozim.
Netko vam provaljuje u stan, policija kaze , male su place , dajte sa susjedom probajte to rijesit i uhvatit provalnika .
Krenemo na more, prometna na cesti, ali nece maknut kamion koji se prevrnuo jer su male place i zastoj od recimo 10 dana dok se ne oraspoloze.
neka promjeni posao ako mu je mala placa. mislim svako svjesno na neki nacin bira svoje zanimanje.
dobro ste kolega napisali da.
-
Fina dogovorena trgovina na HPB-u...
zasto dogovorena ?
-
Hvala također i g. adminu
-
Ajmo skraćena verzija
-
zato sam ja izasao... pre trom je taj nas dragi HT
-
Očekujem puno veći pad od iznosa dividende.
Svi kalkuliramo nešto svoje... Ja ću je prodati početkom 4. mjeseca.
I već znam gdje ću dalje pakirati novce.
Gdje kolega ?
-
Kolko bi to ZAbE imate lol haha
-
kolege koliki ce ti pad naa ex dividen date ? ja prognoziram 15ak%
-
i sto odna cekat da dodje na 1000 kn LOL to mi je najjaca ekipa koja kupuje samo da smanji prosjek a dionica jos tone i tone
-
cuvam cuvam jos od kada sam usao preko 40 eur / dionici 2017... xd :)))
-
a BVPS preko 200 ojrića
-
Opet dramaturgija s bankama. CS na novom minimumu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sad je jasno ko je vodio prodaju Optime i kako je odrađeno XD :))
-
Lova na brokerskom je možda izdvojena iz stečajne mase, ali navodno je lova na brokerskom računu osigurana do 150.000 kn ... dali je to točno?
ja sam post prije napisao referirajuci se na onde velike koji su puni kesa, tipa HT, INA, ERNT… gdje drze novac? Vjerovatno u vise banaka na vise racuna, do koliko je njima osiguran iznos? Ne ovo 100k, 200k… nego malo veci iznosi…
130k EUR po banci.
-
zakon je vrlo los, tako da ako ne placas pricuvu, nitko ti nista ne moze
u mojoj zgradi jedna gospodicna ima dug od 20+ tisuca kuna
i nitko joj ne moze nista, svako tolko joj malo sjedne ovrha, i to je to
kad prođe 50.000, otima se nekretnina.
osim ako opet ne popuste neplatišama 🤦
Je.. a ako nije upisana i zemljišne knjige ?
Imam ja takav slučaj kolega haha
-
-HPB po 118-119€ , te nekidan po 124 € (nije mi trenutno biti ugodno u bankama)
+KTJV po 6,40€
+rivp,
čisto turistički
ja bio u jednoj poslovnici, baš je ugodno, lijepo griju, šteta da nisu više na burzi
PBZ