Eto da i ja kupim nešto onda i o čemu se radi kolega ovdje ?
Posts by dionicar
-
-
E Roberte Roberte ne znaš ni sam kaj radiš
Pitanje je što se ti kemija iako imaju sada kao poslao ali plaće su male i dalje.
-
Rekordna dobit banaka
HNB: Dobit bankovnog sustava u Hrvatskoj porasla je za 73,2 postoDobit bankovnog sustava porasla je za 73,2 posto, a pokazatelji ROA i ROE dosegnuli su rekordne razinewww.jutarnji.hr -
ha ljudima
Auu što ZABA-i rade...tržište je postalo skroz iracionalno. Prvo su kupovali bez osnove iznad 14€, sad prodaju bez osnove ispod 12.50 €. A znaš da će kvartal biti sa samo takvom neto dobiti...
ha ljudiam treba lova ocito.. ko zna ko kaj kupje auto.. stan.. dobio otkaz neko...
-
lako moguce da je ovo zagrijavanje prije uzleta do BVPSa
-
Hahaha vvristim. Vao 3% kamate hahaha
-
Što je sasvim BVPS 30% veći a ne udara se po asku?
-
podsjetimo...
neke ljude sa popisa osobno poznajem.....
-
jesu zaposlili.. mlade ljude sa srednom školom.. koje i malo plaćaju.. kada ljudi nauče odu pa pa....
Imate neke inside informacije ili je ovo izjava napamet?
Inside....
-
apsolutno.. no odlaskom kadrova ko će radit... ?
Zaposlili su ih 200...sve zajedno 800, kako? Ako plaćaju kikirikijem...
jesu zaposlili.. mlade ljude sa srednom školom.. koje i malo plaćaju.. kada ljudi nauče odu pa pa....
-
sve fino i krasko.. za medije. No koliko plaćate ljude?
neke navodno "kikirikijem". Strućnjake treba i cijeniti, a ne kada čovijek traži povišicu dati mu mrvice....
To je za dobro za nas. Smiješi se veća dobit...
apsolutno.. no odlaskom kadrova ko će radit... ?
-
sve fino i krasko.. za medije. No koliko plaćate ljude?
neke navodno "kikirikijem". Strućnjake treba i cijeniti, a ne kada čovijek traži povišicu dati mu mrvice....
-
mali ako imaju love... nema svako love heh.
-
ok, prevedite meni laiku ?
sto to sve skuap znaci ?
-
Opa .. stamnebu objekt...
OKONČAN PROCES RESTRUKTURIRANJA INGRA kreće s gradnjom u Mokošici - DuListOKONČAN PROCES RESTRUKTURIRANJA INGRA kreće s gradnjom u Mokošici - INGRA se sada, nakon 10 godina dugog financijskih opterećenja, okreće budućnosti. Bit će…dulist.hr -
Vlasnik Tankerske:
1. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O/TANKERSKA HOLDING GMBH 95.73%
Dakle, nije slucajno da INTERKAPITAL kupuje dionice ATPL, a sigurno u ime TANKERSKE.
Sigiran sam da postoji deal izmedju prvog dionicara ATPL i Tankerske, da ovaj izadje kao Lonza i Tankerska preuzme ATPL sa dionicama od CERPA plus Nove dionice.
Nakon toga TANKERSKA ce otkupit sve dionice malih dionicara i ATPL ce biti maknuta sa burze.
ma je li to moguce ?!?
-
vidim skuplja se u tišini... hoće li BVPS skoro na 5 EUR?
-
Da ne pričam napamet, znači nekih 2300kn...kolega ja vam trošim novac u stvarnom životu, kako kupujem i na burzi, da bude željeni proizvod što povoljniji. Naravno da imam ženu kraj sebe , koja stalno nešto i odmah zahtjeva, troškovi bi eksplodirali....ali sve ima svoje pluseve i minuse...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Junius ti si mi legenda, definitivno najsimpatičniji forumaš, za sve vodiš evidenciju, kako za transakcije na berzanu, tako i
za potrošnju na potrepštine, wc papir i slično..Jedino mi tvoja računica nije jasna, ako mjesečno trošiš 2000kn na hranu i
1000kn na gorivo i to ti je 10% prihoda, šta onda zarađuješ 30 000kn (4000€) mjesečno? Pa gdje ti radiš, ako se smije znati
i da li ti je Kolinda našla posao prije nego su joj Rusi oduzeli predsjednikovanje?
P.S. Admin, dugo nisam pisao, ali vratija sam se rehabilitiran, obećajem bit ću dobar
Coiijek je napisao zarada... e to ne mora biti plaća....mogu biti i dividende..pa kolega Igor iz ATPL mjesečno obrti zaradio preko 50k EUR...prosjek
-
+INgRA upravo .
Indijska delegacija....crobex..
-
Ingra ulazi u Crobex:
https://zse.hr/hr/revizija-dionickih-indeksa-2682/2682
Sad ćemo vidjeti što će biti kad bude kupovao indeksni fond.
Mislite da će cijena izrazito rasti ?